Bakıcım çocuğuma istemeyerek mi bakıyor?

Daha onceden haber verip birakmalisiniz.Onun da kendine gore planlari vardir,komsunuz diye her an istediniz an emrinize amademi bekliyecek.Aylik ucretini haftada kac gun calistigina gore belirlediginize gore ne de olsa 2 gun tatil deme hakkina sahip degilsiniz.Belki bayan tatil gununde daha farkli plan yapmistir.
Bence bakicidan cok fazla beklenti icerisine giriyorsunuz.Komsunuza odediginiz ucreti de merak ettim cok da memnun degil mecburiyetten o ucrete calisiyor olabilir.

İş beklenti yok onun için dedim.

İş beklenti yok onun için dedim.
Iş beklentiniz olamaz ki zaten. Hele de izinli olduğu gün. Biraz empati yapın lütfen. Size yeğeninizi bile bıraksalar olmadık zamanlarda hoşunuza gider mi?? Arkadaşlarınızla anlaştınız görüseceksiniz ya da hadi hiç bşey yok yatıp dinlenmek film izlemek istiyorsunuz kapı çalıyor ve o dakika size çocuk emanet ediliyor. Bakın siz bile annesi olduğunuz halde alışverişe götürmek istememişsiniz

Bende aynı senin gibiydım. .bende bastan
anlasmistim güya..Üstelik fazla para da veriyorum. .bir gün cumartesi günü doktor isim vardi..bakici ya bıraktım. .bir surat bir surat..moralimi bozmuştu..Üstelik her anneler günü gelirken falancanin bakıcısına şunu almışlar diye söylenirdi..hediye isterdi ve alirdik.
Boşver hep böyle. yumusak yuzluysen böyle oluyor..çocuğa iyi baksinda boşver. .2 yıldan sonra krese verdik. Sonra beni çok aradı kıymetini bilemedim diye

O bana deneyim oldu..İşe başlarken çok net konuşmak lazım. .ve tabi ki karşılıklı iyi niyet önemli..Bu iş her iki taraf açısından suistimal edilebiliyor. .

bir surat bir surat..moralimi bozmuştu..Üstelik her anneler günü gelirken falancanin bakıcısına şunu almışlar diye söylenirdi..hediye isterdi ve alirdik.
Boşver hep böyle. yumusak yuzluysen böyle oluyor..çocuğa iyi baksinda boşver. .2 yıldan sonra krese verdik. Sonra beni çok aradı kıymetini bilemedim diye[/QUOTE] sonunda beni anlayan biri çıktı. Seviyoruz memnunuz ama acaba diyor işte insan bazen. Seneye öyle yapıcam. Teşekkür ederim.

Yorumları okuyun bence.

Bazı haftasonları bırakıcam diye ucunu açık bırakmaktanda örneğin 2 haftada bir ve ya 3 haftada bir cumartesi günleri bırakıcam deseydiniz,dışarı çıkma planlarınızı misafir davet etme planlarınızı ona göre düzenleseydiniz kimseye minnet etmek zorunda kalmazdınız.Şimdi işi gönüllülük esasına bağlamışsınız.

Bence sadece öylesıne lafta kalır diye he he demiş size o zaman. Keşke net bi şekilde konussaydınız ayda bi gün ekstra bırakıcam, öyle bir durum söz konusu olursa ücretine şu kadarlık ekleme yapıcam diye. Fazladan parayı direk eklediğiniz için onu normal ücreti olarak düşünüyordur.

Bi de sonuçta sadece sizin bebeğinize bakmaktan sorumlu bi robot değil. Onun da bi hayatı, planları vardır. Bi planı olmasa bile bu gün tembellik yapayım diye hayal etmiştir belki. Bence siz çok fazla saygı duymuyorsunuz onun özel yaşamına. Öncesinde sen müsait olup çocuğa bakabılırsen hafta sonu misafir çağırmayı düşünüyorum, alışverişe gitmeyi düşünüyorum diye onun onayını almanız gerekirdi plan yapmadan önce. Siz emrivaki yapıyorsunuz o da direk kabul etsem hep yapar bunu diye düşünüp kendini ağırdan satıyor bence.

İstediğinden fazlasını alıyor. Başlarken konuştuk.
O zaman diyeceksiniz ki; ben iki haftada bir su gün ya da atiyorum c.tesileri sana bırakcm alışveriş ve temizlik işlerim var. Baştan bilsin ne zaman bırakacağinizi. Zaten parasini fazla vermişsiniz arttırmaya gerek kalmaz. Sizin için de onun için de sknti olmaz.

Galiba biraz kırıldım. Çünkü senebaşında beri her isteğine evet dedik. Kızının ve kendinin taksiciliğini
yaptık, çocuğumu başkasına bırakıp işlerini halletmesine izin verdim. Ben böyle töleranslıyken önceden haber verdiğim halde bu isteğime mırın kırın etmesi üzdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…