Bakıcıya kızını getirmesine müsaade etmeli miyim?

Anladım tabi ki haklılık paylar ı vardır ama ben evde yokum ve bebeğim tamamen savunmasız olacak.ve bugün e kadar herşeyi kendi evinde rahatça alan çocuk için pekde iyi olmaz: (

ne gördünüz kamerada?
hatırlatmak gibi olmasın ama

Yok kamera ile izleyebilirsin dedi kendinden emin yani o konuda problem yok

H
Haklısın

Yok kamera ile izleyebilirsin dedi kendinden emin yani o konuda problem yok
O zaman dene bence belki zamanla iki çocuk sever birbirini yoksa düşünsene tanımadığı bir kadınla bütün gün sıkılır çocuk alışsa bile zamanla kadına çocukla arkadaş olursa daha kaliteli geçer zamanı kadına bir süre çocukların anlaşma durumunu gözlemleyelim deneme süresinin sonunda karar verelim de ama kamerayı da ihmal etme

Evt canım az önceki arkadaşın yaptığı gibi skype ile izleyebilirim kamera alana kadar

Bence de hayır. Çocuğunuz bir kreş ortamında olsaydı, orada da itilip kakılabilirdi ama başlarında bu işin eğitimini almış, uzlaşmacı, her çocuğa aynı mesafede yaklaşan bir yetişkin olacaktı. Oysa evde iki çocuk durumunda, bakıcı bu çocukların birinin annesi. İstese de tarafsız olamaz bence bazı durumlarda. Yani ben güvenemezdim. Ayrıca, bakıcının işi sadece para aldığı işi yapmak, yani sizin çocuğunuza bakmak. Arada kendi çocuğuna da bakması, insani bir şey elbette ama hiç etik değil. Ben bir bakıcının evde ekstradan temizlik, yemek yapmasını bile haksızlık olarak görüyorum. Ne için para alıyorsa, ne kadar zaman için sözleşilmişse, o süre içinde sadece o işi yapmalı. Siz çocuğunuzu her gün iş yerinize götürebiliyor musunuz? Aynı hesap.

Çocuğuna bir şey olduktan sonra kameradan mı müdahale edeceksin.
Bu mantıkla kimse çocuğuma bir şey olursa anında müdahale edemem diye çocuğuna bakıcıya veremez sonuçta iki çocuklu olan annelerin çocukları ne kadar problem çıkacaksa bu iki çocukta en fazla birbirine vurmaya kalkar onda da bir sonraki gün gereken yapılır çocuklar bebek yaşta alışana kadar büyümüş olurlar zaten bir kadın olarak 2,5 yaşında bebeği ile çalışması gerek bir anneye şans verilmeli bence belki o kadınında bırakacak kimsesi Yok belki ikisine de gözü gibi bakacak benim annem bebek bakarken eve tamriatçı gelmesi gerekti acildi bebeğin annesi evde olduğu halde hayır geleceksin işe sesi annem bizi tamiratçı adamlarla yanlız bırakmamak için işi bıraktı o gün kadın kadına destek olmalı bence

Bence başka birine bakın o kadın sizin çocuğunuza mı kendi çocuğuna mı bakacak ben olsam istemem eltim eve temizlikçi çağırdı oda iki çocukla gelmiş temizliğe onlardan sonra tekrar temizlik yaptım diyor tabi aynı durum değil ama sen kendi çocuğuna bakıcı arıyorsun çocukla gelmek ne demek

Ay olmaz

Cocuklar illa ki kavga edecek
Seninkini mi kayiracak saniyorsun?

Sen yokken kendi cocugunun da gonlunu yapacak illa
Belki senin cocuk ezilecek bilemezsin

Olmaz bence bu is

İki küçük çocuk anneleri daha iyi cevaplar ama bence olmaz. Yani ikiside küçük,nasıl yetecek ki ikisine? Ayrıca ikisi aynı anda ağlamaya başlasa anne olarak kendi kızını avutacaktır,sonuçta o dengeyi kurması çok ama çok zor. Kendi kızı kıskanabilir ki bu çok normal,bu bile sorun olabilir.
Bence başka birini bulun.
Ha birde biri hastalansa digerine de bulaştıracak,bu kacınılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…