Yani evet böyle olmamışKizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
İyi de madem burdaki yorumları dikkate almayacaksınız kendi bildiğinizi okuyacaksınız neden buraya konu açtınız? Çoğu kişi bekleyin dedi siz gidip dan diye konuştunuz.Ah edilecek bir durum yok,suclamadan sordum,banyoda cok uzun kalmasi,banyonun anahtari var mi diye sormasi,kovada gordugum sey beni o dusunceye itti
Islak saçla misafir karşılamak ayıpmış burda öğrenmiş bulundum.Ben günde en az iki kere duş aldığım için genellikle saçlarım ıslak ya da nemlidir. Kurutma makinesi kullanmaktan nefret ederim. Daha kötüsü ben ıslak saçla dışarı da çıkıyorum.
Ama kendinizin bile emin olmadığını söylediniz sonraki mesajlarda. O mesajları gören herkes de bir süre takip edin dedi.Acik acik sor diyenlerde vardi,izle diyenlerde bende dayanamayip sordum,bir de neden sordum diye azar isitiyorumevet belki biraz erken davranmis olabilirim ama icim icimi yiyecegine sormak istedim.
Tabi sizi ne rahatlatacaksa onu yapın ,yapmışsınız da zaten. Ama sadece bu konu için değil emin olmadığım her konu için genel tavrım gözlemlemek ve emin olmak şeklindedir benim. Farz edelim kadın kendi kullandı jileti (ben öyle olmadığını düşünüyorum yani poşet yokken eşinizin bakmadan atmış olma ihtimali daha yüksek bence) dümdüz he evet kıllarım uzamıştı dolapta buldum traşlandım mı diyecek? Tabi ki inkar edecek. Ondan aldığım cevap beni tatmin etmez yani, o yüzden sormam.Acik acik sor diyenlerde vardi,izle diyenlerde bende dayanamayip sordum,bir de neden sordum diye azar isitiyorumevet belki biraz erken davranmis olabilirim ama icim icimi yiyecegine sormak istedim.
Sanirim detay vermem lazim, evde farkli seyler gormekten hoslanmiyorum, bunu gordum esim atmadigini soyledi,sana mi ait,hani namaz kiliyorsun belki titizsindir,seni tam tanimadigim icin bilmek isterim diye acik acik sordum.Suclamadan sadece ogrenmek istedigimi belirtmek amaciyla sordum.Ama kendinizin bile emin olmadığını söylediniz sonraki mesajlarda. O mesajları gören herkes de bir süre takip edin dedi.
İçiniz rahat ettiyse şu an oh be iyi ki sordum diyorsanız tamam.
Kadın sonuna kadar haklı. Tavsiye eden kişi de mahcup olmuştur kadına karşı.Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Sanirim detay vermem lazim, evde farkli seyler gormekten hoslanmiyorum, bunu gordum esim atmadigini soyledi,sana mi ait,hani namaz kiliyorsun belki titizsindir,seni tam tanimadigim icin bilmek isterim diye acik acik sordum.Suclamadan sadece ogrenmek istedigimi belirtmek amaciyla sordum.
Önceki mesajlarda. Sadece açık açık sordum demişti biz de üzerine mesaj yazınca yaptığı konuşmayı detaylandırdı konu sahibi.Ne cevap verdiği reklamlardan sonra mı?
Önceki mesajlarda. Sadece açık açık sordum demişti biz de üzerine mesaj yazınca yaptığı konuşmayı detaylandırdı konu sahibi.
Eeee ne demiş ayol neymiş olay
Bir önceki sayfaKizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Yani kendi traş bıçağı markasındanmış. Kadın iş görüşmesine gittiği gün onların evindekini alıp kullanacak değil ya. Yani kimbilir nasıl gururu kırıldı.Üzüldüm kadınaama gururlu kadınmış o sizi bırakmış
Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Arkadaşlara katılıyorum dün 1 bugün 2 sormak için aceleci davranmissiniz ki bende kadının jileti kullandığını düşünmüyorum kıl tüy işlerini kendi evinde halleder.Hadi suphelendiniz en azından 1 hafta 10 gün gözlemlemeniz gerekirdi.Ah edilecek bir durum yok,suclamadan sordum,banyoda cok uzun kalmasi,banyonun anahtari var mi diye sormasi,kovada gordugum sey beni o dusunceye itti
Eşinizin kullandığı markayla aynı mı?Merhaba kizlar
Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.
Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.
Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum
Ne permatikmis diyeceksinizama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.
Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?