ank.da fiyat konusunda bi bilgim yok ama calışma saatleri gayet iyi bence.benimki şimdiden hergün bi bahaneyle gec gelip coğu zaman istediğim işleri yapmadan gidip bide vaktim kalmadı diye yapmadım diyo.zaten evde 2kişiyiz yapılacak da pek bişey yok ama o simdiden sallıyo beni bebek olunca da böyle devam eder diye korktum
kızlar merhaba. bende bu ara aynı sıkıntıyla karşı karşıyayım.haziranda işe başlıcam. biriyle görüştüm. yalnız bu kişi eşimin aile dostu. yaş olarak da büyük.ben öğretmenim, sadece çocuk bakılacak. sabah 8 akşam 4,5. sizce ne fiyat önerebilirim. pendikteyim ben
aynen ya.valla ben yabancı bakıcılara bakacagım.bu konuda onlar daha ıyı dıyorlar en azından iş olarak goruyorlarmıs memleketlerınden gelme amacları calısmak.bıde ne kadar verırsen ver az dıyo bızımkıler 900 1000 tl ıstıolar az dıyolar kac tane unıversıte bıtırmıs arkadas var iş bulamıyolar coguda askerı ucrete cok yogun calısıyor.bı zıraat muhendısı arkadasım 1200 zor iş buldu.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
tatlm bence çocuk bakmak insanın kendisindede disiplin olmalı cnm...sen o geç gelip erken gitmek istediğinde demiyor musun geç geldiğin için olabilir mi diye bence laf çarpıtsaydın keşke
haklısın canım ama onlar da evde kaldığı için sürekli evin içinde olması da zor olur.bi de baska bi başlıkta okudum dışarı çıktıklarında tabi biraz daha rahat ve saf oldukları için bu konuda, etrafta da yabancı olduğunu anlayınca etrafında dolanacak yamyam erkek cok oyuzden cabuk kandırılabiliyolar gibisindden bi yorum okumuştum o da mantıklı gelmişti bana.ama 24 saat senin yanında olmasından sıkılmayacaksan yabancı bakıcıdan cok memnun olanlar da var.bi de dediğin gibi bukadar cok sorun cıkarmıyolar.bizimkilerin derdi hiç bitmiyo seni yuzustu bırakıp gidebiliyolar da.
kızlar bakıcılarımız neler yapıyor,ne kadar ücret veriyoruz ve memnun muyuz burda paylasalım bi fikrimiz olur en azından
ben bi bakıcı buldum 650 istiyo sabah 8 aksam en gec 5-5buçukta giderim diyo.ben ihtiyacım olduğunda biraz daha gec gidebilmesini isterdim.cünkü iş cıkısı işlerimi halledebilirim ancak.5te cıkıyorum yarım saatte bişeyler yetiştirmem mümkün değil.bi de cumartesi de gelemem diyo.en fazla çok sıkısırsan,cok ihtiyacın olursa misafirin falan ayda 1-2 cumartesi yarım gün gelirim diyo ama beni ugrastırır gibi geliyo bu konuda.daha henüz hamile olduğum için simdilik sadece yarım gün geliyo ve tam istegim gibi çıkmadı.cünkü biraz gec kalıyor ve işi bitince erken de cıkıyo ve cocuktan önce tum temizliği yaparsın diye konuşmustuk ama sürekli mızmızlanarak yapıyor.kararsızım baska birini bulup bulmamakta.sizinkiler neler yapıyor ve nekadar veriyosunuz belki benim de bi fikrim olur
24 saat benıde dusunduruyor ama artısı cok.suankı ewım kucuk ew almayı dusunuyoruz dubleks olursa ozaman daha ıyı olacak.suan ıdare edıyorum ıse baslayınca bana tam bır yardımcı lazım benım cocukların ıkısıde kucuk.
Merabalar öncelikle ALLAH bebeğinizi sağlıklı ve kolaylıkla kucağınıza almanıza yardımcı olsun sizin buraya açtığınız konuda yani bu sayfada detaylı ilanım var hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz benim yukarıdaki başlığımı yazıp tıklarsanız beni bulabilirsiniznerede oturuyorsunuz.? sayfanın tümünü okudum sürekli para söz konusu oluyor bakıcılarında emeklerinin karşılığını almak hakları deyilmi sizlerde çalışıyorsunuz bakıcı deyip geçmeyin canınızı emanet ediyorsunuz işini layıki ile yaptıktan sonra istediği fiyatta onun hakkı bence cüzzü bir fiyat verip te çok şey beklemek ve birde herşeyi sorun yapmak doğru deyil bebeğinize gözü gibi baksın yeter.
Dayanamadım kızlar basımdan geçenleri yazmaya karar verdim.Nisanda işe başlamaya karar verdim.Ankarada yasıyorum.Bakıcıyı önceden ayarladım.Tam işe başlamama 10 gün kaldı işe başlamadan yok şimdi başlayamam yok kocam izin vermiyor yok 850 az yok ctesi yarım gün gelemem yok benim güneşe alerjim var yok ben hastaneye giderim yok ben yazları ailemin yanına 15 gün giderim bu yaz gidemiyekmiyim neler nelerrrr her dedigine tamam dedim evi bile ona yakına tasıyacaktım aramızdada 2 km var yok ctesi 12 ye kadar gel dedim 900 veriyim 6 aya birde zam yapıyım dedim tamam 10 gün sonra basla dedim günese alerjim var diyor gittigi yerler benden daha uzak her dedigine evet deyince kulp bulamadı en son gene bir bahane bulunca sana mı kaldım deyip eledim bunu.Neyse basladı benim bakıcı serüveni.20 ye yakın kişiyle konustum 4-5 tanesiylede evimde bulustum.Ayyy size anlatamam çektigim sıkıntıyı.Biri gelir üstü bası pissss kokuyor eledim.Biri geliyor sisman nasıl sisman evin içinde yürürken nefesi kesiliyor benim 16 aylık kızımın peşinde nasıl dolanacak diye düsünüp eliyorsun.Biri geldi iyi hos anlastık kızımın yüzüne dahi bakmadan cekti gitti kızımıda bir görün avmlere bile gidemiyoruz sürekli herkes sevmekten artık gına geliyor o kadar sevimli hadi onuda ordan ele.Biri 1000tl birde yol para mı ver dedi onuda ordan ele.Birinin herseyi istedigim gibi telefonda görüstük yalvardı beni secersen hemen baslasam cok ihtiyacım var nolur dedi tamam dedim cep tel bile yoktu ona kadar ayarladım kahvaltıya gelecegım tanısmak için dedi ne demek dedim kalktım hazırladım evinden bir tel acma zahmetinde bile bulunmadı hanımefendi yalan üstüne yalan oda nerden yakaladın derseniz kocasınında tel vardı o ayrı birsey bu ayrı birsey söylüyor onuda yalandan eledim sonra dedim ki es dost referansla birsey bulamadım bakıcı sirketlerini arayım.Daha beteri cıktı.1200 tl minumum dediler yok hepsi cocuk gelişim uzmanıymıs yok hepsi cok iyi referanslıymıs tamam dedim bana 4 kişiyle gelin ben içlerinden birini seceyim sözlesme yapalım hemen aksam dedim.O kadar telefonda sirketlerini övdüler övdüler getire getire ne cocuk gelişim uzmanı bana temizlik yapan 1 kız getirdiler tamam dedim sorun degil iyi bir kıza benziyordu.Erzincanlı İlayda 27 yasında bir kız.Eşinden bosanmıs ihtiyacı var kızımla diyaloguda cok iyiydi.Tamam dedim deneyelim birbirimizi.yrn gel dedim.Sözlesme esnasında ekstradan benden 900 tl istediler.Tel sizden almıyoruz elemanlarımızdan komisyon alıyoruz dedikleri halde benden 900tl para istediler.keriz buldular ya yolacaklar.Asla ne konustuysak o veremem dedim.Tam gidecekler bu ilayda benden su istedi o arada tel numarasını elime sıkıstırdı.Gece yarısına kadar konustuk telefondada hiç sıkıntı yok ise baslıyacak hatun.benden adresi mj atmamı istedi.27 yasında isminin ilayda olması beni süphelendirdi.Dedim ki yrn nufus cuzdanı fotokobinide getir.Tabi ben bunu isterimde kız gelirmi hemen sabah mj abla ben gelemem aradım saydım saydım bütün hırsımıda ondan aldım hala utanmadan bana arada mj atıp felsefe yapar cok istedi evimde çalısmayı ama ona söyledim basında 2 bakıcıyı yalanı yüzünden kabul etmedim diye.Daha neler neler....İsin özü istedigim kızıma bir bakıcı abla bulmaktı 9.00 - 18.00 arası ctesi 12.00 kadar çalısacak kızım uyuyuncada min 3 sa uyur 2 çesit yemek yapacaktı.900 tl para verecektim daha birde ekstradan onun her türlü ihtiyacını görürdüm o maası 1000 gecerdi colugunu cocugunuda ihya ederdim.Ama inanın insanların ya paraya ihtiyacı yok yada Ankarada düzgün bir bakıcı yok.Sanki sen işveren degilsinde onlar isveren.Sen annesin diye mecburiyetini ona muhtaclıgını biliyorlar bunu karsı taraf o kadar güzel kullanıyor ki....çalısıp cocugundan ayrılacagın için acayip duygusal oluyorsun koyun gibi her dediklerine evet diyorsun ama bu 20 bakıcıdan biride karsıma cıkıp ya arakadasım ben senin cocuguna gözüm gibi bakarım o uyurkende 2 kap yemek yaparım disiplinli bir sekilde gelir giderim buda benim nufus cuzdanı fotokobim ailemide istedigin gibi arastır diyen cıkmadı.Sonuc olarak evdeyim calısmaktan vazgectim6 ay daha evde durup önce kendi işimi bulmadan umudumu kaybetmeyerek istedigim bakıcıyı bulup öyle baslıyacagım.
Dayanamadım kızlar basımdan geçenleri yazmaya karar verdim.Nisanda işe başlamaya karar verdim.Ankarada yasıyorum.Bakıcıyı önceden ayarladım.Tam işe başlamama 10 gün kaldı işe başlamadan yok şimdi başlayamam yok kocam izin vermiyor yok 850 az yok ctesi yarım gün gelemem yok benim güneşe alerjim var yok ben hastaneye giderim yok ben yazları ailemin yanına 15 gün giderim bu yaz gidemiyekmiyim neler nelerrrr her dedigine tamam dedim evi bile ona yakına tasıyacaktım aramızdada 2 km var yok ctesi 12 ye kadar gel dedim 900 veriyim 6 aya birde zam yapıyım dedim tamam 10 gün sonra basla dedim günese alerjim var diyor gittigi yerler benden daha uzak her dedigine evet deyince kulp bulamadı en son gene bir bahane bulunca sana mı kaldım deyip eledim bunu.Neyse basladı benim bakıcı serüveni.20 ye yakın kişiyle konustum 4-5 tanesiylede evimde bulustum.Ayyy size anlatamam çektigim sıkıntıyı.Biri gelir üstü bası pissss kokuyor eledim.Biri geliyor sisman nasıl sisman evin içinde yürürken nefesi kesiliyor benim 16 aylık kızımın peşinde nasıl dolanacak diye düsünüp eliyorsun.Biri geldi iyi hos anlastık kızımın yüzüne dahi bakmadan cekti gitti kızımıda bir görün avmlere bile gidemiyoruz sürekli herkes sevmekten artık gına geliyor o kadar sevimli hadi onuda ordan ele.Biri 1000tl birde yol para mı ver dedi onuda ordan ele.Birinin herseyi istedigim gibi telefonda görüstük yalvardı beni secersen hemen baslasam cok ihtiyacım var nolur dedi tamam dedim cep tel bile yoktu ona kadar ayarladım kahvaltıya gelecegım tanısmak için dedi ne demek dedim kalktım hazırladım evinden bir tel acma zahmetinde bile bulunmadı hanımefendi yalan üstüne yalan oda nerden yakaladın derseniz kocasınında tel vardı o ayrı birsey bu ayrı birsey söylüyor onuda yalandan eledim sonra dedim ki es dost referansla birsey bulamadım bakıcı sirketlerini arayım.Daha beteri cıktı.1200 tl minumum dediler yok hepsi cocuk gelişim uzmanıymıs yok hepsi cok iyi referanslıymıs tamam dedim bana 4 kişiyle gelin ben içlerinden birini seceyim sözlesme yapalım hemen aksam dedim.O kadar telefonda sirketlerini övdüler övdüler getire getire ne cocuk gelişim uzmanı bana temizlik yapan 1 kız getirdiler tamam dedim sorun degil iyi bir kıza benziyordu.Erzincanlı İlayda 27 yasında bir kız.Eşinden bosanmıs ihtiyacı var kızımla diyaloguda cok iyiydi.Tamam dedim deneyelim birbirimizi.yrn gel dedim.Sözlesme esnasında ekstradan benden 900 tl istediler.Tel sizden almıyoruz elemanlarımızdan komisyon alıyoruz dedikleri halde benden 900tl para istediler.keriz buldular ya yolacaklar.Asla ne konustuysak o veremem dedim.Tam gidecekler bu ilayda benden su istedi o arada tel numarasını elime sıkıstırdı.Gece yarısına kadar konustuk telefondada hiç sıkıntı yok ise baslıyacak hatun.benden adresi mj atmamı istedi.27 yasında isminin ilayda olması beni süphelendirdi.Dedim ki yrn nufus cuzdanı fotokobinide getir.Tabi ben bunu isterimde kız gelirmi hemen sabah mj abla ben gelemem aradım saydım saydım bütün hırsımıda ondan aldım hala utanmadan bana arada mj atıp felsefe yapar cok istedi evimde çalısmayı ama ona söyledim basında 2 bakıcıyı yalanı yüzünden kabul etmedim diye.Daha neler neler....İsin özü istedigim kızıma bir bakıcı abla bulmaktı 9.00 - 18.00 arası ctesi 12.00 kadar çalısacak kızım uyuyuncada min 3 sa uyur 2 çesit yemek yapacaktı.900 tl para verecektim daha birde ekstradan onun her türlü ihtiyacını görürdüm o maası 1000 gecerdi colugunu cocugunuda ihya ederdim.Ama inanın insanların ya paraya ihtiyacı yok yada Ankarada düzgün bir bakıcı yok.Sanki sen işveren degilsinde onlar isveren.Sen annesin diye mecburiyetini ona muhtaclıgını biliyorlar bunu karsı taraf o kadar güzel kullanıyor ki....çalısıp cocugundan ayrılacagın için acayip duygusal oluyorsun koyun gibi her dediklerine evet diyorsun ama bu 20 bakıcıdan biride karsıma cıkıp ya arakadasım ben senin cocuguna gözüm gibi bakarım o uyurkende 2 kap yemek yaparım disiplinli bir sekilde gelir giderim buda benim nufus cuzdanı fotokobim ailemide istedigin gibi arastır diyen cıkmadı.Sonuc olarak evdeyim calısmaktan vazgectim6 ay daha evde durup önce kendi işimi bulmadan umudumu kaybetmeyerek istedigim bakıcıyı bulup öyle baslıyacagım.
Dayanamadım kızlar basımdan geçenleri yazmaya karar verdim.Nisanda işe başlamaya karar verdim.Ankarada yasıyorum.Bakıcıyı önceden ayarladım.Tam işe başlamama 10 gün kaldı işe başlamadan yok şimdi başlayamam yok kocam izin vermiyor yok 850 az yok ctesi yarım gün gelemem yok benim güneşe alerjim var yok ben hastaneye giderim yok ben yazları ailemin yanına 15 gün giderim bu yaz gidemiyekmiyim neler nelerrrr her dedigine tamam dedim evi bile ona yakına tasıyacaktım aramızdada 2 km var yok ctesi 12 ye kadar gel dedim 900 veriyim 6 aya birde zam yapıyım dedim tamam 10 gün sonra basla dedim günese alerjim var diyor gittigi yerler benden daha uzak her dedigine evet deyince kulp bulamadı en son gene bir bahane bulunca sana mı kaldım deyip eledim bunu.Neyse basladı benim bakıcı serüveni.20 ye yakın kişiyle konustum 4-5 tanesiylede evimde bulustum.Ayyy size anlatamam çektigim sıkıntıyı.Biri gelir üstü bası pissss kokuyor eledim.Biri geliyor sisman nasıl sisman evin içinde yürürken nefesi kesiliyor benim 16 aylık kızımın peşinde nasıl dolanacak diye düsünüp eliyorsun.Biri geldi iyi hos anlastık kızımın yüzüne dahi bakmadan cekti gitti kızımıda bir görün avmlere bile gidemiyoruz sürekli herkes sevmekten artık gına geliyor o kadar sevimli hadi onuda ordan ele.Biri 1000tl birde yol para mı ver dedi onuda ordan ele.Birinin herseyi istedigim gibi telefonda görüstük yalvardı beni secersen hemen baslasam cok ihtiyacım var nolur dedi tamam dedim cep tel bile yoktu ona kadar ayarladım kahvaltıya gelecegım tanısmak için dedi ne demek dedim kalktım hazırladım evinden bir tel acma zahmetinde bile bulunmadı hanımefendi yalan üstüne yalan oda nerden yakaladın derseniz kocasınında tel vardı o ayrı birsey bu ayrı birsey söylüyor onuda yalandan eledim sonra dedim ki es dost referansla birsey bulamadım bakıcı sirketlerini arayım.Daha beteri cıktı.1200 tl minumum dediler yok hepsi cocuk gelişim uzmanıymıs yok hepsi cok iyi referanslıymıs tamam dedim bana 4 kişiyle gelin ben içlerinden birini seceyim sözlesme yapalım hemen aksam dedim.O kadar telefonda sirketlerini övdüler övdüler getire getire ne cocuk gelişim uzmanı bana temizlik yapan 1 kız getirdiler tamam dedim sorun degil iyi bir kıza benziyordu.Erzincanlı İlayda 27 yasında bir kız.Eşinden bosanmıs ihtiyacı var kızımla diyaloguda cok iyiydi.Tamam dedim deneyelim birbirimizi.yrn gel dedim.Sözlesme esnasında ekstradan benden 900 tl istediler.Tel sizden almıyoruz elemanlarımızdan komisyon alıyoruz dedikleri halde benden 900tl para istediler.keriz buldular ya yolacaklar.Asla ne konustuysak o veremem dedim.Tam gidecekler bu ilayda benden su istedi o arada tel numarasını elime sıkıstırdı.Gece yarısına kadar konustuk telefondada hiç sıkıntı yok ise baslıyacak hatun.benden adresi mj atmamı istedi.27 yasında isminin ilayda olması beni süphelendirdi.Dedim ki yrn nufus cuzdanı fotokobinide getir.Tabi ben bunu isterimde kız gelirmi hemen sabah mj abla ben gelemem aradım saydım saydım bütün hırsımıda ondan aldım hala utanmadan bana arada mj atıp felsefe yapar cok istedi evimde çalısmayı ama ona söyledim basında 2 bakıcıyı yalanı yüzünden kabul etmedim diye.Daha neler neler....İsin özü istedigim kızıma bir bakıcı abla bulmaktı 9.00 - 18.00 arası ctesi 12.00 kadar çalısacak kızım uyuyuncada min 3 sa uyur 2 çesit yemek yapacaktı.900 tl para verecektim daha birde ekstradan onun her türlü ihtiyacını görürdüm o maası 1000 gecerdi colugunu cocugunuda ihya ederdim.Ama inanın insanların ya paraya ihtiyacı yok yada Ankarada düzgün bir bakıcı yok.Sanki sen işveren degilsinde onlar isveren.Sen annesin diye mecburiyetini ona muhtaclıgını biliyorlar bunu karsı taraf o kadar güzel kullanıyor ki....çalısıp cocugundan ayrılacagın için acayip duygusal oluyorsun koyun gibi her dediklerine evet diyorsun ama bu 20 bakıcıdan biride karsıma cıkıp ya arakadasım ben senin cocuguna gözüm gibi bakarım o uyurkende 2 kap yemek yaparım disiplinli bir sekilde gelir giderim buda benim nufus cuzdanı fotokobim ailemide istedigin gibi arastır diyen cıkmadı.Sonuc olarak evdeyim calısmaktan vazgectim6 ay daha evde durup önce kendi işimi bulmadan umudumu kaybetmeyerek istedigim bakıcıyı bulup öyle baslıyacagım. [/QUO
halen bir bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim ankara keçiörende oturuyorum 38 yaşındayım sigara kullanmıyorum 2 kızım var ilgilenirseniz mesaj bırakabilirsiniz teşekürler
canım bunların coğu böyle.ben gercekten ihtiyaçları olmadığına karar verdim.bi de bisürü acıtasyon yapıyolar yok ihtiyacım var yok aileme destek oluyorum yok esim işsiz ben calışıyorum diyolar ama sonra en ufak bi zora gelemiyolar ya da bi bahaneyle kacıyolar.kendileri işe ihtiyacım var diye gelip sonra da kendileri babam,kocam,abim...vs. izin vermedi bahanesiyle cıkıyolar.aklım almıyor valla.Allah hayırlı bi bakıcı nasip etsin bize
Aminnnnn canım.Canımızdan kıymetli evlatlarımıza canı gibi bakacak insanlarla karsılastırsın insallah.
Ne yazık ki basıma gelen olumsuzluklardan dolayı illaki referanslı tanıdıgım birinin tavsiyesiyle bakıcı bulmaya karar verdim iligilendiginiz için tesekkürler.
benim bakıcım sabah 8 öğleden sonra 3 arası çalışıyor. öğlen bana yemek yapıyor haftada bir gün evi süpürüp siliyor ve günlük mutfak işleri. 450 veriyorum ama ben küçük bir ilçedeyim o yüzden ücret bu şekilde. ama 2 aya kadar mersin e taşınuyorum orda ücretler ne durumda bilmiyorum. ilk defa bakıcıyla çalışacaklara önerim, ilk baştan ne istiyorsanız hepsini konuşun, sonradan nasılsa yapar diye düşündüklerimizi benim görevim değil diye yapmayabiliyorlar. ayrıca siz işten döner dönmez onun çıkacağı şeklinde konuşmayın hele de bebeğiniz küçükse. dinlenmeniz, akşam için yemek vs yetiştirmek için bir süre daha kalmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?