Sebepler le açıklar mısın canım ?Hayır diyorum.
Değil mi ben buna olumsuz olduğunu bildireyim o haldesiz daha profesyonel çalışan birini bulsanız?
şirketleri falan arayın.
sizin bakıcılar meslek olarak görmüyor. biri gider gelmez biri çocuğumu getireyim der.
Bende bundan korktumhiç gerek yok. sonucta ikiside çocuk ve öncelik kendi çocuğu olacaktır ister istemez. kavga edecekler kıskançlık olacak bakıcı arada kalacak falan ohoo dertsiz başa dert. hiç bulaşmayın...
Değil mi ben buna olumsuz olduğunu bildireyim o halde
İşte canım bir yarım saat kadar gözlemle dim ama kadın kızı na yapma dedi sadece.ama ben kıza beraber paylaşın deyince kız birazcık oynar gibi oldu sonra yine herşeyi çekiştir di oğlumdan.kadın da o ayrımı yapacak potansiyel i göremedim açıkçasıÇocuğum yokken "olmaz öyle şey sizinki arada kalır ihmal eder" derdim de, oğlumun evde tek başına ne kadar sıkıldığını, eve biri gelince veya parkta arkadaş bulunca ne kadar güzel oynadığını görünce, bakıcı arasam ve onun da yakın yaşlarda çocuğu olsa olur gibi geldi..
Aması var tabi ki..
İtilip kakılmasına müsade etmeyecek ve kendi çocuğunun yanında ayrım yapıp ihmal etmeyecek.
Bu yüzden gözüm tuttuysa denerdim bir kaç gün.
Kardeşi olsa itiş kakış olmayacak mı sanki? Bence gözlemleyin..
Ben yaptım o yanlışı, devamlı değil, ara sıra gelmesine izin verdiğim halde çok üzücü sonuçlarla karşılaşıp 3 gün içinde kreş ayarlayıp bakıcıya artık gelmemesini söyledim.Değil mi ben buna olumsuz olduğunu bildireyim o halde
Evet canım hiç sinmedi ilk etapta oğluma arkadaş olur dedim ama eve geldikten sonra içime bir korku girdi kızım uysal çocuk dövmez dedi ama çocuk oğlum u itti kıskandı yani o kadar uysal değil diaklın hep çocuğunda kalacak kavga mı ettiler zarar verdi mi verir mi? ki tek basına bakıcıya bırakırken bile insanın gözü kalıyor arkada ister istemez. ( benim 11 aylık kızıma da bakıcı bakıyor) farklı seçeneklere bak bence içine sinmeyen bir şeye hiç girişme
Hadi ya neler yaşadın canım?Ben yaptım o yanlışı, devamlı değil, ara sıra gelmesine izin verdiğim halde çok üzücü sonuçlarla karşılaşıp 3 gün içinde kreş ayarlayıp bakıcıya artık gelmemesini söyledim.
Siz daha evdesiniz! Siz evde olmayınca, kızın annesi evde olacak, o zaman daha bir kendine güvenecek, evde kamera mutlaka vardır diye düşünüyorum. Üzülürsünüz, psikolojik travma da yaşarsınız yapmayın.Evet canım hiç sinmedi ilk etapta oğluma arkadaş olur dedim ama eve geldikten sonra içime bir korku girdi kızım uysal çocuk dövmez dedi ama çocuk oğlum u itti kıskandı yani o kadar uysal değil di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?