Bakici

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Iyi akşamlar. Benim İki kızım var. Biri üç yaşında diğeri dört aylık. Eşim hafta içi evde. Ben de yarım gün çalışacagim Çocuklara ben bakabilirim dedi. Çevreden erkek kız çocuğuna nasıl bakacak altını nasıl değiştirecek falan diyorlar. Annem daha kötü şeyler söylüyorlar eşimden nefret ettiği için. Burda dile getirmeye bile utanıyorum. Normalde sinirli olsa da daha bir kere el kaldırdığını görmedim kolay kolay sesini bile yükseltmez çocuklara. Sizce ne yapmalıyım . Erkek çocuk bakamaz mi

Benim enişte küçük çocuklarını bizzat kendisi büyüttü, babası sonuçta hem yarım gün çalışacakmışsın başkasından kat be kat iyidir.

anneniz tam olarak ne diyor?
Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı

Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı

Ya ben bunu yazacaktım "istismar etmeye" kadar vardırmış işi anneniz sanırım diye ama sonra yanlış anlamış olabilirim diye sizi kırmamak için yazmadım. Eşiniz için çok çok ağır bir suçlama.

Niye bakamasın ki baba sonuçta.
Tek başına yavrusuna anne de olması gereken babalar olmuştur.
İsterse yapabilir.
Ama mesele şu, istiyor mu?
Kendisi teklif etti. Hatta yanına emzirmen için getiririm bir sefer de mama veririm diyor

bilinçaltı kirli ne yapsan temizlenmez
sürekli bu konular açılıyor ve burdaki üyelerdende annenizin verdiği tepkiler geliyor babana bile güvenme tarzı yorumlar insanlar güvenmiyorlar çocuğa karşı taciz davalarında son onyılda %700 artış olmuş nereye gidiyoruz bilmiyorum

Son düzenleme:
Neden bakamasin ya? Ne yapacak taciz mi edecek cocugunu? Erkeek kiz cocuguna bakamaz diyenlerin zihniyetinden nefret ediyorum. Beni abim buyutmus. Inanilmaz bir bagim var o abimle. Birakin baksin da cocuklariyla arasinda bir bagi olsun bari. Zihniyetlerinizi rafa kaldirin artik. Kilit vurun bir daha cikmasin.

Ne? Yok daha neler! Annenizin ruh sağlığı yerinde mi? Yoksa bir seyler mi gördü? Daha neler.

Tövbe tövbe eşinizin geçmişinde mi yanlış bir durum var niye böyle dedi ki anneniz...tamam şimdi hepimiz burada ne olacak babası sonuçta diyoruz ama gündemde pedofili gibi bir hastalık var böyle bir durum varsa elbetteki çocukları eşinize emanet etmeyin Yani

Eşimin bundan haberi olsa çok büyük olay çıkar. Burda konularim vardı. Bir dönem çok sıkıntılarımız oldu bosanmayi bile düşündük ama bu çocuğuna bunu yapacağını mi gösterir

Ay tövbe estağfurullah cok kotu ve ciddi bi itam
Bende sormaya utaniyorum ama acaba annenizin tek dusuncesi nefreti mi yada bisey mi gordu

Yada Allah korusun annenizin gecmisinden cocuklugundan gelwn bisey mi var

Hayır tabiki öyle bir şey yok. Nefret ediyor sadece.

Annenizle görüşmeyin

Bakar neden bakmasın

Evimde temizlik yapan yardımcımın eşi 40 günlük bebek ve 5 yaşındaki çocuğa baktı

Adam gece işe gitti gündüz çocuk baktı kadın da temizliğe gitti

çocukları bakıcıya bırakınca bile işten gelip alıyor yat uyu deyince de olsun benden iyi bakamazlar ya diyor

Eşimin bundan haberi olsa çok büyük olay çıkar. Burda konularim vardı. Bir dönem çok sıkıntılarımız oldu bosanmayi bile düşündük ama bu çocuğuna bunu yapacağını mi gösterir

Bu dediğim gibi çok ağır bir suçlama. Özellikle gündem pedofiliyle çalkalanırken herkes normalden çok daha hassas oldu. Anneniz bir şey mi görmüş elinde bir kanıtı var mı yoksa aşırı muhafazakarlıktan/kıskançlıktan mı böyle bir şey söylüyor, onu ayırt etmelisiniz. Kendi gözlemleriniz de önemli, eşinizin böyle olayları oldu mu sizi şüpheye düşüren? Olduysa zaten ne yapmanız gerektiğini tahmin edersiniz. Ha böyle bir şey yoksa, annenizin iftiralarıysa, annenizin ruh sağlığının iyi olmadığına kanaat getirir ve bebekleri ondan uzak tutmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…