Bakici

Bir baba kızının altını değiştiremez mi!!?
Pes !
Benim kızım var 8 aylık olucak inşallah eşim her zaman yardım eder altınıDa değiştirir
Emin olun babası bakıcıdan daha iyi bakar çocuklara
Yarım gün çalışacaksınız zaten
Ama sinir oldum bu düşünce şekline nasıl bir mantık ya??!
Beni küçükken hep babam yıkardı saçımı kuruturdu o benim canım!
Ben kızımı eşimle yıkarım yer geldiğinde o bakar
Bir baba kızına ne gözle bakabilir allah aşkına??

Reactions: anu
Hayır ya bir şey gördüğü için değil nefretinden kavga ediyorduk sinirle ağzından çıktı ama ben böyle düşünmesine şok oldum

Nasıl bir nefrettir anneniz deki anlamadım. Eşiniz çocuklarına böyle iğrenç bir şey yapacaksa bile her daim yapar. Yani siz bakarken bile yapar.
Ben annenizi çok ama çok tehlikeli buldum. Bir an önce annenizle konuşup çenesini kapatın yoksa başınıza çok işler açılacak gibi gözüküyor.

Annenizin söylediği korkunç ötesi. Ben olsam sadece ağırıma gitmezdi ciddi anlamda tartışırdım
Eşiniz de istekliyse bakabilir çocuğunuza. Tamamen eşinizle ilgili

anneninizin esinize yorumu cok terbiyesizce eger bir dayanagi yoksa.zaten boyle bi durumda evli de kalinmaz .onun disinda bence bakicidan da anneanne babannesinden de iyi bakar kendi cani sonucta

Annenizin tedaviye ihtiyacı var zihniyeti cok kirli ... Cok ayipladim coook.. Baba oo yahuu BABA... Insan esinede cocuklarini birakamiyacaksa yok artik pess .. Ben bisey demiyorum. Insallah esin duymaz sahsen benim abime boyle bisey denecek dunya ahiret konuşmazdım...

Ya İlk kızımda baya büyüyene kadar birlikte yıkadık. Altını değiştirdiği de oldu . Doğum yaptığımda banyo yaptırdığı da. Çok düşkünler birbirlerine. Biraz sesimi yukseltsem bana kızar yani

Hayır ya bir şey gördüğü için değil nefretinden kavga ediyorduk sinirle ağzından çıktı ama ben böyle düşünmesine şok oldum

Nefretinden iftira atmak... Yani annenizin durumu gerçekten iyi değil. Belki irdelense bu söylediği iftiraya gerçekten inanıyor bile olabilir. Bu saatten sonra tedavi görmesi çok zor olacağından, sizin, eşinizin ve çocuklarınızın huzuru için elinizden geldiğince aileye dahil etmemenizi öneriyorum. Aksi takdirde yok yere evliliğiniz zarar görebilir. Sorduğunuz soru için de tekrar söylüyorum, kız olsun erkek olsun eşiniz çocuklarınızı besleyebilir, altını değiştirebilir, tuvalet eğitimi verebilir. Siz çocuklarınızın annesi olduğunuz kadar o da babasıdır, sorumluluklarınız eşittir.

Ya ben de onu diyorum. Tamam eş olarak süper bir eş olamadı. Ama ben hep onu iyi bir baba olarak gördüm. Hatta ben bakarım deyince sevindim. Yabancı olmayacak babası yanında olacak diye. Gerçekten beni ipleri koparmaya itiyor bazen

Zaten konusmadiklari için evime falan fazla gelemiyor. Evliliğimiz bu yüzden çok zarar gördü. Ben de yabancı bir kadına bıraktığımızda benim yokluğumu daha çok hissedecegini düşündüğüm için babası baksın istedim. Becerikli de elinden her iş geliyor

Aşağıdaki yorumlarını okudum. Aile içi taciz gerçekten özellikle bizim gibi cinselliği tabu olarak gören ülkelerde oldukça fazla ne yazık ki. Ama bunu erkekler kadar kadınlar da yapıyor. Ayrıca sadece kız çocukları değil, erkek çocuklar da tacize tecavüze uğruyor. Yani sırf baba yapacak ya da sırf kız çocuk tacize uğrayacak diye bir olay yok. Ama eşinizi en yakından siz tanırsınız. Eğer annenizin bu ithamları haksız ve temelsizse çocuklara baba bakamaz diye bir şey yok. Benim de babam çok altımı değiştirmiş, banyo yaptırmıştır bana. Çocuğumuz dünyaya geldiğinde de eşimle birlikte yapmaya karar verdik bütün işleri.

Allah kolaylik versin canim daha ne diyim bilemedim

Daha ne o zaman? :) Siz de aslında her şeyin farkındasınız. Boş laflara kulak asmayın. Eşiniz ve bebeklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

İkinci kızda ne değişti allah aşkına?
Eğer benim çevremde biri böyle bir imada bulunsa bende eşimde kıyameti koparırız herhalde
Biz kız babasına asla altı değiştirilmez denmemeli
Sapık mı bu adam kendi kızının altını değiştirmesin yıkamasın allah aşkına ?
Daha fazla konuşup polemik çıksın istemiyorum
Lütfen eşinize müdahale etmeyin kızlarınızla bağları güçlü olsun
Bir baba karısına yardımcı olmalı çocuk bakımında elinden geleni yapmalı hem karısının yükü hafifler hemde çocuğuyla arasındaki bağ kuvvetlenir

Şu an bakamıyor çalışıyor. Biz pek baba sevgisi görmedik. Sevmediği için değil sevmeyi bilmezdi gosteremezdi. Benim kızlarım öyle büyümesin istiyorum ben de. Aralarında bağ kuvvetlenir diye istedim en cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…