- Konu Sahibi hasretdolu
Sigortasız 1500 tlye 2 çocuğa bakar miydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.Ben de anlamıyorum
Mesela devlet dese ki nüfusu şundan az olan yerlerde asgari ücret 1000₺, nüfusu şununla şu arasındaki yerlerde 1500₺, şundan yukarı olan yerlerde 2000₺
Kıyamet kopmaz mı?
Yok yarım gün değil hafta içi beş gün sekiz beşBen siz çok mu deyince yarim gün sandım iyi diyecektim.
Bakardım hemde seve seveSigortasız 1500 tlye 2 çocuğa bakar miydiniz?
Asla pahalı değil.Yok yarım gün değil hafta içi beş gün sekiz beş
Zaten burda ne yazsak sorunun mu var lafını bir duyuyoruz. Sorma gençliğimde ortacıydım da yaram varValla benim ortaciya verdigim isi aklinizda tutan sizsiniz,karsilastirma konusunu da dolayisiyla siz akil ettiniz arkadasim, ne alakasi var simdi anlayamadim. İsi yaptiriyorum,parasini da veriyorum,vasifsiz bir elemana karsi gayet saygiliyim,sizin benim ortaciyla ve benimle olan sorununuzu da anlayabilmis degilim,her konuda dile getireceksiniz sanirim ama benim icin sorun yok,konusmaktan zarar gelmez sahsen![]()
Bakardım hemde seve seve
Ben bakmazdım bir kere sorumluluğu çok
Ay sunu duyunca iyiki okumusuzda meslek sahibi olmusuz dedimYok yarım gün değil hafta içi beş gün sekiz beş
Ben de anlamıyorum
Mesela devlet dese ki nüfusu şundan az olan yerlerde asgari ücret 1000₺, nüfusu şununla şu arasındaki yerlerde 1500₺, şundan yukarı olan yerlerde 2000₺
Kıyamet kopmaz mı?
Haftada 45 saat çalışıyor.Yok yarım gün değil hafta içi beş gün sekiz beş
Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaaKadın sizin gibi haftanın beş günü çalışacak. Sigorta yok 1500 tl. İnsaf...
Evet her isi yapiyorlar,vasifsiz eleman cunku,makina basinda dikis dikmiyor,musteriye ve urune karsi bir sorumlulugu da yok. Ortacinin bir sikayeti yok, olursa maasini asgari ucrete cekerim sadece supurgecilik yaptiririm sorun degil benim icin ama 3 cocuk okutuyor onun isine gelmez bu durum.Zaten burda ne yazsak sorunun mu var lafını bir duyuyoruz. Sorma gençliğimde ortacıydım da yaram vartekstil sektöründe bir elemanın her işe koşmasını doğal karşılıyorsunuz, bakıcılık gibi diğeriyle kıyaslanınca rahat bir işi yapan kadın için bin tane dil döküyorsunuz. Bana “tekstilde ortacı her işi yapar adı üstünde, herkes de bilir bunu” demeniz garip gelmişti de o yüzden unutmuyorum.
Ayrıca ben memurm dediysem öyle akşama masa da oturan değil akşama ayaktayım can güvenliğimden psikolojimden hiç bahsetmiyorum zaten..Kadın sizin gibi haftanın beş günü çalışacak. Sigorta yok 1500 tl. İnsaf...
Sizin vicdanınız rahatsa biz ne diyebiliriz? Buyrun üç kuruşa emek sömürün. Sormuşsunuz cevaplamış herkes kendine göre. Daha ne ?Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
Bebege ne iciriyosunuz aynısından istiyormHaftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
Kadın emekli ne sigortası yapacapım acabaSigortasiz iyi cesaret fakat.