- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
- Konu Sahibi anabel lee
-
Evinde de baksa çocuk çok büyük sorumluluk. Her dakika sizin için tetikte bekleyemez ki..Evinde bakıyor zaten.
Maaşını veriyorsunuz diye sahibi sanmayın kendinizi. Oldu olacak ailesini kovsun kimseyi eve çağırmasın. Hayatı sadece sizden ibaret olsunEvinde bakıyor zaten.
İş beklenti yok onun için dedim.Evinde bakmak demek butun yukun omzundan kalkmasi demek degil ki en basinda soyle soyleyeyim emanet bir cocuk var ve ya ona birsey olursa korkusuyla yasamanin verdigi manevi yorgunluk var zaten
Ki kendi evinde bakmasi kendine gore program ayarlamayacagi anlamina gelmez ki onunda kendi capinda idleri olamaz mi evet kendinizce sizde haklisiniz ama bence bakicinizda kendince hakli
Bence cocugunuzu krese vermek sizin icin daha uygub olacaktir
Tabiki büyük sorumluluk. İş beklentim yok onun için yazdım evinde bakıyor diye.Maaşını veriyorsunuz diye sahibi sanmayın kendinizi. Oldu olacak ailesini kovsun kimseyi eve çağırmasın. Hayatı sadece sizden ibaret olsun
Iş beklentiniz olamaz ki zaten. Hele de izinli olduğu gün. Biraz empati yapın lütfen. Size yeğeninizi bile bıraksalar olmadık zamanlarda hoşunuza gider mi?? Arkadaşlarınızla anlaştınız görüseceksiniz ya da hadi hiç bşey yok yatıp dinlenmek film izlemek istiyorsunuz kapı çalıyor ve o dakika size çocuk emanet ediliyor. Bakın siz bile annesi olduğunuz halde alışverişe götürmek istememişsinizİş beklenti yok onun için dedim.
Yorumları okuyun bence.Iş beklentiniz olamaz ki zaten. Hele de izinli olduğu gün. Biraz empati yapın lütfen. Size yeğeninizi bile bıraksalar olmadık zamanlarda hoşunuza gider mi?? Arkadaşlarınızla anlaştınız görüseceksiniz ya da hadi hiç bşey yok yatıp dinlenmek film izlemek istiyorsunuz kapı çalıyor ve o dakika size çocuk emanet ediliyor. Bakın siz bile annesi olduğunuz halde alışverişe götürmek istememişsiniz
Ne güzel anlamışsınız tebrik ediyorum sizi.Maaşını veriyorsunuz diye sahibi sanmayın kendinizi. Oldu olacak ailesini kovsun kimseyi eve çağırmasın. Hayatı sadece sizden ibaret olsun
Valla tam da anlamam gerektiği gibi anladım. Ne dememizi bekliyordun ki?? Yok 5 gunluk calisandan fazla aliyormus.. aliyor diye 7/24 bekciliginizi yapamazNe güzel anlamışsınız tebrik ediyorum sizi.
İstediğinden fazlasını alıyor. Başlarken konuştuk.ne kadar maas veriyosunuzki sanırım tatmin olmuyor
O zaman diyeceksiniz ki; ben iki haftada bir su gün ya da atiyorum c.tesileri sana bırakcm alışveriş ve temizlik işlerim var. Baştan bilsin ne zaman bırakacağinizi. Zaten parasini fazla vermişsiniz arttırmaya gerek kalmaz. Sizin için de onun için de sknti olmaz.İstediğinden fazlasını alıyor. Başlarken konuştuk.
Galiba biraz kırıldım. Çünkü senebaşında beri her isteğine evet dedik. Kızının ve kendinin taksiciliğiniO zaman diyeceksiniz ki; ben iki haftada bir da atiyorum c.tesileri sana bırakcm alışveriş ve temizlik işlerim var. Baştan bilsin ne zaman bırakacağinizi. Zaten parasini fazla vermişsiniz arttırmaya gerek kalmaz. Sizin için de onun için de sknti olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?