Bakıcı'dan şüphe

Merak ettim,yarim gun hangi iste calisiyorsunuz acaba?

Aslında sürekli konuşuyorum, bakıcı teyze nasıl seni seviyor mu vs diye ama anlatamiyor olabilir mi diye dusunuyorum
biraz konuşturmak lazım aslında. siz daha iyi bilirsiniz ben ilk bebeğime hamileyim şuanda çok bilgim yok ama annem hep konuştururdu beni herşeyi öğrenirdi nasıl yapıyosa

Öncekinden bahsetmiyorum simdiden bahsediyorum 5.bakiciyi bulma krese ver demek ki tercihlerini dogru yapamamissin hem kres hem bakici konusunda

Paranoya belki ama hiç hoşuma gitmedi. Ne alaka banyo yaptırmak? Uykusu gelsin uyusun diye mi acaba

Taciz gibi bişeyden mi şüpheleniyorsunuz
içim buz gibi oldu

Bakıcıya belli etmeden kesinlikle eve kamera koyardım, ağlamak yok gibi cümleler aşırı şüphe uyandırdı bende; masum da olabilir korkunç bir şey de olabilir. İyice bir emin olup sonra da kreşe verirdim. Yarım gün çalışıyormuşsunuz, yarım gün kreş en mantıklısı

Evet
ağlamak yok beni de çok çok rahatsız etti. Eve kamera koyardım mutlaka

Kızımın ustunu çıkarmıştı... Zaten kendisi de söyledi banyo yapacaktim diye
Pekı ya sız sımdı suanda o banyoyu hazırlasanız kızınızı götürseniz baksanız kızınız napıyor hanı nasıl desem tedırgın bı davranısı varmı

Ya benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.

Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?

ayyy suan ellerım tıtrıyo yazarken.sonuna kdr her yazılanı okumaya dayanamadım...cocugunuzu lutfen doktora göturun.muayene ettırın.gozunuzden bsy kaçmasın.ınanın cok fenayım

Eger yarın o kadın gene gelecekse
evet ısten ızın alın ve kapıdan dınleyın gerekırse bır kac saat

Hanımefendi lütfen yargilamayin, sadece tavsiye istedim...kendinizi bir an benim yerime koyun, kreste bir sorun yasadiniz ve bunu paylastiginiz kimse niye krese bırakıyorsunuz dedi,
guvenilir krese birakin
sorun yasamis olabilirsiniz
etrafinizda cocuklarini krese veripde memnun kalan insanlar vardir onlarin biraktigi krese birakin
bunu tavsiye edebilirim

Ya benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.

Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?

Insallah oyledir ama bu bile bakıcı degistirmek icin yeterli sebep bence. Benim de 2 yasini biraz gecmis bir oglum var,onu yalniz birakip da asla banyoya giremem,kucuk cocuk bu allah korusun masaya cikar ordan duser,mutfaga girer bicak alir vs. Bence tam bir guvenlik zaafiyeti.

tanimadiginiz insanlara birakmayin cocuklarinizi lutfen
neler neler duyuyoruz
cocuklarimizin tirnagina zarar gelsin istemeyiz
tavsiye uzerine iyi egitim almis insanlar arastirin aileden en cok guvendiin biri olabilir en kotu ihtimalde calismayip cocuk 2yasina gelene kadar siz bakin ben olsam bunu yapardim

Size karsi biraz goz boyama durumu illaki olur bakicida ben o yavrum kuzum durumunu cok gormedim. Kaldi ki cocuga bakiyor diye sevmek yada sevgi gosterisi yapmak zorunda degil. Benim olcutumde isini duzgun yapsin bakimini yedirmesini giydirmesini oyun oynamasi vss. Bunlar iskillenecek birsey degil. Siz gozlemleyin supheleriniz devam ediyorsa kamera taktirirsiniz.
Benim cocuguma kv bakiyordu. Ben onu bile kislaniyordum acaba ne yapiyor neden ben yaninda degilim o diye vesvesr cok yapiyordun ilk ise basladigimda. Sizdeki de biraz calisan annenin kuruntusu olabilir

Bu cok iyi fikir, hatta ufak tefekse dolaba bile saklanabilir.
Ya da eve cihaz koyun, etik metik anlamam bu konularda.
Suphe en kotu duygu, nolur yarin cozun bu olayi
Ama bakıcı gecırıyordur herhalde kadını kapıya kadar
yoksa mantıklı

Yok ben diğer türlü düşünenler için söyledim. Yoksa tabbiki bununda savunulacak yanı yok.

Iceri girdiginizde bakicinin tavri nasildi? Az cok belli ederdi kendini.
Bir de bakici da olsa anne,kv de olsa emin olun sizin yaninizda daha cok sevgi gosterir ama butun gun de micmic sevgi sozleri soylememesi normal.konuyu okunca bir istismardan suphelenmedim ben. Ama emin olmadan da birakmazdim bakiciya.
O yuzden ya kapiyi dinleyin, ya iceri alet koyun, ya da kendiniz iceri saklanin.
Krese vermiyorsaniz da bakiciyi birilerinin referansi yerine aracilarla bulun, o sekilde daha guvenilir, kime gideceginiz belli suphe duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…