merhaba kızlar benim oğlumada anneane,babaanne dönüşümlü baktılar haziran başında babaannemiz gidecek annemde kızkardeşimin çocuğuna baktığı için oda gelmiyecek bende bir arkadaşımın bakıcısını şimdiden ayarladım ama haziran ortasında başlıycak işin doğrusu 15 hazirana kadar hala arkadaşımda çalışacak 15 haziranda ordan ayrılıp bana gelecek arkadaşım yeni bebeğine hamile ve doğumuna az kaldı ücretsiz izinde almak isdedeği için bakıcıyı çıkarıyor.bizde bakıcıyla 750 tl konuşduk ama her 6 ayda bir 50tl zam isdedi ev işine dokunmam ancak ortalığı bir toplarım dedi hatta benim arkadşın evinin aşırı derli toplu olduğuna sabah geliyorum ev dertemiz herşey yerinde diyince bende benden öyle birşey beklemeyin benim oğlum çok hareketli (benim oğlumda 28 aylık buarada)ben topluyorum o dağıtıyor arkadaşın dediğine gördede hiç bir iş yapmıyormuş ama cocuğuma çok iyi bakıyor dedi onun oğlunun yemek yeme problemi varmış onu çok güzel besliyor çok memenum diyor ama benim oğlan maşallah iştahlı yani yemek sıkıntımız yok sabah 8,30 gelecek akşam 5,00 gidecek hiçbirişe dokunuyacak her altı ayda bir en az 50 tl zam alacak benim içinde tek artı daha önce denenmiş iyi bir insan referenslı oluşu namazında niyazında bir hanım güleryüzlü şimdi kızlar ne yapayım tek bir artısı olup birsürüde eksisi olan birinimi tutayım yoksa başka biriimi bu arada zamanımda az kaldı babaanemiz 8 haziranda gidecek oğlumla ben başbaşa kalacağız
bence fıyT cıok ıyı canım normalde 1000 lıra alıyolar aynı saatlere ve sadece bebekle ılgılenıyolar veya sadece utu....benımde yardımcım var sadece uyurken bebekler utu yapıyo varsa ...hersey anlasmaya baglı bıde..valla kımı sadece bebek bakarıum dıyo bazıları herseyı apıyo ..amam ılk amac bebekler olmalı uyurken zatene bıseyler yapacaktır ama temızlık ısı cok baska bence ..bakıcının ısı degıl...ama yınede anlasma onemlı
canım yeni gördüm yazdıklarını.mecbur kaldıysan tut ama baskasını bulabilyosan hiç buna bulasma.hiçbişey yapmam 6 ayda bir de zam isterim diyo.kim kime 6 ayda bi en az 50tl zam vermiş.sen bunu bir yıllığına falan tutmuyosunki uzun süre yanında kalacak aslı astarını gecer valla.
bende görüştüm bi iki kişiyle biri eviniz bize uzak ailem izin vermedi dedi oteki de herseye tamam diyip sonra da babam izin vermedi dedi.bunları anlamak mümkün değil.az zamanım kaldı napıcam bilmiyorum.ne zor işmiş bakıcı bulmak.
merhaba bakıcı konusunda cok sansızmıssınız bende bebek bakmak istıyorum tam sızın gıbı dusunuıyorum once guven her ıkı taraf ıcın once ne konusulmussa o olur mesajınızı yenı gordum bende ankarada oturuyorum nerde oturuyorsunuz sızınle gorusmek isterımDayanamadım kızlar basımdan geçenleri yazmaya karar verdim.Nisanda işe başlamaya karar verdim.Ankarada yasıyorum.Bakıcıyı önceden ayarladım.Tam işe başlamama 10 gün kaldı işe başlamadan yok şimdi başlayamam yok kocam izin vermiyor yok 850 az yok ctesi yarım gün gelemem yok benim güneşe alerjim var yok ben hastaneye giderim yok ben yazları ailemin yanına 15 gün giderim bu yaz gidemiyekmiyim neler nelerrrr her dedigine tamam dedim evi bile ona yakına tasıyacaktım aramızdada 2 km var yok ctesi 12 ye kadar gel dedim 900 veriyim 6 aya birde zam yapıyım dedim tamam 10 gün sonra basla dedim günese alerjim var diyor gittigi yerler benden daha uzak her dedigine evet deyince kulp bulamadı en son gene bir bahane bulunca sana mı kaldım deyip eledim bunu.Neyse basladı benim bakıcı serüveni.20 ye yakın kişiyle konustum 4-5 tanesiylede evimde bulustum.Ayyy size anlatamam çektigim sıkıntıyı.Biri gelir üstü bası pissss kokuyor eledim.Biri geliyor sisman nasıl sisman evin içinde yürürken nefesi kesiliyor benim 16 aylık kızımın peşinde nasıl dolanacak diye düsünüp eliyorsun.Biri geldi iyi hos anlastık kızımın yüzüne dahi bakmadan cekti gitti kızımıda bir görün avmlere bile gidemiyoruz sürekli herkes sevmekten artık gına geliyor o kadar sevimli hadi onuda ordan ele.Biri 1000tl birde yol para mı ver dedi onuda ordan ele.Birinin herseyi istedigim gibi telefonda görüstük yalvardı beni secersen hemen baslasam cok ihtiyacım var nolur dedi tamam dedim cep tel bile yoktu ona kadar ayarladım kahvaltıya gelecegım tanısmak için dedi ne demek dedim kalktım hazırladım evinden bir tel acma zahmetinde bile bulunmadı hanımefendi yalan üstüne yalan oda nerden yakaladın derseniz kocasınında tel vardı o ayrı birsey bu ayrı birsey söylüyor onuda yalandan eledim sonra dedim ki es dost referansla birsey bulamadım bakıcı sirketlerini arayım.Daha beteri cıktı.1200 tl minumum dediler yok hepsi cocuk gelişim uzmanıymıs yok hepsi cok iyi referanslıymıs tamam dedim bana 4 kişiyle gelin ben içlerinden birini seceyim sözlesme yapalım hemen aksam dedim.O kadar telefonda sirketlerini övdüler övdüler getire getire ne cocuk gelişim uzmanı bana temizlik yapan 1 kız getirdiler tamam dedim sorun degil iyi bir kıza benziyordu.Erzincanlı İlayda 27 yasında bir kız.Eşinden bosanmıs ihtiyacı var kızımla diyaloguda cok iyiydi.Tamam dedim deneyelim birbirimizi.yrn gel dedim.Sözlesme esnasında ekstradan benden 900 tl istediler.Tel sizden almıyoruz elemanlarımızdan komisyon alıyoruz dedikleri halde benden 900tl para istediler.keriz buldular ya yolacaklar.Asla ne konustuysak o veremem dedim.Tam gidecekler bu ilayda benden su istedi o arada tel numarasını elime sıkıstırdı.Gece yarısına kadar konustuk telefondada hiç sıkıntı yok ise baslıyacak hatun.benden adresi mj atmamı istedi.27 yasında isminin ilayda olması beni süphelendirdi.Dedim ki yrn nufus cuzdanı fotokobinide getir.Tabi ben bunu isterimde kız gelirmi hemen sabah mj abla ben gelemem aradım saydım saydım bütün hırsımıda ondan aldım hala utanmadan bana arada mj atıp felsefe yapar cok istedi evimde çalısmayı ama ona söyledim basında 2 bakıcıyı yalanı yüzünden kabul etmedim diye.Daha neler neler....İsin özü istedigim kızıma bir bakıcı abla bulmaktı 9.00 - 18.00 arası ctesi 12.00 kadar çalısacak kızım uyuyuncada min 3 sa uyur 2 çesit yemek yapacaktı.900 tl para verecektim daha birde ekstradan onun her türlü ihtiyacını görürdüm o maası 1000 gecerdi colugunu cocugunuda ihya ederdim.Ama inanın insanların ya paraya ihtiyacı yok yada Ankarada düzgün bir bakıcı yok.Sanki sen işveren degilsinde onlar isveren.Sen annesin diye mecburiyetini ona muhtaclıgını biliyorlar bunu karsı taraf o kadar güzel kullanıyor ki....çalısıp cocugundan ayrılacagın için acayip duygusal oluyorsun koyun gibi her dediklerine evet diyorsun ama bu 20 bakıcıdan biride karsıma cıkıp ya arakadasım ben senin cocuguna gözüm gibi bakarım o uyurkende 2 kap yemek yaparım disiplinli bir sekilde gelir giderim buda benim nufus cuzdanı fotokobim ailemide istedigin gibi arastır diyen cıkmadı.Sonuc olarak evdeyim calısmaktan vazgectim6 ay daha evde durup önce kendi işimi bulmadan umudumu kaybetmeyerek istedigim bakıcıyı bulup öyle baslıyacagım.
Ben bebeginize bakan insandan ev işi istemeyin derim. Eger bakan kişi zaten zaman içerisinde kendini evin bireyi olarak görmeye başlarsa, siz istemeden bazı şeyleri yapacaktır çünkü ne de olsa bütün gün o evde yaşayacak, bazı ihtiyaçlar onun da ihtiyacuı olmaya başlayacaktır. Benim canım bakıcım, temizlik olarak adlandırılan ev işlerini yapmıyor ama hiç bir zaman da eve geldigimde evimde dagınıklık olmuyor. Bebegimin yemegini yedirir, mutfaktan cıktıgında mutfak pırıl pırıldır. Bebegimin esyalarını ben yıkar asarım, eğer asmayı yetistirememissem asıverir, bebeğimden zaman bulabilirse (bazı günler hiç uyumaz çünkü) ütülerini yapar yerleştirir. Eğer bebeğimin yemeği yoksa ona yemek yapar, bu yemek bize de uyuyorsa bize de yemek yapmıs oluyor dolaylı olarak. Benim için asla önemli degil, yapamazsa yapmasın, ondan tek ama tek istegim gözünü bebegimden ayırmasın, ona çok iyi baksın. Ödediğim fiyat da 850+yol. Helali hoş olsun. Bakıcıları çalışan olarak değil de ailenin bireyi olarak görmek taraftarıyım.
Herkese Selamlar,
Ankara Oran sitesinde oturuyorum. Bu semte yakın,geliş-gidiş problemi olmayacak,çocuk bakımı ve gelişiminde tecrübeli,belli bir saat aralığında 8 aylık çocuğuma bakacak referansı olan bakıcı adayları ile irtibata geçmek istiyorum. İlgilenenler sizlerden haber bekliyorum (lütfen mail adreslerinizi bildiriniz).
Herkese Selamlar,
Ankara Oran sitesinde oturuyorum. Bu semte yakın,geliş-gidiş problemi olmayacak,çocuk bakımı ve gelişiminde tecrübeli,belli bir saat aralığında 8 aylık çocuğuma bakacak referansı olan bakıcı adayları ile irtibata geçmek istiyorum. İlgilenenler sizlerden haber bekliyorum (lütfen mail adreslerinizi bildiriniz).
merhaba ben cocuk bakmak ıstıyorum arayın goruselım
ben izmirdeyim 5ay bebege baktım ve bütün evin işi bendeydi temizlik ütü yemek çamaşır vs ve sabah 7buçuk akşam 7buçuk çalıştım ama benim ablam çok anlayışlıydı erken gittigim ve yoruldugum için bebkle bir uyurdum çok iyi anlışırdık ama babyla ilgili sorun yaşadım yani burda ev sahibininde payı var ama sizin bakıcı biraz fazla şımarık burda tevazü göstermeyen siz olmalısınız ama o kendinden ödün vermiyo bence en önemli şey anlaşabilmek size tavsiyem bakıcı seçerken para iş soran degil bebegi soran bakıcıyı tercih edin sonrası gelir zatenn.
BEBEK VE ÇOCUK BAKMAK İSTİYORUM. Merabalar sevgili Anneler ve hanımlar sizin konunuzun dışında olacak ama bende bir bebek bakıcısıyım ve şu an iyi bir iş arıyorum ismim Ayşegül ve 45 yaşındayım sizleri çok iyi anlıyorum ortam kötü kimseye güvenilmiyor bu tabikide bizim içinde geçerli ama çok mükemmel bakıcılarda var onlarında hakkını yemeyelim lütfen. Yüce mevlam bebeklerinizi ve sizleri çok iyi ve dürüst içerisinde ALLAH korkusu taşıyan ve gerçekten bu işi severek ve layıki ile yapan bakıcılarla karşılaştırsın ve bebeklerinizi korusun. Ben 8 senedir severek bu işi yapmaktayım bebeklerini büyüttüğüm Doktor aileden referans verebilirim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır evliyim eşim M.E.B.de memur 2 yetişkin çocuk annesiyim birde 7 aylık torunum var benim çalışmaya ihtiyacım olduğu için sağ olsun torunumada halası bakıyor. Ben çok temiz ve düzenli sevecen ve içerisinde ALLAH korkusu bulunan dürüst ve açık bir bayanım çok düzgün bir aileyiz inanınki gözünüz arkada kalmaz K.Örenin hemen girişinde lojmanlarda oturuyorum sitede daha detaylı ilanlarım var ve hafta içi 5 gün çalışmayı istiyorum. ( Birde çok acil ve istisnai ve ihtiyaç duyulduğu zamanlarda 1 ay içerisinde 2 veya 3 gün yatılıda kalabilirim ) tşkr( tel 05422312143 ) Sevgili anneler ayrıca bizi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz yukarıya yazmış olan YDZ ye katılıyorum çok güzel anlatmış biz bakıcıları tşkr kendisi kız kardeşim olur tabikide sizde kendinizce haklısınız. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun kolay gelsin.
merhaba birşey sormak istiyorum bizim tayinimiz izmir e çıktı 9 aylık ikiz bebeklerim var bakıcı fiyatları nasıl bornova yüksek ihtimal
merhaba ben cocuk bakmak ıstıyorum arayın goruselım
bana kendınızı anlatan bır mesaj atabılırmısınız kac yasındasınız nerede otuyorsunuz hıc cocuk baktınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?