kızlar bakıcılarımız neler yapıyor,ne kadar ücret veriyoruz ve memnun muyuz burda paylasalım bi fikrimiz olur en azından
ben bi bakıcı buldum 650 istiyo sabah 8 aksam en gec 5-5buçukta giderim diyo.ben ihtiyacım olduğunda biraz daha gec gidebilmesini isterdim.cünkü iş cıkısı işlerimi halledebilirim ancak.5te cıkıyorum yarım saatte bişeyler yetiştirmem mümkün değil.bi de cumartesi de gelemem diyo.en fazla çok sıkısırsan,cok ihtiyacın olursa misafirin falan ayda 1-2 cumartesi yarım gün gelirim diyo ama beni ugrastırır gibi geliyo bu konuda.daha henüz hamile olduğum için simdilik sadece yarım gün geliyo ve tam istegim gibi çıkmadı.cünkü biraz gec kalıyor ve işi bitince erken de cıkıyo ve cocuktan önce tum temizliği yaparsın diye konuşmustuk ama sürekli mızmızlanarak yapıyor.kararsızım baska birini bulup bulmamakta.sizinkiler neler yapıyor ve nekadar veriyosunuz belki benim de bi fikrim olur
kızlar bakıcılarımız neler yapıyor,ne kadar ücret veriyoruz ve memnun muyuz burda paylasalım bi fikrimiz olur en azından
ben bi bakıcı buldum 650 istiyo sabah 8 aksam en gec 5-5buçukta giderim diyo.ben ihtiyacım olduğunda biraz daha gec gidebilmesini isterdim.cünkü iş cıkısı işlerimi halledebilirim ancak.5te cıkıyorum yarım saatte bişeyler yetiştirmem mümkün değil.bi de cumartesi de gelemem diyo.en fazla çok sıkısırsan,cok ihtiyacın olursa misafirin falan ayda 1-2 cumartesi yarım gün gelirim diyo ama beni ugrastırır gibi geliyo bu konuda.daha henüz hamile olduğum için simdilik sadece yarım gün geliyo ve tam istegim gibi çıkmadı.cünkü biraz gec kalıyor ve işi bitince erken de cıkıyo ve cocuktan önce tum temizliği yaparsın diye konuşmustuk ama sürekli mızmızlanarak yapıyor.kararsızım baska birini bulup bulmamakta.sizinkiler neler yapıyor ve nekadar veriyosunuz belki benim de bi fikrim olur
bence fıyT cıok ıyı canım normalde 1000 lıra alıyolar aynı saatlere ve sadece bebekle ılgılenıyolar veya sadece utu....benımde yardımcım var sadece uyurken bebekler utu yapıyo varsa ...hersey anlasmaya baglı bıde..valla kımı sadece bebek bakarıum dıyo bazıları herseyı apıyo ..amam ılk amac bebekler olmalı uyurken zatene bıseyler yapacaktır ama temızlık ısı cok baska bence ..bakıcının ısı degıl...ama yınede anlasma onemlı
tatlm semtten semte farkediyor... ama tatlm bu kırmızı yaptığım yeri okuyuncaya kadar çok normal diyordum gel gör ki bence çocuk doğmadan kendine bir yol çiz çıkış yolu ara başka kendine
fiyat bence çok iyi, hafta sonu arada gelmesi bile çok iyi bence, bizimki gelmiyor, bizimki de ben evdeysem geç gelirim erken çıkarım dedi,ev işi konusunda ben hiç birşey demiyorum kafasına göre takılıyor, çok teferruata takılmamak lazım, bebeğe öncelik versin, sevsin yeter diye düşünüyorum
yeğenimin bakıcısı yemek yapıyor, evi derli toplu temiz tutuyor ve bebeğe bakıyor toplam 750 tl alıyor ankaradayız.. sabah 7.30da gelir akşam 6'ya doğru çıkar
ank.da fiyat konusunda bi bilgim yok ama calışma saatleri gayet iyi bence.benimki şimdiden hergün bi bahaneyle gec gelip coğu zaman istediğim işleri yapmadan gidip bide vaktim kalmadı diye yapmadım diyo.zaten evde 2kişiyiz yapılacak da pek bişey yok ama o simdiden sallıyo beni bebek olunca da böyle devam eder diye korktum
Bakıcılar konusunda sunu anladım sen onlara iyi davrandıkta islerisavsaklamaya başlıyorlar hamada haftada 3 gün 9.30 17.00 arası geliyor genel temizlik bide ben dışarı çıkınca en fazla 2 saat cocuklara bakıyor 460 tl veriyorum ankaradayim baslarda daha iyiydi şimdi söylenerek yapıyor pzt Çarşamba cuma geliyor geçenlerde cumaya hastane randevusu almış ben Ogün gelme ısını hallet Cumartesi yara pazar gel dedim yok bana iki is olur cuma gelir erken çıkarım diyor gecen ay sadece 3 gün geldi diğer 3 haft ben yoktum gelmedi maaşını verdim ama gelmediği günlere gelirim demiyor çünkü biz her ay en az 1 hafta biyeere gidiyoruz.cok samimi olduk o bana ismie hitap ediyor ben ona ayse hanim diye tamam samimiyiz ama hitap sekli önemli.
kızlar hangi il için bu fiyatlar?
ben yeni bakıcı buldum, bebekle yalnızken hiç birşey yapmayacak, evde ben yada eşim varsa temizlik yapacak, yemeği ben yapıyorum ankara için fiyat 800 sizce çokmu az mı? birde benim ilk bakıcı deneyimim, yemek zor mu olur bebekle bilemedim, bebek yokken de zor yapıyordum bakalım
kesinlikle sana katılıyorum canım ne kadar iyi davransan okadar suistimal ediyorlar.bi be bakıyosun ki sen ona bişey diyemez hale gelmişsin kırılacak diye ama onun dili papuç kadar.offf cok zor iş bu cocuk bakıcısı bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?