Güçlenir canım beraber vakit geçirirlerse çocuk bakımına yardımcı olursaŞu an bakamıyor çalışıyor. Biz pek baba sevgisi görmedik. Sevmediği için değil sevmeyi bilmezdi gosteremezdi. Benim kızlarım öyle büyümesin istiyorum ben de. Aralarında bağ kuvvetlenir diye istedim en cok
anneniz gibi düşünen çok fazla insan varEvet aşırı zoruma gitti zaten. Sinirle söylenmiş bile olsa bu çok ağır ya
Annen saçmalamış gerçekten olmayan bişey deil ama söylenecek bişeyde değilIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
yok artik daha neler niye boyle dusunuyo ki sebep ne yaniIlkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Eşin şiddete meyilli bir sapıkmı?Annenin kocanla sorunu ne yav.Senin işin zor canım.Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
annene oha!! ama bu sekılde düşünmesine bişi sebep olmasın sakın?Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Emzirmeye getirecek bir kere bir kere de mama veririm diyor. Yeterli gelir sanırım sonuçta yarım gün. Bakamazsa yine birini bulacağız mecburAy sacmalamasin millet . bakar tabi ki babası değil mi o.
Geçen yine bir konu oldu orda da yazdım şimdi de diyorum
Benim dayım evde 2 çocuk büyüttü . biri kız biri erkek .
Gayette bakılır . sadece küçük olan için tereddüt ettim . Ama milletin neden olmaz dediğini anlıyorum onlarla aynı sebepten değil .
Emmek vs. ve erkekte içgüdü zayıf . Küçük bebeklere bakarken anneler genelde icguculeri ile hareket ediyor . .
Çok kırıldım ben de zatenBence çocukları annenizden uzak tutun. acaip fikirleri var.
Nefret ediyor. Başından beri de istemedi zaten. Tartışmaları oldu bir kaç kere.Iyi de kadın bakıcı 2.5 yaşındaki erkek bebeği kalemle istismar ediyor şimdi kadınlar çok mu güvenilir. Ayrıca anneniz kocan kız bebeğine tecavüz eder diyecek kadar Kocanizi neden sevmiyor. Klasik damat kaynana tartışmaları mi yaşandı yoksa daha fazlası var mı?
Ay okumaz olaydım ya! akşam akşam asabımı bozdun. aile iliskilerin nasıl bilmem ama annen tırlatmış heralde.. annenin bu lafından yola çıkarak bu konuyu açtıysan sen de tırlatmışsın!Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?