Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcılarımız neler yapıyor ve ne kadar ücret veriyorsunuz burda paylasalım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba kızlar benim oğlumada anneane,babaanne dönüşümlü baktılar haziran başında babaannemiz gidecek annemde kızkardeşimin çocuğuna baktığı için oda gelmiyecek bende bir arkadaşımın bakıcısını şimdiden ayarladım ama haziran ortasında başlıycak işin doğrusu 15 hazirana kadar hala arkadaşımda çalışacak 15 haziranda ordan ayrılıp bana gelecek arkadaşım yeni bebeğine hamile ve doğumuna az kaldı ücretsiz izinde almak isdedeği için bakıcıyı çıkarıyor.bizde bakıcıyla 750 tl konuşduk ama her 6 ayda bir 50tl zam isdedi ev işine dokunmam ancak ortalığı bir toplarım dedi hatta benim arkadşın evinin aşırı derli toplu olduğuna sabah geliyorum ev dertemiz herşey yerinde diyince bende benden öyle birşey beklemeyin benim oğlum çok hareketli (benim oğlumda 28 aylık buarada)ben topluyorum o dağıtıyor arkadaşın dediğine gördede hiç bir iş yapmıyormuş ama cocuğuma çok iyi bakıyor dedi onun oğlunun yemek yeme problemi varmış onu çok güzel besliyor çok memenum diyor ama benim oğlan maşallah iştahlı yani yemek sıkıntımız yok sabah 8,30 gelecek akşam 5,00 gidecek hiçbirişe dokunuyacak her altı ayda bir en az 50 tl zam alacak benim içinde tek artı daha önce denenmiş iyi bir insan referenslı oluşu namazında niyazında bir hanım güleryüzlü şimdi kızlar ne yapayım tek bir artısı olup birsürüde eksisi olan birinimi tutayım yoksa başka biriimi bu arada zamanımda az kaldı babaanemiz 8 haziranda gidecek oğlumla ben başbaşa kalacağız

canım yeni gördüm yazdıklarını.mecbur kaldıysan tut ama baskasını bulabilyosan hiç buna bulasma.hiçbişey yapmam 6 ayda bir de zam isterim diyo.kim kime 6 ayda bi en az 50tl zam vermiş.sen bunu bir yıllığına falan tutmuyosunki uzun süre yanında kalacak aslı astarını gecer valla.

bende görüştüm bi iki kişiyle biri eviniz bize uzak ailem izin vermedi dedi oteki de herseye tamam diyip sonra da babam izin vermedi dedi.bunları anlamak mümkün değil.az zamanım kaldı napıcam bilmiyorum.ne zor işmiş bakıcı bulmak.

el muallimcim 1000 lira mı 53:....gözüm döndü valla çalışmam ben bakarım o zaman ....ben öğretmenim zaten maaşım buna yakın ayyyyyyyyyy.........

Son düzenleme:

aynen öyle canım ne yapayım şimdilik mecburum eve geldikden sonrada işe başlıyınca bir konuşayım ondan çok birşeyde isdemiyorum haftada bir iki defa evi süpürsün oğlumun çamaşırlarını sersin ve yine oğlananın ütüsünü yapsın bunlar yani insan bütün gün evde oturup hiçbirşey yapmadan nasıl duracak merak ediyorum tamam çocuğa zaman harcıyacak bir emek verecek ama Allh için bütüngününüde almıyacak zaten benim oğlum artık kendi yemeğini yiyen bir çocuk öğleden sonra bıraksan akşama kadar yatar ,bende akşam 5 den sonra eve geliyorum yemekmi yapayım evimi temizliyeyeim çocuğa mı bakayım işdede yorulyorum ah biraz bizim açımızdanda görseler keşke

Ben bebeginize bakan insandan ev işi istemeyin derim. Eger bakan kişi zaten zaman içerisinde kendini evin bireyi olarak görmeye başlarsa, siz istemeden bazı şeyleri yapacaktır çünkü ne de olsa bütün gün o evde yaşayacak, bazı ihtiyaçlar onun da ihtiyacuı olmaya başlayacaktır. Benim canım bakıcım, temizlik olarak adlandırılan ev işlerini yapmıyor ama hiç bir zaman da eve geldigimde evimde dagınıklık olmuyor. Bebegimin yemegini yedirir, mutfaktan cıktıgında mutfak pırıl pırıldır. Bebegimin esyalarını ben yıkar asarım, eğer asmayı yetistirememissem asıverir, bebeğimden zaman bulabilirse (bazı günler hiç uyumaz çünkü) ütülerini yapar yerleştirir. Eğer bebeğimin yemeği yoksa ona yemek yapar, bu yemek bize de uyuyorsa bize de yemek yapmıs oluyor dolaylı olarak. Benim için asla önemli degil, yapamazsa yapmasın, ondan tek ama tek istegim gözünü bebegimden ayırmasın, ona çok iyi baksın. Ödediğim fiyat da 850+yol. Helali hoş olsun. Bakıcıları çalışan olarak değil de ailenin bireyi olarak görmek taraftarıyım.

merhaba bakıcı konusunda cok sansızmıssınız bende bebek bakmak istıyorum tam sızın gıbı dusunuıyorum once guven her ıkı taraf ıcın once ne konusulmussa o olur mesajınızı yenı gordum bende ankarada oturuyorum nerde oturuyorsunuz sızınle gorusmek isterım

merhaba cok guzel dogru teshıs sıze katılıyorum

Herkese Selamlar,
Ankara Oran sitesinde oturuyorum. Bu semte yakın,geliş-gidiş problemi olmayacak,çocuk bakımı ve gelişiminde tecrübeli,belli bir saat aralığında 8 aylık çocuğuma bakacak referansı olan bakıcı adayları ile irtibata geçmek istiyorum. İlgilenenler sizlerden haber bekliyorum (lütfen mail adreslerinizi bildiriniz).

merhaba ben cocuk bakmak ıstıyorum arayın goruselım

merhabalar ben oya 27 yaşındayım kızım 6 aylık ve 15 gün sonra işe başlamam gerekıyor annemde yrm gun çalıştıgı için babamla beraber bakabılecegını soyledı fakat babam sorumluluktan korktugu için olmadı etrafımdada tanıdık kımse yok bakıcılar da çok yuksek rakamlar istıyor istanbul maltepede oturuyorum fıyatlar en az 850 900tl ve sadece çocuga bakmak için ütü vs yok zaten maaşım 1200tl çalışmamın bır anlamı kalmıcak acaba dıyorum oyun ablalıgımı yapsam okadar bunaldımkı en son bunu düşündüm benımkıne kımse bakmıyorsa ben başka çocuklara bakarım sizce mantıklımı?

K.örende oturuyorum 43 yaşındayın evliyim eşim memur yetişkin çocuk annesiyim 12 yıllık tecrübem var Referans verebilirim .Şu an bakmış olduğum çocuğum kreşe başladığı için tekrar iş arıyorum Hafta içi çalışmayı istiyorum.tşkr tel 05383232143

Merhaba sevgili ananeler allah hepinizin yardımcısı olsun .Gerçekten zor bir konu bende anneyim ben 12yıldır çalışıyorum işim çocuk bakıcılığı evet bu iş benim mesleğim . Ben bu işi bir meslek olarak görüyorum bu iş sanıldığı kadar kolay bir iş değildir.Çok özveri dikkat ve disiplin isteyen bir iştir çocuk yetiştirmek .Her insan çocuk bakamaz maalesef çocuk bakıcısıyım deyipte sadece gözüyle bakanlar var ve bu insanlar anneleri tedirgin ediyor ve bakıcılar hakkında karamsarlığa itiyor haklı olarak. Bakıcınızı seçerken aile yapısı düzgünmü araştırın mutlaka referanssı olsun bire bir konuşun yapacağı işleri geliş gidiş saatlerini başında kesinleştirin tabiki öncelik çocuk olmalı birde ben hem çocuğa bakarım hem bütün işi yaparım diyen birini işe almayın çocuğun önüne döker oyuncağı yada açar çizgi filmi hadi iş yapıyorum .Sonuçta insalar ahtabot değil bakıcı çocuk uyuduğu zamanlarda neler yapabilir siz kendinizden pay piçerek kararlaştın.İyi bir bakıcı çocuğun bütün ihtiyacını karşılamalıdır yemeğini uyku düzenini oyununu sosyal aktivitesini temizliğini banyosunu ütüsünü vs . Bu konu üzerinde söylenecek çok şey var.Allah herkesi iyi ve dürüst insanlarla karşılaştırsın çocuklarınızı korusun

BEBEK VE ÇOCUK BAKMAK İSTİYORUM. Merabalar sevgili Anneler ve hanımlar sizin konunuzun dışında olacak ama bende bir bebek bakıcısıyım ve şu an iyi bir iş arıyorum ismim Ayşegül ve 45 yaşındayım sizleri çok iyi anlıyorum ortam kötü kimseye güvenilmiyor bu tabikide bizim içinde geçerli ama çok mükemmel bakıcılarda var onlarında hakkını yemeyelim lütfen. Yüce mevlam bebeklerinizi ve sizleri çok iyi ve dürüst içerisinde ALLAH korkusu taşıyan ve gerçekten bu işi severek ve layıki ile yapan bakıcılarla karşılaştırsın ve bebeklerinizi korusun. Ben 8 senedir severek bu işi yapmaktayım bebeklerini büyüttüğüm Doktor aileden referans verebilirim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır evliyim eşim M.E.B.de memur 2 yetişkin çocuk annesiyim birde 7 aylık torunum var benim çalışmaya ihtiyacım olduğu için sağ olsun torunumada halası bakıyor. Ben çok temiz ve düzenli sevecen ve içerisinde ALLAH korkusu bulunan dürüst ve açık bir bayanım çok düzgün bir aileyiz inanınki gözünüz arkada kalmaz K.Örenin hemen girişinde lojmanlarda oturuyorum sitede daha detaylı ilanlarım var ve hafta içi 5 gün çalışmayı istiyorum. ( Birde çok acil ve istisnai ve ihtiyaç duyulduğu zamanlarda 1 ay içerisinde 2 veya 3 gün yatılıda kalabilirim ) tşkr ( tel 05422312143 ) Sevgili anneler ayrıca bizi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz yukarıya yazmış olan YDZ ye katılıyorum çok güzel anlatmış biz bakıcıları tşkr kendisi kız kardeşim olur tabikide sizde kendinizce haklısınız. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun kolay gelsin.

ben izmirdeyim 5ay bebege baktım ve bütün evin işi bendeydi temizlik ütü yemek çamaşır vs ve sabah 7buçuk akşam 7buçuk çalıştım ama benim ablam çok anlayışlıydı erken gittigim ve yoruldugum için bebkle bir uyurdum çok iyi anlışırdık ama babyla ilgili sorun yaşadım yani burda ev sahibininde payı var ama sizin bakıcı biraz fazla şımarık burda tevazü göstermeyen siz olmalısınız ama o kendinden ödün vermiyo bence en önemli şey anlaşabilmek size tavsiyem bakıcı seçerken para iş soran degil bebegi soran bakıcıyı tercih edin sonrası gelir zatenn.

merhaba birşey sormak istiyorum bizim tayinimiz izmir e çıktı 9 aylık ikiz bebeklerim var bakıcı fiyatları nasıl bornova yüksek ihtimal

keşke numaranızı ulu orta yazmasaydınız.

merhaba birşey sormak istiyorum bizim tayinimiz izmir e çıktı 9 aylık ikiz bebeklerim var bakıcı fiyatları nasıl bornova yüksek ihtimal

tabiki bakıcıdan bakıcıya degişiyo kimi 500ede bakıyo kimi 1000 önemli olan dogru bakıcıyı bulmak emin olun bebeginizden degerli degildir bakıcı bulmak çok zor hem evinizi hemde bebeginizi emanet ediceksiniz dogru seçim yapın derim ve ben çalıştıgım eve scr mi dahi götürdüm ailemle tanıştırdım beni ararsanız daha detaylı görüşelim 0553 286 3390

merhaba ben cocuk bakmak ıstıyorum arayın goruselım

yıldız hnm merhabalar esımle konustuk kendı aramızda bakmak ıstedıgınız ucret bıze bıraz fazla geldı bız uzun vadelı cocuk baktırmak ıstıyoruz bıze sunacagınız en son fıyat bumudur cunku sene ıcerısınde zam olayınızda olacagı ıcın bızım butcemızı bıraz zorlayabılır

bana kendınızı anlatan bır mesaj atabılırmısınız kac yasındasınız nerede otuyorsunuz hıc cocuk baktınızmı

merhaba evlıyım 29 yasındayım 2 cocugum var kendım buyuttum vedatdalokayda oturuyorum sıgara kullanmıyorum tıtızım daha oncekı mesajlarda tel var ıstersenız goruselım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…