Öyle bir şey görse şimdiye kadar söylerdi. Bosanmami çok istemişti bundan güzel sebep olmazdı.Ne? Yok daha neler! Annenizin ruh sağlığı yerinde mi? Yoksa bir seyler mi gördü? Daha neler.
Annenizin bu lafları kabul edilir gibi değil.Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Hayır ya bir şey gördüğü için değil nefretinden kavga ediyorduk sinirle ağzından çıktı ama ben böyle düşünmesine şok oldumBu dediğim gibi çok ağır bir suçlama. Özellikle gündem pedofiliyle çalkalanırken herkes normalden çok daha hassas oldu. Anneniz bir şey mi görmüş elinde bir kanıtı var mı yoksa aşırı muhafazakarlıktan/kıskançlıktan mı böyle bir şey söylüyor, onu ayırt etmelisiniz. Kendi gözlemleriniz de önemli, eşinizin böyle olayları oldu mu sizi şüpheye düşüren? Olduysa zaten ne yapmanız gerektiğini tahmin edersiniz. Ha böyle bir şey yoksa, annenizin iftiralarıysa, annenizin ruh sağlığının iyi olmadığına kanaat getirir ve bebekleri ondan uzak tutmanızı öneririm.
Ya İlk kızımda baya büyüyene kadar birlikte yıkadık. Altını değiştirdiği de oldu . Doğum yaptığımda banyo yaptırdığı da. Çok düşkünler birbirlerine. Biraz sesimi yukseltsem bana kızar yaniBir baba kızının altını değiştiremez mi!!?
Pes !
Benim kızım var 8 aylık olucak inşallah eşim her zaman yardım eder altınıDa değiştirir
Emin olun babası bakıcıdan daha iyi bakar çocuklara
Yarım gün çalışacaksınız zaten
Ama sinir oldum bu düşünce şekline nasıl bir mantık ya??!
Beni küçükken hep babam yıkardı saçımı kuruturdu o benim canım!
Ben kızımı eşimle yıkarım yer geldiğinde o bakar
Bir baba kızına ne gözle bakabilir allah aşkına??
Hayır ya bir şey gördüğü için değil nefretinden kavga ediyorduk sinirle ağzından çıktı ama ben böyle düşünmesine şok oldum
Ya ben de onu diyorum. Tamam eş olarak süper bir eş olamadı. Ama ben hep onu iyi bir baba olarak gördüm. Hatta ben bakarım deyince sevindim. Yabancı olmayacak babası yanında olacak diye. Gerçekten beni ipleri koparmaya itiyor bazenAnnenizin tedaviye ihtiyacı var zihniyeti cok kirli ... Cok ayipladim coook.. Baba oo yahuu BABA... Insan esinede cocuklarini birakamiyacaksa yok artik pess .. Ben bisey demiyorum. Insallah esin duymaz sahsen benim abime boyle bisey denecek dunya ahiret konuşmazdım...
Zaten konusmadiklari için evime falan fazla gelemiyor. Evliliğimiz bu yüzden çok zarar gördü. Ben de yabancı bir kadına bıraktığımızda benim yokluğumu daha çok hissedecegini düşündüğüm için babası baksın istedim. Becerikli de elinden her iş geliyorNefretinden iftira atmak... Yani annenizin durumu gerçekten iyi değil. Belki irdelense bu söylediği iftiraya gerçekten inanıyor bile olabilir. Bu saatten sonra tedavi görmesi çok zor olacağından, sizin, eşinizin ve çocuklarınızın huzuru için elinizden geldiğince aileye dahil etmemenizi öneriyorum. Aksi takdirde yok yere evliliğiniz zarar görebilir. Sorduğunuz soru için de tekrar söylüyorum, kız olsun erkek olsun eşiniz çocuklarınızı besleyebilir, altını değiştirebilir, tuvalet eğitimi verebilir. Siz çocuklarınızın annesi olduğunuz kadar o da babasıdır, sorumluluklarınız eşittir.
Aşağıdaki yorumlarını okudum. Aile içi taciz gerçekten özellikle bizim gibi cinselliği tabu olarak gören ülkelerde oldukça fazla ne yazık ki. Ama bunu erkekler kadar kadınlar da yapıyor. Ayrıca sadece kız çocukları değil, erkek çocuklar da tacize tecavüze uğruyor. Yani sırf baba yapacak ya da sırf kız çocuk tacize uğrayacak diye bir olay yok. Ama eşinizi en yakından siz tanırsınız. Eğer annenizin bu ithamları haksız ve temelsizse çocuklara baba bakamaz diye bir şey yok. Benim de babam çok altımı değiştirmiş, banyo yaptırmıştır bana. Çocuğumuz dünyaya geldiğinde de eşimle birlikte yapmaya karar verdik bütün işleri.Iyi akşamlar. Benim İki kızım var. Biri üç yaşında diğeri dört aylık. Eşim hafta içi evde. Ben de yarım gün çalışacagim Çocuklara ben bakabilirim dedi. Çevreden erkek kız çocuğuna nasıl bakacak altını nasıl değiştirecek falan diyorlar. Annem daha kötü şeyler söylüyorlar eşimden nefret ettiği için. Burda dile getirmeye bile utanıyorum. Normalde sinirli olsa da daha bir kere el kaldırdığını görmedim kolay kolay sesini bile yükseltmez çocuklara. Sizce ne yapmalıyım . Erkek çocuk bakamaz mi
Allah kolaylik versin canim daha ne diyim bilemedimYa ben de onu diyorum. Tamam eş olarak süper bir eş olamadı. Ama ben hep onu iyi bir baba olarak gördüm. Hatta ben bakarım deyince sevindim. Yabancı olmayacak babası yanında olacak diye. Gerçekten beni ipleri koparmaya itiyor bazen
Zaten konusmadiklari için evime falan fazla gelemiyor. Evliliğimiz bu yüzden çok zarar gördü. Ben de yabancı bir kadına bıraktığımızda benim yokluğumu daha çok hissedecegini düşündüğüm için babası baksın istedim. Becerikli de elinden her iş geliyor
İkinci kızda ne değişti allah aşkına?Ya İlk kızımda baya büyüyene kadar birlikte yıkadık. Altını değiştirdiği de oldu . Doğum yaptığımda banyo yaptırdığı da. Çok düşkünler birbirlerine. Biraz sesimi yukseltsem bana kızar yani
Evet aşırı zoruma gitti zaten. Sinirle söylenmiş bile olsa bu çok ağır yaAnnenizin bu lafları kabul edilir gibi değil.
Şu an bakamıyor çalışıyor. Biz pek baba sevgisi görmedik. Sevmediği için değil sevmeyi bilmezdi gosteremezdi. Benim kızlarım öyle büyümesin istiyorum ben de. Aralarında bağ kuvvetlenir diye istedim en cokİkinci kızda ne değişti allah aşkına?
Eğer benim çevremde biri böyle bir imada bulunsa bende eşimde kıyameti koparırız herhalde
Biz kız babasına asla altı değiştirilmez denmemeli
Sapık mı bu adam kendi kızının altını değiştirmesin yıkamasın allah aşkına ?
Daha fazla konuşup polemik çıksın istemiyorum
Lütfen eşinize müdahale etmeyin kızlarınızla bağları güçlü olsun
Bir baba karısına yardımcı olmalı çocuk bakımında elinden geleni yapmalı hem karısının yükü hafifler hemde çocuğuyla arasındaki bağ kuvvetlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?