anneniz tam olarak ne diyor?nnem daha kötü şeyler söylüyorlar eşimden nefret ettiği için
Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafıanneniz tam olarak ne diyor?
Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Kendisi teklif etti. Hatta yanına emzirmen için getiririm bir sefer de mama veririm diyorNiye bakamasın ki baba sonuçta.
Tek başına yavrusuna anne de olması gereken babalar olmuştur.
İsterse yapabilir.
Ama mesele şu, istiyor mu?
Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Tövbe tövbe eşinizin geçmişinde mi yanlış bir durum var niye böyle dedi ki anneniz...tamam şimdi hepimiz burada ne olacak babası sonuçta diyoruz ama gündemde pedofili gibi bir hastalık var böyle bir durum varsa elbetteki çocukları eşinize emanet etmeyin YaniIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Eşimin bundan haberi olsa çok büyük olay çıkar. Burda konularim vardı. Bir dönem çok sıkıntılarımız oldu bosanmayi bile düşündük ama bu çocuğuna bunu yapacağını mi gösterirYa ben bunu yazacaktım "istismar etmeye" kadar vardırmış işi anneniz sanırım diye ama sonra yanlış anlamış olabilirim diye sizi kırmamak için yazmadım. Eşiniz için çok çok ağır bir suçlama.
Ay tövbe estağfurullahIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Hayır tabiki öyle bir şey yok. Nefret ediyor sadece.Tövbe tövbe eşinizin geçmişinde mi yanlış bir durum var niye böyle dedi ki anneniz...tamam şimdi hepimiz burada ne olacak babası sonuçta diyoruz ama gündemde pedofili gibi bir hastalık var böyle bir durum varsa elbetteki çocukları eşinize emanet etmeyin Yani
O zmn büyük ayıp etmiş annenizHayır tabiki öyle bir şey yok. Nefret ediyor sadece.
Eşimin bundan haberi olsa çok büyük olay çıkar. Burda konularim vardı. Bir dönem çok sıkıntılarımız oldu bosanmayi bile düşündük ama bu çocuğuna bunu yapacağını mi gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?