Maalesef hiç akrabamiz yok, birini bulana kadar tez elden bir kamera sistemi kurdurmayi dusunuyorum.... Kim bakarsa baksın sonuçta buna ihtiyacım var...
Çok tesekkur ederim, tüm yorumlar için... Ama o kadar hassas bir konu ki en ufak bir ima bile insana dokunuyor, anlayışınız için çok ama çok tesekkur ederim...
biraz konuşturmak lazım aslında. siz daha iyi bilirsiniz ben ilk bebeğime hamileyim şuanda çok bilgim yok ama annem hep konuştururdu beni herşeyi öğrenirdi nasıl yapıyosaAslında sürekli konuşuyorum, bakıcı teyze nasıl seni seviyor mu vs diye ama anlatamiyor olabilir mi diye dusunuyorum
Yapmayın Allah aşkına yedi ayliktan
İtibaren isteyim, yedi aylık bebegi nasıl krese bırakayim, hiç kimse de ben iki ay sonra ayrılacağım demedi...
Ayrıca büyük kizim da kreste travma yasadi, o yüzden kreşi düşünmedim, ama bundan sonra düşünebilirim
Kresten de ağzım yandı ilk kizimda, allahım merhametli insanlarla karsilastirsin
ağlamak yok beni de çok çok rahatsız etti. Eve kamera koyardım mutlakaBakıcıya belli etmeden kesinlikle eve kamera koyardım, ağlamak yok gibi cümleler aşırı şüphe uyandırdı bende; masum da olabilir korkunç bir şey de olabilir. İyice bir emin olup sonra da kreşe verirdim. Yarım gün çalışıyormuşsunuz, yarım gün kreş en mantıklısı
Pekı ya sız sımdı suanda o banyoyu hazırlasanız kızınızı götürseniz baksanız kızınız napıyor hanı nasıl desem tedırgın bı davranısı varmıKızımın ustunu çıkarmıştı... Zaten kendisi de söyledi banyo yapacaktim diye
Bakıcıya belli etmeden kesinlikle eve kamera koyardım, ağlamak yok gibi cümleler aşırı şüphe uyandırdı bende; masum da olabilir korkunç bir şey de olabilir. İyice bir emin olup sonra da kreşe verirdim. Yarım gün çalışıyormuşsunuz, yarım gün kreş en mantıklısı
guvenilir krese birakinHanımefendi lütfen yargilamayin, sadece tavsiye istedim...kendinizi bir an benim yerime koyun, kreste bir sorun yasadiniz ve bunu paylastiginiz kimse niye krese bırakıyorsunuz dedi,
Ya benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.
Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?
Eger yarın o kadın gene gelecekse
evet ısten ızın alın ve kapıdan dınleyın gerekırse bır kac saat
tanimadiginiz insanlara birakmayin cocuklarinizi lutfenama canım sen yazmışsın 15 aylık kreşe başladı diye, ben yeni doğanım için araştırdım ve yaşadığım ilçede gönderebileceğim 2 yaş altı kreş yok.
ben de mecbur bakıcı düşünmeye başlamıştım.
konu sahibinin 2 yaş öncesi için seçeneği olmayabilir, gerçi şu an 2 yaşında olduğu için ben de kreş öneriyorum.
ama bakıcılara da mecburuz bazı noktalarda.
Size karsi biraz goz boyama durumu illaki olur bakicida ben o yavrum kuzum durumunu cok gormedim. Kaldi ki cocuga bakiyor diye sevmek yada sevgi gosterisi yapmak zorunda degil. Benim olcutumde isini duzgun yapsin bakimini yedirmesini giydirmesini oyun oynamasi vss. Bunlar iskillenecek birsey degil. Siz gozlemleyin supheleriniz devam ediyorsa kamera taktirirsiniz.Merhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
Ama bakıcı gecırıyordur herhalde kadını kapıya kadarBu cok iyi fikir, hatta ufak tefekse dolaba bile saklanabilir.
Ya da eve cihaz koyun, etik metik anlamam bu konularda.
Suphe en kotu duygu, nolur yarin cozun bu olayi
Insallah oyledir ama bu bile bakıcı degistirmek icin yeterli sebep bence. Benim de 2 yasini biraz gecmis bir oglum var,onu yalniz birakip da asla banyoya giremem,kucuk cocuk bu allah korusun masaya cikar ordan duser,mutfaga girer bicak alir vs. Bence tam bir guvenlik zaafiyeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?