Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zengin degiliz,evimiz kira,ben calismiyorum.
Sadece karsidakinin emegi benim gelirimden bagimsizdir benim icin..
Gulum falan ayrica, cok alakasiz 😉😊
Maşallah tasım yok ayran içmeye hesabı.. Ne bileyim sağlık olsun ama dikkat edin oyun abisi falan Allah göstermesin zaman kötü...

Yalnız koca yüksek mühendis, dikkatini çekerim bu duruma. Ama 1500 lira bakıcı ücreti vermek zor geliyor. Çünkü onlara ne kalacak??
Birde çok yüksek mühendis bey sigortasız çalıştırmayi düşünüyor evde ki bakıcıyi olaya birde sigorta eklenseydi hiçbirsey kalmazdı onlara ne yapsınlar ?

Teşekkür ederim ya eğer bana bi fiyat deseydi inan kabul ederdim.. Çünkü emanet edeceğim evlat eşya değil ve muhtemelen bi lira derdi.. Ama hiç para konuşmaması hep çocukla aşılabilecek mi ne yer ne içer uykusu nasıldır inşallah birbirimize alışırız diye hep çocuktan konuşunca çok hoşuma gitti onun içinde piyasanın üstünde teklif ettm..
Çok makul düşünmüşsünuz bence. Eminim iyi bir abla olacaktır.
İki çocuk değil çocuğun birisi 10 da uyansa 12 gibi zaten okula gidecekmiş çok bir zahmeti olacağını düşünmüyorum.
Memur olduğunuza gore de ablanın mesaisi 5 te bitecektir. Ctesi pazar da tatil. Artı extra hiçbir iş yapması beklenmiyor. Size biraz gereksiz yüklenilmis.

Kızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
Fiyatınız normal arada bir evi de toparlamasını söylersiniz.Az ücret verseniz bu sefer gerçekten istemeyerek gelir

İki çocuk değil çocuğun birisi 10 da uyansa 12 gibi zaten okula gidecekmiş çok bir zahmeti olacağını düşünmüyorum.
Memur olduğunuza gore de ablanın mesaisi 5 te bitecektir. Ctesi pazar da tatil. Artı extra hiçbir iş yapması beklenmiyor. Size biraz gereksiz yüklenilmis.
Aynen bende anlamadım bi anda linç etmeye başladılar.. Dedim ya canları sıkkın takılacak insan arıyorlar.. Ben bi akıl danışmak istedim sadece.. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için👍👏

Abla en erken on birde uyanıyor bebekte öğlen bir de uyuyor düzeni böyle en baştan beri.. Abla okul açılırsa zaten okula gidecek bir de ben de beşte geleceğim hafta sonu evdeym

Aynen bende anlamadım bi anda linç etmeye başladılar.. Dedim ya canları sıkkın takılacak insan arıyorlar.. Ben bi akıl danışmak istedim sadece.. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için👍👏
Olumsuz yorum alınca, canları sıkkın takılacak yer arıyorlar, linç ediyorlar diyecek olanlar konu açmasa keşke.
Akıl danışırken yaptığınızı onaylayacak cevaplar bekliyorsunuz sadece. Olmayınca herkes kötü, herkesin canı sıkkın, biri konu acsada olumsuz yorum yapsın diye bekliyorlar, hı hı evet:KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X