- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Eşim de hep aynısını der ahahhaoyleyimdir huyum kurusun
ne kaba yorum bu böyle.öyleyse öğretmen hanım da maaşını bizim vergilerimizle alıyor mu diyelim sadece hafta da 2 gun çalışıp maaş alıyor vergi verenlerin sadakası mı olsun diyelim olur mu öyle saçmalık.bakıcı kadın da emeğinin karşılığını alacak öğretmen hanım daBence 350 verin . Fazlası sadakaniz olsun
siz doğru anladınız tepki verince çevirdi yorumu yazan yanlış anlayacak yorum yok orda direkt amaç anlaşılıyorSanırım ben yanlış anladım.
Ama mesaj yanlış anlamaya çok açık.
Hani kalanı sadakanız olsun diyince küçümseme olarak algılanıyor.
Sonuçta konu sahibinin işi çok konforlu ondan kadına manevi anneydi sözde diyerek para arttırmak istememesi tuhafıma gitti. Siz de kusura bakmayın.
Açıklama yaptım daha önce olursanız sevinirimne kaba yorum bu böyle.öyleyse öğretmen hanım da maaşını bizim vergilerimizle alıyor mu diyelim sadece hafta da 2 gun çalışıp maaş alıyor vergi verenlerin sadakası mı olsun diyelim olur mu öyle saçmalık.bakıcı kadın da emeğinin karşılığını alacak öğretmen hanım da
İstediğiniz gibi anlamakta ozgursunuzsiz doğru anladınız tepki verince çevirdi yorumu yazan yanlış anlayacak yorum yok orda direkt amaç anlaşılıyor
Benim ailemden gördüğüm odur . Fazla ver , emeğinin karşılığını assa da , dert etme , sadaka olsun denir . Ama siz sanırım hayata bakış acinizla yorumluyorsunuzne kaba yorum bu böyle.öyleyse öğretmen hanım da maaşını bizim vergilerimizle alıyor mu diyelim sadece hafta da 2 gun çalışıp maaş alıyor vergi verenlerin sadakası mı olsun diyelim olur mu öyle saçmalık.bakıcı kadın da emeğinin karşılığını alacak öğretmen hanım da
evet özgürüm istedığım yorumu yapmakta aynı sizin gibiİstediğiniz gibi anlamakta ozgursunuz
Haftalik degil aylik veriyor yalniz. Haftalik 106 yapiyor. :)millet asgari ücrete çalışıyor. onunda gümlüğü 8 saat için 53 tl .. 53*2 gün 106 tl yapar. Siz 200 tl veriyorsunuz zaten. Bence şu an rakam bile iyiymiş.
polemiğe gerek yok ben anlayacağımı gayet iyi anladım yorumunuzun.iyi akşamlarBenim ailemden gördüğüm odur . Fazla ver , emeğinin karşılığını assa da , dert etme , sadaka olsun denir . Ama siz sanırım hayata bakış acinizla yorumluyorsunuz
Gayet iyi niyetle yapılmış yorumu sabote etmekte üzerinize yok . Devam edin .evet özgürüm istedığım yorumu yapmakta aynı sizin gibi
Kendi güven probleminizi doğu insanına yüklemeyin lütfen.Nefret ediyorum insanların bu doğuyu kötü gösterip kendi ön yargılarını tüm insanlara mal etmesinden sanki her insan birmiş gibi göstermelerinden.Pardon hanımefendi ama batıdaki insanların hepsi bir mi hepsi iyi ya da hepsi kötü diyebilir misiniz?Nedir bu önyargı ve genelleme merakı .Ki doğuya dışarıdan gelen biri ne kadar sıcak insanlar olduğunu söyleyip ,ağlaya ağlaya geldikleri gibi ağlaya ağlaya gidiyorlar.Doğu insanı sıcaktır vefalıdır yardımseverdir.Yiyecek yemeği olmasın ama sizi o gün mükellef bir sofraya oturtmadan evinden göndermez.Saat hesabı yap bence önceden 2 gün şu kadar saatte 200 tl veriyordum. 2 gün saat arttı bu kadar olmalı şeklinde. Oran orantı kur yani. Bunuda bayana aktar anlasın yani. Ama doğuda iyi birisini bulmuş olman çok güzel birşey kadını kaybetme canım . Bizimde tayinimiz Güney doğuda burda birisine güvenmek çok zor çünkü
Ben doğuyu kötülemiyorum bazı durumlarda kültürler vb şeyler farklı herşeyi geçin güvenlik açısında da zor yaşıyoruz görüyoruz ne yazık ki. Üst komşum mesela yaşadığımız yerin yerlileri çok seviyoruz birbirmizi sürekli görüşüyoruz . Ama herkes aynı değil doğusuda batısı da ama doğuda bu olay daha fazla bunu kimse inkar edemezKendi güven probleminizi doğu insanına yüklemeyin lütfen.Nefret ediyorum insanların bu doğuyu kötü gösterip kendi ön yargılarını tüm insanlara mal etmesinden sanki her insan birmiş gibi göstermelerinden.Pardon hanımefendi ama batıdaki insanların hepsi bir mi hepsi iyi ya da hepsi kötü diyebilir misiniz?Nedir bu önyargı ve genelleme merakı .Ki doğuya dışarıdan gelen biri ne kadar sıcak insanlar olduğunu söyleyip ,ağlaya ağlaya geldikleri gibi ağlaya ağlaya gidiyorlar.Doğu insanı sıcaktır vefalıdır yardımseverdir.Yiyecek yemeği olmasın ama sizi o gün mükellef bir sofraya oturtmadan evinden göndermez.
Doğuda iyi birisini bulmuş olman veyahut burda birisine güvenmek çok zor gibi söylemler bana tam da bunu hissettirdi oysaki .Doğuda yaşayan bir insan olarak hiç güvenlik problemi yaşamadım , merakımı mazur görün ama ne gibi bir problem yaşadınız?Ben doğuyu kötülemiyorum bazı durumlarda kültürler vb şeyler farklı herşeyi geçin güvenlik açısında da zor yaşıyoruz görüyoruz ne yazık ki. Üst komşum mesela yaşadığımız yerin yerlileri çok seviyoruz birbirmizi sürekli görüşüyoruz . Ama herkes aynı değil doğusuda batısı da ama doğuda bu olay daha fazla bunu kimse inkar edemez
Ya canım İnan bazen eşimle yolda yürümek bile zor oluyor bizim için. Böyle değişik bakışlara maruz kalıyoruz ne yazıkki gibi gibi birkaç şey var bu en basit olanı. Terörde var ne yazıkki bizim şehirde . Öyle olunca insan kime güvenecek şaşırıyor . Alt komşu bayan yaşıyor evini terör yüzünden bir polis bastı mesela . Aslında anlatmak istediğim şey bu Doğuda bu tarz şeyler İnan çok kısıtlı en azından bizim bulunduğumuz şehirde böyle . Bayanlardan örnek vereyim yüzde 1 lik kısmı çalışıyor . Ee konu Sahibininde böyle çalışan çalışmak isteyen güvenilebilir insan bulmak zor demek istedim. Ki herşeyi geç çocuğu o bayanla beraber olduğu için alışkanlıkları filan da ona göre oluşuyor .Doğuda iyi birisini bulmuş olman veyahut burda birisine güvenmek çok zor gibi söylemler bana tam da bunu hissettirdi oysaki .Doğuda yaşayan bir insan olarak hiç güvenlik problemi yaşamadım , merakımı mazur görün ama ne gibi bir problem yaşadınız?
Yıllardır doğuda yaşayan biri olarak size söylemek istediğim tek şey fazla ön yargılısınız . Görmek istediğinizi alıyorsunuz .Benim bulunduğum şehri bırakın civardaki şehirler bile batıdan daha modern , çalışan kadın sayısı da azımsanamayacak kadar fazla . Ki ev hanımlığı yapan o kadar kültürlü bilgili kadınlar var ki yani iş üniversite okumakla bitmiyor.Terör olaylarına çok çok nadir rastladım .Umarım bakış açınızı değiştirebilir ve ön yargınızdan kurtulabilirsiniz sizin için tek temennim bu .Lütfen alıntılamayın zira frekanslarımız çok farklıYa canım İnan bazen eşimle yolda yürümek bile zor oluyor bizim için. Böyle değişik bakışlara maruz kalıyoruz ne yazıkki gibi gibi birkaç şey var bu en basit olanı. Terörde var ne yazıkki bizim şehirde . Öyle olunca insan kime güvenecek şaşırıyor . Alt komşu bayan yaşıyor evini terör yüzünden bir polis bastı mesela . Aslında anlatmak istediğim şey bu Doğuda bu tarz şeyler İnan çok kısıtlı en azından bizim bulunduğumuz şehirde böyle . Bayanlardan örnek vereyim yüzde 1 lik kısmı çalışıyor . Ee konu Sahibininde böyle çalışan çalışmak isteyen güvenilebilir insan bulmak zor demek istedim. Ki herşeyi geç çocuğu o bayanla beraber olduğu için alışkanlıkları filan da ona göre oluşuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?