- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Ben onay beklemiyorm az denirse zaten fiyat yükseltmeye de giderim ben gösterilen tavırlarda. Bahsediyorum eski konularmdaki yorumlarda bile görürsünz eleştiriye hep açık oldum saygu duyarımOlumsuz yorum alınca, canları sıkkın takılacak yer arıyorlar, linç ediyorlar diyecek olanlar konu açmasa keşke.
Akıl danışırken yaptığınızı onaylayacak cevaplar bekliyorsunuz sadece. Olmayınca herkes kötü, herkesin canı sıkkın, biri konu acsada olumsuz yorum yapsın diye bekliyorlar, hı hı evet
İnanın bekleyen insanlar var.. Bazı kişiler var her konuda öyle direkt olumsuz incitici yorumlar yapıyorOlumsuz yorum alınca, canları sıkkın takılacak yer arıyorlar, linç ediyorlar diyecek olanlar konu açmasa keşke.
Akıl danışırken yaptığınızı onaylayacak cevaplar bekliyorsunuz sadece. Olmayınca herkes kötü, herkesin canı sıkkın, biri konu acsada olumsuz yorum yapsın diye bekliyorlar, hı hı evet
Bu mantığı da gram anlamıyorumYok canm burası bir ilçe çok büyük değil170 bin nüfuslu burada fiyatlar daha düşük aslında ama ben memnun olsun istiyorum eşim çok pahalı diyince bi içime oturdu gibi oldu
Ben de ilçede yaşyrm. Geçen yıl yarım güne arkadaşm tek çocuk 1200 verdi. 3 gün yarım gün 2 gün daha az bakıyordu. Ev işi de yoktu içinde. Az bile olmuş iki çocuk için. Hiç bir şey yapmayıp o kadar saat bir başkasının evibde oturmak bile daha fazla eder emin olunYok canm burası bir ilçe çok büyük değil170 bin nüfuslu burada fiyatlar daha düşük aslında ama ben memnun olsun istiyorum eşim çok pahalı diyince bi içime oturdu gibi oldu
Herkes bakici olamaz ama bu sadece para icin de yapilmaz..gonul isi birazdaEvet cnm ben kendi cocuguma baksam bnden iyisi yk ama gayet fiyatlarida normalmis bi bakicinin
Ya içim yanmadı aslında anlatamadım belki ilk yazımı okursanız diyorum ne dese kabul edeceğim yüksekte olsa diye.. Sadece çevremden pahalı diye tepki alınca danışmal istedimİyi de 1500 e için yanmış ama yorumları incitici bulmuşsun, 2 çocuk için 1500 bence herşeyden daha incitici.
Ev aldık eşimim maaşı ile kredi ödüyoruz dört bin her ay geriye iki bin kalıyor onu yiyeceğiz zaten benm maaşım çocuk masraflarına gidecek.. Eşim özel sektörde devlette değil.. Yüksek mühendis ama özelde çalışıyorBenim takıldığım nokta çok başka, o çocukları babanızın evinden mi getirdiniz de bakıcı parasını siz ödüyorsunuz? Biraz fazla versem maaşımdan bana bi şey kalmaz diyorsunuz. Eşiniz bey korkuluk mu? Çocukların bakıcı masrafını direkt size yüklemeye utanmıyor mu?
İki çocuk hele biri bebek için söylediğiniz rakam az bile.
Birine hak ettiği parayı vermenin zengin olup olmamakla hiç alakası yok!Tamam zenginsiniz anladım
Çok haklısın canım bende eski konularıma bakarsanız büyük kızımn bakıcısı ile çok büyük sorun yaşadık.. Onun için çok güvenemiyorum öyle hemen emanet edemiyorum mutlaka kenarda aklımda yedek biri olur inşallahBaşlıklarla içerikler uysa. Başlıkta dert oldu falan yazınca üzüldün gibi düşündük ki üzülünebilinir bir durum. Rakam hiç çok değil.
" Bakıcıya teklif ettiğim ücretten pişmanlığım" yazsaydın anlardık.
Dipnot: evdeki hesap çarşıya uymaz bu işlerde. Mutlaka yeni birilerini el altında tutmalısın. Ben 4 yılda 10 kişiyle çalıştım. Çok iyi ve ortada bırakmayacak biriyse paraya bakma
Kusuruma bakmayın, burda öyle çok hanımını kullanan koca yorumu okuyorum ki bi an eşiniz de size yükleniyor sandım nevrim döndüEv aldık eşimim maaşı ile kredi ödüyoruz dört bin her ay geriye iki bin kalıyor onu yiyeceğiz zaten benm maaşım çocuk masraflarına gidecek.. Eşim özel sektörde devlette değil.. Yüksek mühendis ama özelde çalışıyor
Az bile olmuş bizim burda sigorta yapılırsa 2 bin sigorta yapılmazsa 2buçuk veriliyorKızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
Bence fiyatın az olmasından öte sigortasız çalışacak olması sorun.Ben onay beklemiyorm az denirse zaten fiyat yükseltmeye de giderim ben gösterilen tavırlarda. Bahsediyorum eski konularmdaki yorumlarda bile görürsünz eleştiriye hep açık oldum saygu duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?