BAKICILIKLA İLGİLİ

Arife75

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
310
297
103
46
Merhaba arkadaşlar bir çocuğa bakmak için her gün evlerine gidiyorum. Anne çalışıyor ama baba işsiz evde. Bu konudan biraz rahatsızım sizce ne yapmalıyım? Bu durumu biraz dile getirdim bana göre pek doğru bulmadığını söyledim baba konuyu saptirdi namusa bağladı. Anneye söz verdim benim mahalleye taşındılar şimdi bakmiyorum diyemiyorum. Babanın işsiz olduğunu ama hemen başlayacağını söylemişti. Ama olmadı hep evde ne yapmalıyım? Çocuklar ikiz ve çok küçükler benim eve gelmeleri çok zor arabaları yok 20 dk yürüme mesafesinde. Yeni gelişme: Bugün gittim çocuklara bakmak için TV nin üzerine bir kamera koymuşlar baktım kapalı şok oldum ben onun kocası evdeyken kendimi güveniyorum onlar bana güveniyor. Çok üzüldüm. Ne yapmalıyım aldım kamerayı başka odaya bıraktım gördüğümü anlasınlar diye yanlış mı yaptım halılar mı lütfen yorum yapın lütfen çok üzgünüm

Son düzenleme:
Kendi evinde bakamazmısın çocuğa ? Tanımadığın bir adamla aynı evde kalamazsın,kalmamalısın.İşsiz de olsa senin evde olduğun zamanlarda çıksın adam dışarıya .Kabul etme bu durumu.
Benim evimde diye anlaşmadık. Babayı bağlasan evde durmaz dediler ama hep evde çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Adam genelde odasında cuma günü bu konuyla ilgili biraz yüz göz olduk pazartesi nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşi ağladı bırakma çocuğumu dedi

Benim evimde diye anlaşmadık. Babayı bağlasan evde durmaz dediler ama hep evde çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Adam genelde odasında cuma günü bu konuyla ilgili biraz yüz göz olduk pazartesi nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşi ağladı bırakma çocuğumu dedi
Kusura bakmasın ağlarsa ağlasın ...Bu arada baba madem evde o neden bakmıyor çocuğa ?

Kusura bakmasın ağlarsa ağlasın ...Bu arada baba madem evde o neden bakmıyor çocuğa ?
Neden bilmiyorum ama adam hiçbir şey yapmıyor iş beklediği için mi? bende yeniyim pek anlayamadım

Tabiki namusa baglayacak. Ama sen haklisin tabi
Adamdan herhangi bir yanlış hareket görmedim bir hafta oldu. Sadece etik bulmadığını eşimin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmemle adam kendini savunmaya ben namussuz değilim demeler . Yani şunu demiyor iş bekliyorum biraz idare et abla ya da şu ramazan bi çıksın zaten evde durmam ben gibi birşey demiyor. Burası benim evim ben namuslu sende nasıl istersen gibi bisey dedi ben şok oldum. Kadına verilmiş söz var ortada benim için ev taşıdı. Benimde

Ağlayacak kadar sizi istiyorsa kusura bakmasın evinizde bakın çocuğa madem aynı mahalledesiniz zaten yaz geldi havada tipi goturmuyor çocuk hastalanacak değil..net şekilde konuşun arayın hatta bugün ve yarın evime getirmeni istiyorum rahat hareket edemiyorum deyin neye baglarlarsa baglasinlar

Babasi is bulana kadar benim evime getirin cocugu de.
Ben size gelmeyecegim asla, siz cocugu getirirseniz bakarim, yoksa gelmem de.
Zaten neresinden tutsan uygun degil.
Tek cozum de bu bence.

Babasi is bulana kadar benim evime getirin cocugu de.
Ben size gelmeyecegim asla, siz cocugu getirirseniz bakarim, yoksa gelmem de.
Zaten neresinden tutsan uygun degil.
Tek cozum de bu bence.
Çocuklar ikiz ve çok küçükler araçlarıda yok. 20 dk yürüme mesafesinde ev

Bir çocuğa bakmaya gidiyorum dediniz ilk mesajınizda. Son mesajınızda ikiz diyorsunuz. Evinizde bakın diyoruz
Öyle anlamamıştık diyorsunuz. Garip

İyi de adam evdeyse neden bakmiyor cocuguna,hem tek maas hem ekstra bakiciya para vermek mantikli gelmedi
Yanlis anlama konu sahibi ,tabi ki sen ekmegini kazaniyorsun da ben bu durumda ekstra masraf yapmazdim
İlle bakacaksin derlerse madem ev yakin kendi evinde bak

Bir çocuğa bakmaya gidiyorum dediniz ilk mesajınizda. Son mesajınızda ikiz diyorsunuz. Evinizde bakın diyoruz
Öyle anlamamıştık diyorsunuz. Garip
Garip değil tanıdık falan olur diye bir dedim sonra baktım öneriler aynı yönde mecburen gerçeği yazdım ve konumuda düzelttim.

İyi de adam evdeyse neden bakmiyor cocuguna,hem tek maas hem ekstra bakiciya para vermek mantikli gelmedi
Yanlis anlama konu sahibi ,tabi ki sen ekmegini kazaniyorsun da ben bu durumda ekstra masraf yapmazdim
İlle bakacaksin derlerse madem ev yakin kendi evinde bak
Kadın biraz ezik bir tip adamın borusu ötüyor gibi

Topu eşinize atın istemiyor diye ki istemiyordur zaten. Hiç de uygun bir durum değil. Hiç yoktan adınızı bile çıkartabilirler.

Yahut iş bulana kadar babası baksın ben sonra yine devam ederim deyin.

Back
X