Bakıcım çocuğuma istemeyerek mi bakıyor?

Zırt pırt bak demiyorum zaten.ben onu Abla olarak görürken o beizi iş olarak görmüş gibi geldi. Duygusalım biraz galiba

Zırt pırt bak demiyorum zaten.
Anladım ama isteksizlikten değildir o. Siz de olsanız emin olun aynı davranırsınız. Insanız her an bir işimiz olabiliyor. Bakın mesela ben bu akşam eşimle evde olmak istiyordum ama aksam bir davet ciktı başımıza işle ilgili gitmesek olmaz ama ne kadar istekli gidebilirz?? Kaldı ki o çocuk.. Allah korusun en küçük ihmalde hasta olur, düşer.. bu sefer o bayan suçlu olur

Evet bu konuda çok haklısınız. O zaman siz de işveren olun. Onun işlerini yapmayın. Arada mesafe olsun (birazcık)
Mesela deyin ki c.tesi şu saatlerde bırakabilirim de bırakmayabilirim de ona göre hazır ol.. en azından o da ona göre plan program yapar sizin de içiniz rahat olur. Bugun icin basta konusmustuk diyebilirsiniz

canim ben seni anlıyorum Allah yardimcin olsun bende ogretmenim ve hem esimin ailesinden hemde kendi ailemden uzak bir sehirde gorev yapiyoruz 3 yasinda ve 5 aylik iki kizim var bakici deyince bende farkli düşünüyorum yani eve gelen temizlikci yada herhangi baska bir meslek grubu gibi degil is veren ve isci durumu gibi düşünemiyorum ne yazikki baska insanlar gibi bir isim ciktiginda anneme yada kv me birakma gibi bir lüksüm yok bakicim benim ailem gibi olmali mesela ben esimle en son sinemaya ne zaman gittim bilmiyorum arada 2 saat bakiciya birakabilme lüksüm olmayacakmi cocuk dogurdum evet ama bundan dokayi herseyden feragat etmemmi gerekiyor ayni sekilde bakici icinde konusuyorum arada onunda isleri oldugunda ayni fedakarligida ben yaparim onunda isi gucu olabilir ama kesinlikle onceden belirterek emrivaki seklinde degil rica ettiğimde surat yapsa cok bozulurdum ben boyle dusunuyorum farkli dusunenlerede saygı duyuyorum

Aynı durumdayız. Çalışıyoruz ama yaşamıyoruz.

Kim başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak ister ki? Sonuçta kadının bir programı olabilir ve haklı... Çocuğunuzun başına o evde bir şey gelebilir sorumluluk büyük. Kimse almak istemez

Dört gün bakıp ona rağmen fazla para verdiysen tabi ki ara sıra bıraktığında da bakmalı. Ama sen de birkaç gün önce haber ver haftasonu bir iki saat bırakabilirim gibi. Yoksa tabi onun da o an işi olabilir ya da dinleme ihtiyacı olabilir. Düşün ki hergün okula gidiyoruz derse, gocunmuyoruz ama müdür haftasonu toplantı yapmaya kalkınca suratımız düşüyor. Bu işimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor sadece günlük rutinimiz bozulduğu için istemiyoruz

Bence iş tanımını verdiğiniz ücretle konumlandırarak tekraR gözden geçirebilirsiniz
Kendisinede bu durumu düzgün yolla ifade edbilirsiniz
Hakkını verirsiniz neyse, fazlasını değil !!
Örneğin haftanın 5 günü için konuşursunuz ancak 6.gün bakma zorunluluğu yok
Bu bakıcınızın insiyatifine bağlı
Birde onun tarafından bakın

Ilk yazdığınıza göre yazıyorum okuyamadım arkadaşların yazdığını

Eğer bugün dedi iseniz haksızsınız zira onun da kendine göre planı var

Siz işten çıkacakların hadi toplantıya dense kuzmazmısınız birkaç gün önceden bildirin kendimi ayarlayayım diye

Bir de alışverişe deyince bozulmuştur o gezsin ben çocuk bakayım diye

Îş için şehir dışına gidecektim ben önce bakıcıyı arayıp bir ay sonrası için Cumartesi pazar bakarmısın deyip iş yerini de ona göre ayarladım mesela benim bakıcım zaten Cumartesi yarım gün bakıyordu

Önceden haber verin bence bir de alışveriş vs keyfi görünür

ayrı ayrı gidin eşinizle birlikte gitmek zorunlu mu ya da ailecek gidin

fiyatı dört gün fiyatı ver. diyelim haftasonu bırakmak istedin o günlük 50 lira verirsin mesela. paranla rezil olmuşsun
Seneye öy
Evet alışveriş zorunlu ve önceden haber verildi. Mesele aslında senebaşında evet deyip sonra isteksiz olmak.

Çalışan insanların bir düzeni var onun da kendine göre temizlik yemek misafir veya gezmek gibi programları olabilir.Bazı iş verenler bunu suistimal ediyor .Konuştuysanız en başında burun kıvırmasına gerek yok hatırlatabilirsiz

Hafta içi için ucretiniz standart olsun. Haftasonu veya hafta içi extra çıkarsa, ücret de ekstra olur.(kadının kabul etmeme hakkı var) Ya da diğer gün erken çıkar. Biz öyle yapiyoruz.
Tabii son dakikada olmaz bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…