- Konu Sahibi anabel lee
-
Konuyu okudum biz ona abla gibi bakiyoruz o bizi iş olarak görüyor demişsiniz de karşiliğinda para aliyor tabiki iş olarak görecek. Size tavsiyem komşunuz bile olsa arada mesafe olsun ve ücretin fazla geldiğini düşünüyorsaniz tekrar konuşun bu konuyu. Ayrica en küçük olayda ona yaptiğiniz iyilikleri söylemeyin bence ayip.Giderim ama sizede okuyun derim.
Hayır tabiki :)misafir gelince de bakıcıya mı bırakıyorsunuz?
Benim ilk bakıcım (2 ay bakti) o da öyleydi. Birkaç gün erken gönderdim diye normal zamanında gitmesini isteyince bozulmustuBir de alışılıyor galiba
Bakıcı ile Cumartesi 9.30 5 arası diye anlaştık işim belli olmaz diye
Sonra ben erken geldikçe o gitmeye başladı ben gönderdim yani ben varım sen de git diye
Sonra geç gelince sürat oldu ben 3 te çıkıyordum diye başta anlaşma 5 idi oysa
Insan misafirim gelecek, alisverise gidecem diye cocuklarini birakmaz. Birakma nedeniniz cok basit oldugu icin mirin kirin etmistir. Misafir gelsin cocuklarin yaninda olsun, alisverise git cocuklarini da gotur. Bu boyledir.Merhaba Hanımlar; öğretmenim. iki oğlum var. Biri 6 yaşında bire gidiyor. diğeri 1yaşında.Ben okuldayken komşumuz sağolsun çocuklarıma bakıyor dört gün. Pzts günümde boş. Sene başında komşumuz la konuşurken bazen hafta sonlarında bırakabileceğimi söylemiştim. Şimdi ne zaman bırakmak istesem bahaneler uyduruyor. Öyle her haftada bırakmıyorum tabiki. Mesela bu ilkdi.bugün için bırakmak istedim eşimle alışverişe gidecektik biraz uzağa .
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Evet tabi ama toplasan iki kez misafir gelmiştir.Seneye galiba en iyisi ayrıntılı anlaşmak. Teşekkürler :)Misafir gelecek olayını ben hazırlık yapacak diye anladım, yoksa misafir geldiğinde göndermiyodur heralde çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?