Bakici ve tuhaf bir durum😒

Çok ilginç bir konu takipteyim.. Ama bence siz de takipte kalın belki eski permatik kalmıştır poşetin altında gözden kaçmıştır.

Eşiniz kullanıp unutmuştur Allah aşkına kadın bacaklarını jiletleyecek değil heralde.

Özür dilerim de güleceğim biz milletçe delirdik. Çalıştığın eve gidip kendini kesmek nedir ya .

Özür dilerim de güleceğim biz milletçe delirdik. Çalıştığın eve gidip kendini kesmek nedir ya .
:) Ya her çeşit insan var işte. Bir arkadaşımın bakıcısı da evde paketi açılmamış abur cuburları falan yiyordu. Bir gün iki büyük boy cipsi gömünce şok olmuş arkadaşım.
Bir tanesi de kesilmemiş keki ortasından kesip yemiş falan. İnsanla çalışmak zor işte.

:) Utanmasalar bir leğen, bir kalıp sabunla orta yerde yıkanırlar da.
Rimel süren, erkek meslektaşına aynayı tutar mısın deyip ruj süren,telefondan katıldığı online toplantıda telefonu masaya koyup orada tırnak kesen, duştan sonra ıslak saçla eve gelen haberli misafiri karşılayan... neler gördü bu gözler. Yıkanırlar valla bulurlarsa affetmezler yani

Daha ilk günden kadına da neden lavaboda uzun kaldın denmez ki. Kabız olmuşum, bunu açıklamam mı gerekiyordu dese mesela . Permatik görünce, siz evdeyken " yihooo Permatik buldum hemen oramı buramı temizleyeyim" demiş olma ihtimali de çok saçma geldi bana .( Umarım bu kadar saçma bir kadın değildir.) Aceleyle elinizdeki permatiği tekrar poşet değiştirince içine atmış olabilirsiniz belki, hani bazen hani "ay bunu buraya ne zaman koydum ben" deriz ya kendimize.
Zaten kameranız varmış, bebek için takiptesiniz. Ama özel eşyalarınız konusunda şüphem olmuşsa önce hemen banyodaki diş fırçalarımızı ortadan kaldırırım ben şahsen. (evet maalesef böyle bir şey duymuşluğum var) Ve banyodaki jiletleri sayıp bir kaç gün kontrol ederim. Asayiş berkemalse kişiyle yola devam
Jilet konusundan bağımsız olarak bebek odası ve salonda kamera olduğunu ve bebeği takip ettiğiniz için bakımını hep buralarda sağlamasını istediğinizi önemle vurgulayın. Benim arkadaşım kendi yatak odasını da kilitliyordu. Özel eşyalarımla bir işi yok, neden yatak odama girsin diye. Bence de mantıklı. Aklınızda bulunsun

Ay aklıma geldi işe ilk girdim güyaa kurumsal bir şirket. Neyse masamdayım gözümün çapraz hizasında toplantı odası var, yanlış mı görüyorum diyorum ama hayır odada ısıtma panelinin üstünde çorap var! Meğer abdes alan birisi ıslanınca koymuş Tırnak kesme, oje sürme, silme, asetonla burnumuza suikast falan bunlar default zaten

Tesettürlü biri ve makyaj da yapıyorsa, saçını açıp, makyajını silip, abdest alıp, makyajını yapıp, tekrar örtüsünü yapması en az 15 dakikasını alır diye düşünüyorum. Bu yüzden banyoda normalden uzun kalması makul karşılanabilir. Ama tabi ki çöpteki jilet konusu çok garip, bir süre takip etmek lazım.

Islak saçla ben de karsılıom bazen :)

Evinizin odalarına 360 derece kamera koyun, yatak odanızı kitleyin, kadına da sorun açık açık. Çocuğu emanet edeceksiniz aklınızda bir şey kalmamalı.

Bizimeve gelen temızlıkcı bayanda arada kullanıyordu permatık anneme sormustum o zaman copte gorunce meger kadın yuzune lazer yaptırıyomus gıdemedıgı ıcın de permatıkle alıyormus cıktıkca ıkı dakkada ay evınde al gel dı mı artık aynada gozune mı batıyo anlamadım

Ama nasıl bişey ya, ben olsam ellerin evinde açık paketten bir jilet alamam. Belki sahibi kullandı pakete geri koydu temizleyip? Ne bilcem?
Ya konu sahibi de tam emin değil ki kendi bıçağı olduğundan daha önce kendinin bıçağı ya da çöpü atıp atmadığından. O yüzden tıraş bıçaklarını sayıp başka yere koysun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…