• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya kızını getirmesine müsaade etmeli miyim?

Siz daha evdesiniz! Siz evde olmayınca, kızın annesi evde olacak, o zaman daha bir kendine güvenecek, evde kamera mutlaka vardır diye düşünüyorum. Üzülürsünüz, psikolojik travma da yaşarsınız yapmayın.
Aman Allah korusun hiç gerek yok o zaman ben almiyim :( Allah yavrularımızı korusun

Selam kızlar konumu okuyan bilir şu an bakıcı aramaktayim.dün birini buldum ve görüşmeye çağırdım.kadın iki buçuk yaşında ki kızını da getirmek istiyor sizce izin vermeli miyim ?çünkü bana çok da mantıklı gelmedi kızı oğlumu itti falan :KK43: başta olur oğlumla oynar diye düşündüm oğlum sevindide kızı görünce ama kız oğluma öyle yapınca tedirgin oldum.kadın genç kafam karıştı ne diyor sunuz bu konuda hanımlar ?

Kadın ne kadar iyi de olsa, çocuklar arasında ayrım yapmasa da sizin çocuğunuz için zor olur.

Diğer çocuğun annesi hep yanında olacağı için kendine güveni daha fazla olacaktır. Sizin çocuğunuz da annesi yanında olmadığı için hep bir eksiklik ve güven sorunu yaşayacaktır.

Çocukların oynaması açısından evet güzel olurdu fakat diğer durumdan dolayı ben istemezdim.

hayır diyordum bu kadar çocuk bakmaya hevesli ise kendi çocuğuna baksın. ki o çocuk 2 yaş sendromunu filan yaşıyacak o yüzden gerek yok bu tür faliyetlere...

Neden bu kadar nefretle yazdınız ki? Belli ki kadının ihtiyacı var ve çocuğu bırakacak kimsesi yok. Kalkıp da konu sahibini zorlamıyor ki bir şey için.
Biraz duyarlı olun biraz empati yapın lütfen. Tek evlat sizde yok. Size böyle teklifle gelseler tersleyip gönderecek misiniz?

Belki tercih eder deyip iş başvurusu yapmış. Bu şekilde kabul edebilecek insanlar da var..

Son düzenleme:
İşte canım bir yarım saat kadar gözlemle dim ama kadın kızı na yapma dedi sadece.ama ben kıza beraber paylaşın deyince kız birazcık oynar gibi oldu sonra yine herşeyi çekiştir di oğlumdan.kadın da o ayrımı yapacak potansiyel i göremedim açıkçası :KK43:

Aslında annelik duygumuz bizi bir çok konuda engelliyor.
Ben de anneyim en kıymetlim oğlum. Ama mesela uzmanlar der ki kardeş kavgası rekabeti iyidir. Hatta ayırmayın. Bu onları hayata hazırlar.
Benim oğlum da ılımlıdır. Vurmayı oyuncak çekiştirmeyi falan pek bilmez. Ama zamanla kendini korumayı öğrenecek. Bu da akranlarıyla daha sık biraraya gelmesi ile olur ancak.
Siz zaten kabul etmeyeceksiniz de yazayım dedim. Çocuğunuz için en doğrusunu siz bilirsiniz..

Valla oyle bir is bulsam ben giderdim. Siz calisacaksiniz diye cocuga bakici arayin, bakici hem calissin hem cocuguna baksin guzel sans olurdu dogrusu..ben kabul etmezdim oynarlar vs. Diyen olmus ama cocugunuzla kesinlikle yeterli ilgilenmeyecektir. 2 cocukla 1 cocuga bakmak hic ayni olur mu? Kadin bolunecek. Benim kizim da 2 bucuk yasında hic bitmez istekleri mesela en basiti 10 dk.da bir wc ye gider o bile yeterince yorar beni. Bence siz kucuk cocugu olmayan bir bakici bulun en sagliklisi bu olur.

sakın izin verme. ben o hataya düştüm.
üstelik kızı yarım gün okula gidiyordu. annem kaldı bir gün. kızı oğlumu çok ağlatmış. oyuncaklarını kırıyormuş. eee ben çocuğum daha iyi şartlarda yaşasın diye çalışıyorum. oğlum evinde rahat edemeyecekse ne diye çalışayım di mi??
sakın o işe girme. hemen çıkardım kadını

Benim evimde kamera yoktu, o zaman kızım 10-11 aylıktı , evdeki bilgisayarın kamerasını iki odayı görüntüleyecek şekilde ayarladım, ben işe varınca evdeki skype aradım, annem evden çıkmadan görüntülü konuşmayı açtıp ekranı düğmeden kapatmıştı. Dolayısıyla sadece kameranın nokta kadar ışığından belli açık olduğu, farketmedi onu. Kızım 10-11 aylıktı, eylülde 7 yaşını bitirecek, ben bu gün bile hatırlayınca ağlaya ağlaya işyerinde kamera izlediğim aklıma geldi. Patronum gelmiş başıma, herkes toplanmış izliyor... Benim kızım emekliyor yerde ağlıyor...Ben bu kadar sene sonra bile o günü atlatabilmiş değilim demek ki, okuyunca içime oturdu. Paramızla kendi çocuğumuzu ezdirmeyelim , onlar bizim kıymetlimiz, onlar için yaşıyoruz.

kesinlikle başka bakıcı bakın. benim kızımda 2.5 yaşında bakıcının kendi kızı ve oğlu var diye başta çok tereddüt etmiştim, şimdi iyi ki diyorum,çok güzel arkadaşlık yapıyorlar, beraber oynuyorlar ama onlar 6 ve 8 yaşındalar ablalık abilik yapıyorlar ve uyumlu çocuklar. Sma 2.5 yaşında bir çocuk kıskanacaktır, kolay kolay eşyalarını paylaşmayacaktır, kendi kendine uyumuyorsa, yemiyorsa sizin bebeğinizin uyku saatlerini etkileyecektir. ne kadar profesyonel olsa da bakıcınız zorlanır diye düşünüyorum.
Anladım canım çok haklısın yeğenim henüz iki yaşındayken annesi doğum yapmıştı da abla olan yeni doğann kardeşine yapmadığını bırakmamıştı şimdi hatırladım :(

Benim evimde kamera yoktu, o zaman kızım 10-11 aylıktı , evdeki bilgisayarın kamerasını iki odayı görüntüleyecek şekilde ayarladım, ben işe varınca evdeki skype aradım, annem evden çıkmadan görüntülü konuşmayı açtıp ekranı düğmeden kapatmıştı. Dolayısıyla sadece kameranın nokta kadar ışığından belli açık olduğu, farketmedi onu. Kızım 10-11 aylıktı, eylülde 7 yaşını bitirecek, ben bu gün bile hatırlayınca ağlaya ağlaya işyerinde kamera izlediğim aklıma geldi. Patronum gelmiş başıma, herkes toplanmış izliyor... Benim kızım emekliyor yerde ağlıyor...Ben bu kadar sene sonra bile o günü atlatabilmiş değilim demek ki, okuyunca içime oturdu. Paramızla kendi çocuğumuzu ezdirmeyelim , onlar bizim kıymetlimiz, onlar için yaşıyoruz.
Hadi ya kadın denecek o canavar nerde ne yapıyordu :(Allah böylelerinin yanına bırakmasın asla :(( ne kadar günah afedersiziniz ben lavaboda ya giriryorum bebeğim ağlıyor diye ne yapacağımı şaşırıyor um :(Allah merhamet siz lerden uzak tutsun :(

sakın izin verme. ben o hataya düştüm.
üstelik kızı yarım gün okula gidiyordu. annem kaldı bir gün. kızı oğlumu çok ağlatmış. oyuncaklarını kırıyormuş. eee ben çocuğum daha iyi şartlarda yaşasın diye çalışıyorum. oğlum evinde rahat edemeyecekse ne diye çalışayım di mi??
sakın o işe girme. hemen çıkardım kadını
Haklısnız işte bazı noktaları net görmek için sizlerle paylaşıyor um hepinize teşekkür ederim

Değil mi ben buna olumsuz olduğunu bildireyim o halde
oyy oyyy bakıcı demeyin bana
nedir bunlardan çektiğimiz.. benim de kızım 2,5 yaşını biraz geçti 4. bakıcımızdayız şuan

kesinlikle kabul etmeyin diyorum çünkü çok zor aralarsında sorun olduğunda büyük ihtimal kendi çocuğunu kayırıp sizinkini dışlayabilir Allah korusun
yazarken bile içim cız etti.

oyy oyyy bakıcı demeyin bana
nedir bunlardan çektiğimiz.. benim de kızım 2,5 yaşını biraz geçti 4. bakıcımızdayız şuan

kesinlikle kabul etmeyin diyorum çünkü çok zor aralarsında sorun olduğunda büyük ihtimal kendi çocuğunu kayırıp sizinkini dışlayabilir Allah korusun
yazarken bile içim cız etti.
Ah ah diyorum bende canım rabbim gerçekten Allah korkusu olanla karşılaştırsın

İşyerinizde de izleyebileceğiniz kayıtları kaydeden bebek kameralarından alın bulunduğu odaya mutlaka koyun bu şartla deneyebilirsiniz şimdi çok pratik çok işlevsel bebek kameraları var her yere de taşınıyor bu şartla olabilir benim annemde bebek baktı her baktığı bebekte gerek kamera gerek ses kaydedici vardı sonuçta kimse kusura bakmıcak can emanet ediyorsunuz omunda kendinden şüphesi yoksa sorun etmez

Back
X