- Konu Sahibi yaz gecesi
-
inşallah öyle olur. bu gece kabuslar içinde yattım. sanki kör bir kuyuya düşüyorum gibi. rabbim sonumuzu hayreylesin....
daha 3 yaşında sabahın köründe servislere binecek benim oğlum....
Ama annesi, öğlen orda güzel güzel uyuyacak, resimler yapacak, oyunlar oynayacak, etkinlik yapacak, öyle güzel şeyler yapacak ve açılacak ki çok mtlu olacaksın, akşam 8:00'de yatıracaksın kuzunu annesi, sabah da güzelce uyanacak, sakın endişelenme sadece araştır, içinin ısındığı çıkacaktır. Güzel düşün güzel olsun.
Bakıcınız ve eşi ne tepki verdi çok merak ediyorum. :)
Tatım bakıcınla konuş eşin böyle bir durumdan bahsetti ama biz mayıs gibi çocuğu kreşe göndericez ,sende o zamana kadar kendine yeni bir ayarlasın ,bu sebeble zam yapma durumumuz yok diyebilirisn karar onun olur ister hemen bırakır ,isteryaz sende buna göre karar verirsin
Sonuçta bunca yıldır çocuğunabakmış direkt ortada bırakmamalısın ,yakışmaz bu ...
Çocuğa iyi bakmış kötü bakmış sonuçta 3 senedir bunu ölçücek zamanın varmış ,zam istedi diye bunu gündeme getirmen hoş değil bence geçen sene vermeliydin kreşe ,madem bide konuşma sorunu var
ayy siz ne tatlı konuşuyorsunuz öyle ya. çok sağolun:)))
inşallah öyle olur. bu gece kabuslar içinde yattım. sanki kör bir kuyuya düşüyorum gibi. rabbim sonumuzu hayreylesin....
daha 3 yaşında sabahın köründe servislere binecek benim oğlum....
3 yaşında bir oğlum var. 3 aylıktan beri apartman görevlimizin eşi bakıyor oğluma. bu güne kadar ufak tefek sorunlarımız oldu. ama genelde ben alttan aldım elim mahkum, sonuçta oğlumu emanet ediyorum diye.
az önce aidatı ve bakıcımın parasını vermeye indim. kocasına verdim paraları ve adam kapı arasında önümüzdeki aya şukadar yaparmısın dedi.
bir şey diyemedim olur dedi. biz yeni bir araba aldık, borçla harçla artık omu gözüne geldi bilmem. arkasından arabanız hayırlı olsun dedi :26:
zaten oğlumda konuşamama sorunu var ve maalesef bakıcımız aşırı sessiz biri.... ses dinleme cihazı koydum bir kaç defa eve ve her seferinde gün boyu 5-10 kelimeden fazla konuşmaz. tv açar oturtur önüne. tek tesellim oğlumu ailece seviyor olmalarıydı. bana her seferinde biz oğluna para için bakmıyoruz. para olmasada bakarım gibi laflar ediyorlardı.....
aklımızda zaten kreş vardı. bahar gelsin diye bekliyorduk.... fevri davranıp hemen oğlumu kreşe vermelimiyim sizce?
ve bu konuyu bakıcımın eşinin dile getirmesi çok gücüme gitti. benim eşim daha bugüne kadar bakıcımla bu konuda hiç diyaloğa girmemiştir.
benyazılanları okumadan cevap yazıyorum size bakıcı işini anlamam ev hanımıyım ama benim kızım 34 aylık şu an konuşamıyor dr kreş dedi gidiyor zor bir anne için sabah 7-30 da gidip akşam5-30 da geliyor 3 ay içinde konuşmazsa rehabilitasyona gidecek bence biraz acele edin derim naçizane.....
merhabalar...
çocuğunuz hiç mi konuşamıyor?
10 kelime kadar var ama 3 tanesini yabancılar anlayabilir......
3 yaşında bir oğlum var. 3 aylıktan beri apartman görevlimizin eşi bakıyor oğluma. bu güne kadar ufak tefek sorunlarımız oldu. ama genelde ben alttan aldım elim mahkum, sonuçta oğlumu emanet ediyorum diye.
az önce aidatı ve bakıcımın parasını vermeye indim. kocasına verdim paraları ve adam kapı arasında önümüzdeki aya şukadar yaparmısın dedi.
bir şey diyemedim olur dedi. biz yeni bir araba aldık, borçla harçla artık omu gözüne geldi bilmem. arkasından arabanız hayırlı olsun dedi :26:
zaten oğlumda konuşamama sorunu var ve maalesef bakıcımız aşırı sessiz biri.... ses dinleme cihazı koydum bir kaç defa eve ve her seferinde gün boyu 5-10 kelimeden fazla konuşmaz. tv açar oturtur önüne. tek tesellim oğlumu ailece seviyor olmalarıydı. bana her seferinde biz oğluna para için bakmıyoruz. para olmasada bakarım gibi laflar ediyorlardı.....
aklımızda zaten kreş vardı. bahar gelsin diye bekliyorduk.... fevri davranıp hemen oğlumu kreşe vermelimiyim sizce?
ve bu konuyu bakıcımın eşinin dile getirmesi çok gücüme gitti. benim eşim daha bugüne kadar bakıcımla bu konuda hiç diyaloğa girmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?