Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadığınız yere şartlara göre değişir fiyatlar mesala olduğum yerde tek çocuğa 800 e bakan da var bin TL alanda var,teyzem 500tl almıştı kreşe verip geri alip akşam geç saate kadar bakıyordu ,sizinde biri okulda oluyormuş fiyatiniz bana uygun geldi canınızı sıkmayın.
Çok teşekkür ederim aklı başında yorum yapanlara can kurban

Gece derin uyumuyor gündiz güzel uyuyor.. Sabah çok erken kalkıyor bşr de
Yıne de sanslısınız,4 saat uyku cok ıyı.
Oglum hem sabah 6 da kalkardi,hem gece cok uyumazdi,hem de oglenleri 20 dk falan uyurdu.
Masallah kiziniza ama belki oglen uykusunu azaltsaniz gece daha iyi uyuyabilir..
Konuyla alakasiz oldu ama 🙈

Aaa sahiden konunun başında bu para çok diye dırdır eden bir koca vardı, bir anda ortadan kayboldu. Bana ne kalacak bana ne kalacak demiyor mu bir de, utanmasam ağlayacağım nasıl duygulandım. 😂
Sorma, çok üzücü, her çalışan işverenini, ona ne kalıyor diye düşünmeli. Gerekirse belli dönemlerde ücretsiz çalışmalı 🤦

Madem koca bey ödeyemeyecek bakıcı parasını niye dırdır ediyor, konu sahibini çok para teklif ettiğini düşündürecek bir gaflete düşürüyor?

Bence gayet makul bir fiyat kesinlikle çok değil. Bende bakıcı arıyorum 2 çocuk için bu fiyatı teklif etmeyi dusunuyorum. Hatta az mi acaba diye bile gecirdim icimden

Sorma, çok üzücü, her çalışan işverenini, ona ne kalıyor diye düşünmeli. Gerekirse belli dönemlerde ücretsiz çalışmalı 🤦

Madem koca bey ödeyemeyecek bakıcı parasını niye dırdır ediyor, konu sahibini çok para teklif ettiğini düşündürecek bir gaflete düşürüyor?

Yalnız koca yüksek mühendis, dikkatini çekerim bu duruma. Ama 1500 lira bakıcı ücreti vermek zor geliyor. Çünkü onlara ne kalacak??

Ucretsız ızın alsın kendı baksın o zaman.
Ikı evlat emanet edıp de asgarı mı verecektı bır demenız cok cok ılgınc..

Konu sahıbı hıc dusunmeyn 1500 az bıle ıkı cocuga.
Calısma saatlerınız nasıl pekı.
3.500 maaş alan hatta şu an çalışmayan birine asgari ucreti normal görmek acımasızlık..kadın kabul etmis 1500 u zaten

Oglum hem sabah 6 da kalkardi,hem gece cok uyumazdi,hem de oglenleri 20 dk falan uyurdu.
Masallah kiziniza ama belki oglen uykusunu azaltsaniz gece daha iyi uyuyabilir..
Gündüz 4 saat uyuyan çocuk gece elbette sağlam uyuyamaz.
Gece uykusu çok kıymetli halbuki.

Benim çocuklarda bu kadar uykunun yanından geçmediği için kıskanmista olabilirim ama bana çok geldi. 😅

3.500 maaş alan hatta şu an çalışmayan birine asgari ucreti normal görmek acımasızlık..kadın kabul etmis 1500 u zaten
Niye acimasizlik olsun ki,herkes bakici tutup is hayatina devam etmek zorunda degil.

Evet kabul etmis anlasmislar,hayirli da olsun ama bence bakilacak para degil...

Bilmiyorum doğduğundan beri öyle.. Yeni doğduğunda bile gece sürekli meme de gündüz uykuda.. Ablası da tam tersi gündüz uyumaz gece uykusu çok güzeldir on bire kadar uyur öğlen.. Ben her iki durumda da uykusuz ama olsun sağlıkları yerinde olsunda hiç uyumam önemli değil 😍

Çok teşekkür ederim aklı başında yorum yapanlara can kurban

Bu yaptığınız çok terbiyesizce
Konu açıp soru soruyorsunuz. İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor. 1500’ün her koşulda az olduğunu söylüyor. Ayrıca sigortasız çalıştırmanız durumunda sizin tehlikeye gireceğinizi söylüyorlar. Sizin yorumunuz bu mu???

Sadece işinize gelmeyen şeyler yazdıkları için insanlara bu şekilde hakaret edemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X