Bakici

Güçlenir canım beraber vakit geçirirlerse çocuk bakımına yardımcı olursa
Ama böyle cahil düşünen insanlardan uzak durun anneniz bile olsa yoksa zarar görürsünüz
Aileniz bir kere sarsıldı mı zor olur özellikle böyle hassas bir konuda
Hiç bir baba kızına kötü gözle bakmaz bakmamalı !

Evet aşırı zoruma gitti zaten. Sinirle söylenmiş bile olsa bu çok ağır ya
anneniz gibi düşünen çok fazla insan var
hatta burda yorumlar annenizin yanlış olduğu konusunda çoğunluktaysa ülke genelinde annenizi haklı bulacak daha fazla insan var ben öyle düşünüyorum

Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
yok artik daha neler niye boyle dusunuyo ki sebep ne yani

Sen işte olcaksın ve kocan sana iki kızımada ben bakarım diyo.Böyle koca böyle baba bulmuşsun.Senin için demiyorum ama laf edenlere ve annene bu söylediklerim.Iyi olupta yaranamamanın böylesi yani.Anneni dinleme canım.Babadır mis gibi bakar.Yeterki hevesli olsun,elinden gelsin.Senin için rahat olsun.

Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Eşin şiddete meyilli bir sapıkmı?Annenin kocanla sorunu ne yav.Senin işin zor canım.

Yuh yani.

Esinizi az cok siz taniyorsunuz. En az 4 yillik evli olmaniz lazim.

Annem esim icin boyle bir cumle kursa anneme asiri sert bir tepki verir ve mesafe koyardim araya.

Sirf sevmiyor diye boyle bir cumle kurmamali. Suphelendigi seyler olmali. Var miymis annenizin bu ithamini dayandiracak delilleri?

Eger yoksa sirf nefretten dediyse bence annenizi bu cumleyi kurduguna pisman edin.

Ben esime hep dunya hali bana birsey olursa bebegimiz sana emanet diyorum. Sakin kimseye birakma diyorum. O babasi annemden once onun sorumlulugunda bebegimiz.

annene oha!! ama bu sekılde düşünmesine bişi sebep olmasın sakın?

yaa yuhh dıyorum şu insanlığın geldiği noktaya!!!! iğrenç zihniyetınızı çevreye aşılıyorsunuz!

türlü türlü icatlar çıkarmayın be kardeşim! Siz, eşinizi tanımıyor musunuz potansiyelini bilmiyor musunuz? Çalışıp da çocuğuna dönüşümlü bakan bir sürü çift var.Bir baba, kızına da oğluna da bakar.

Ay sacmalamasin millet . bakar tabi ki babası değil mi o.

Geçen yine bir konu oldu orda da yazdım şimdi de diyorum
Benim dayım evde 2 çocuk büyüttü . biri kız biri erkek .

Gayette bakılır . sadece küçük olan için tereddüt ettim . Ama milletin neden olmaz dediğini anlıyorum onlarla aynı sebepten değil .

Emmek vs. ve erkekte içgüdü zayıf . Küçük bebeklere bakarken anneler genelde icguculeri ile hareket ediyor . .

Iyi de kadın bakıcı 2.5 yaşındaki erkek bebeği kalemle istismar ediyor şimdi kadınlar çok mu güvenilir. Ayrıca anneniz kocan kız bebeğine tecavüz eder diyecek kadar Kocanizi neden sevmiyor. Klasik damat kaynana tartışmaları mi yaşandı yoksa daha fazlası var mı?

Emzirmeye getirecek bir kere bir kere de mama veririm diyor. Yeterli gelir sanırım sonuçta yarım gün. Bakamazsa yine birini bulacağız mecbur

Ayrıca erkeğin içinde varsa kız çocuk erkek çocuk ayrımı olmaz zaten pedofili olanlar çocuğa çocuk gözüyle değil cinsel bir obje gözüyle bakıyorlar. Ben o konuda değilim. Annem sevgisiz bik bik lafları ile annenizin bu ithamini aciklayamazsiniz kadın ya birsey gördü ya şahit oldu birseyler oldu da böyle diyor olabilir. Yani bir anne sonuçta anneniz de neden kötülüğünüzü istesin

Nefret ediyor. Başından beri de istemedi zaten. Tartışmaları oldu bir kaç kere.

Ay okumaz olaydım ya! akşam akşam asabımı bozdun. aile iliskilerin nasıl bilmem ama annen tırlatmış heralde.. annenin bu lafından yola çıkarak bu konuyu açtıysan sen de tırlatmışsın!

Kocanizi tanimiyoruz ama normal bir baba tabiki bakar. Ama annenizin yaptığı suçlamalar çok ciddi. Bu suçlamaları yapmak için bir sebebi bir kanıtı var mı onu iyice bir öğrenin. Varsa zaten ayrilirsiniz herhalde.

Ne sacma. adamin yapacagi varsa zaten yapar gunduz degilse gece. babasiyla hic mi yalniz kalmayacak bu cocuklar? valla yanlis anlamayin annenizin ruh sağlığını yerinde gormedim ben

Boyle suclama yapabilmesi icin 3 sebep olabilir, ya annenize eşiniz tacizde bulundu ya da baskasina yaparken anneniz gördü, ya annenizin kocanizda gözü var ya da anneniz manyak. umarim benim göremedigim bir dördüncü secenek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…