Bakici ve tuhaf bir durum😒

Emin değilsiniz ve aynı permatik sizde de varmış.
O yuzden hiçbişi sormayın.

Belki sormanız gereken şey " tuvalete girdiğinde hep bu sekilde uzun mu kalırsın" olmalı
Evde cocuk olunca tuvaletin bıle saniyesini biliriz cunku durmadığı icin

Kendi getirdi belki? Evdeki jilet mi onu net yazmamış...ben olsam sorardım
Komple bıçakla kendini kazımadıysa neden çöpe attı ki? O bıçakları tek kişi birkaç kere kullanabilir. Ömrü dolmuş olsun hadi, çantaya atıp götürmektense neden çöpe atıyor? Ped mi bu? Daha ilk iş günü, arada samimiyet yok gelip kadının banyosunda kendini traşlayacak kadar. Benim yapacağım şeyler değil ya, ne bileyim.

Bilemedim,kimsenin evinde bu tip birşey kullanamam şahsen. Ped/tampon bile atmak istemem çöplerine. Kaldı ki jileti bulup kullanacak,çöpe atacak.
Yerinizde olsam sayıp koyardım dolaba,eşime de kullanırsan haber ver derdim,5 tane mi var,eşim kullanmadığı halde cöpte bulursam tekrar,açık açık sorardım. Şu an emin değilsiniz,takip edin bakalım devamı gelecek mi? Ona göre hareket edersiniz.

Ay bi gülesim geldi

Bence 2. olmamıştır siz poşete koymuşsunuzdur diye düşünüyorum. 1.gün yaptı hemen 2.gün uzadı mı yani Valla en iyisi takip etmek

Ya tamam da konu sahibi bile tam anlamıyla emin olamıyor ki kadının kullandığından. Acaba unutmuş muydum diyor. Belki de gerçekten kadın kullanmadı. Ya da takıntılı biriyse her abdest almadan önce böyle bi rutin oluşturmuş olabilir bilemeyiz.

Ama çok merak ettim takipteyim.

O nasıl birşey ya

Yavrum sen iki dakka bekle kendimi kesip gelicem

Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey

Çantamdan ayırmadığım tek şey permatiğimdir...Her zaman hazır bulundururum çantamda...Bi eve misafir gittiğimde wc ye gidip hemen ne kadar kıl tüy varsa traşlarım en az 15dk çıkmam hatta wc ye mi düştün derler...Ev sahibi beni gıllı mı görsün ayoool....Çok titiz bi gadın oldugumdan da tek seferde çöpe atarım oracıkta, çantama geri bile koyamam yani...Çok titizimdir her evde gıllarımı traş eder öyle otururum, gıllarımı traşlamadan aslaaa salona geçmem

O kadında titiz olabilirmi acaba şöyle degistirelim faça atmiyordur sadece masum bı şekilde gillarini alıyor

Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdi bundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde

2 günde hemen nasıl bir kanıya vardınız da kadını yargıladınız.
Kadın sonuna kadar haklı bence. Bir hafta bari gözlemleseydiniz. Üstelik referansı da varmış. Bir daha böyle referanslı birini nasıl bulacaksınız. İnşallah ah etmez.

E burada herkes size öneri sundu bekleyin gözlemleyin kamera da varmış dedi. Siz dan diye 2 günlük kadına böyle söylerseniz o da gelmez tabi haklı olarak. Saçmalamışsınız kusura bakmayın.

Şimdi yenisini arayın...

Kusura bakmayın ama gözlem yapmak zor değildi yani!

Islak saçla ben de karsılıom bazen :)
Islak saçla misafir karşılamak ayıpmış burda öğrenmiş bulundum. Ben günde en az iki kere duş aldığım için genellikle saçlarım ıslak ya da nemlidir. Kurutma makinesi kullanmaktan nefret ederim. Daha kötüsü ben ıslak saçla dışarı da çıkıyorum.

Üzüldüm kadına ama gururlu kadınmış o sizi bırakmış

eşiniz veya siz kullanmadıysanız bakıcınındır. zaten uzun kalmış. Açık açık sormanız gerekiyor. direk sormanız suçlama olmaz. Herkes özel şeylerini evinde yapmalı, sizin eviniz yeri değil. sonuçta o eve çocuk bakması için geliyor özel işlerini yapması için değil.

süslüm wooow ıslak saçla ekapalı camlı odada bile hasta oluyorum bağışıklığın süper sanırım ;;ddd

Ah edilecek bir durum yok,suclamadan sordum,banyoda cok uzun kalmasi,banyonun anahtari var mi diye sormasi,kovada gordugum sey beni o dusunceye itti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…