• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dino1isi Dino1isi sen fazla veriyorsun kanka sanırım??

Ben 5 bin vermek istiyorum ama damga vergisidir gelir vergisidir derken 4600 e düştü e bi de yüzde 20 lik dilime girdi hemen derken 4150 veriyorum. Artı sağlık sigortası hayat sigortası ve aklıma gelmeyen sigortalarını yaptırdım. Bi holdingte çalışmak kolay değil eeeennihayetinde. Daha kötü şartlarda çalıştıran ayıp eder.
Not: mesajı da katya yazıyor.
Hadi Behlül kaçar

Bakıcı emekliye ayrıldı ,sgkya gerek kalmadı
Bebeler 4 saat uyuyor
Abla hayalimi yasıyorsun.😣

kadın bir anda tepkiler üzerine emekliye ayrıldı😂
Hadi hayırlısı🤣
Bebek daha fazla uyursa maaştan kesinti yapılmalı.
Sözleşme maddelerine eklensin lütfen 😂🙈

Normal bence her gun gelip gidecek sonuc olarak aki b.kunu karsilamadiktan sonra calismaninda anlami yok bence. İs yuku agir olmasada her gun sizin icin gelecek 6 saat belki fazlasi calisacak. Cok normal.

👀👀👀👀
Ha böyle okudum koyu renkli kısımları.
Benim de hobilerim istediğimi yemek ve çocuklarla oynamak ama ben 1500 liraya bu zihniyete sahip sizin çocuklarınıza bakmazdım.
Eve giriş çıkışlarda kantara girsin isterseniz bakıcı. kaç kg yemek yemişse maaştan düşersiniz.
Lütfen ama o çocuklarla oynamak herkese nasip olmaz :KK53:

👀👀👀👀
Ha böyle okudum koyu renkli kısımları.
Benim de hobilerim istediğimi yemek ve çocuklarla oynamak ama ben 1500 liraya bu zihniyete sahip sizin çocuklarınıza bakmazdım.
Eve giriş çıkışlarda kantara girsin isterseniz bakıcı. kaç kg yemek yemişse maaştan düşersiniz.
Onu demek istemedim ama sağlık olsun ne diyelim

Öyle biri değilm keşke tanısanız beni.. Kimseyi süründürmek değil amacm ama ben memurm ve 3 buçuk alıyorum bir buçuk bakıcı bin lira anaokulu bana ne kalıyor
Eşiniz ne güne duruyor hanımefendi?
İkinizde çalışıyorsaniz beraber ödersiniz çocukların bakıcı, okul masraflarını.

Kadincağız birşey söylememiş, keşke söyleseymis, siz kendi kendinize fiyat söyleyip bir tepki görmeyince acaba çok mu teklif ettim diye hayiflanmissiniz resmen.

Çocuklar sakin, ablası kardeşine bakıyor falan yazmışsınız. Bizimkiler çocuk değil herhalde. Ki ne olursa olsun iki küçük çocuğun sorumluluğu var , öyle yaramaz değiller demekle durumu yumuşatmaya çalışmanız hiç hoş değil.

Bebege ne iciriyosunuz aynısından istiyorm
Valla cok ciddiyim
4 saat uyuyan bebe nedir ya🤦🏻‍♀️
Ay herseyi gecitm arada uyandırıp besleyin bari,bakımsız kalcak cocuk🤷🏻‍♀️
Milletteki kurma bebek anacım masallah🤷🏻‍♀️
Bende aynısını dusundum,oglen 4 saat uyuyan cocuk gece kac da uyuyor acaba..
Oglum o yasta 20 dk uyurdu oglenlerı 😥

Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
Bunlar çocuk ve emanet çocuk. Çocuk dediğine güvenilmez otur oraya desen diğerine baksan öteki düşer kalkar bi yerine bisey yapar hep bi sorumluluk. Ne olursa olsun bir mesleği basite almanız beni sinirlendirdi. Madem bu kadar basit meslek sizde bu işi yapsaydınız boşuna mi okudunuz

Değişik.. Benm anlatmak istediğim malesef sizin anladığınız kadar ile sınırlı... Siz öyle anladıysanz sağlık olsn ne diyeyim
Konunuz ve ısrarla savunmaya çalıştığınız çok trajikomik üzgünüm...

Eşiniz ne güne duruyor hanımefendi?
İkinizde çalışıyorsaniz beraber ödersiniz çocukların bakıcı, okul masraflarını.

Kadincağız birşey söylememiş, keşke söyleseymis, siz kendi kendinize fiyat söyleyip karşılık imsuz birşey görmeyince acaba çok mu teklif ettim diye hayiflanmissiniz resmen.

Çocuklar sakin, ablası kardeşine bakıyor falan yazmışsınız. Bizimkiler çocuk değil herhalde. Ki ne olursa olsun iki küçük çocuğun sorumluluğu var , öyle yaramaz değiller demekle durumu yumuşatamaya çalışmanız hiç hoş değil.

Aaa sahiden konunun başında bu para çok diye dırdır eden bir koca vardı, bir anda ortadan kayboldu. Bana ne kalacak bana ne kalacak demiyor mu bir de, utanmasam ağlayacağım nasıl duygulandım. 😂

1500 mü çok? Yapmayın Allahaşkına tek çocuğa 1000 tl üstü bizim buralarda. Bunun nesini düşünüp dert ettiniz. Fazla değil az bile

Bunlar çocuk ve emanet çocuk. Çocuk dediğine güvenilmez otur oraya desen diğerine baksan öteki düşer kalkar bi yerine bisey yapar hep bi sorumluluk. Ne olursa olsun bir mesleği basite almanız beni sinirlendirdi. Madem bu kadar basit meslek sizde bu işi yapsaydınız boşuna mi okudunuz
Ya basite almadm ama inanın bazı yorumlar öyle tahrij ediciki.. Güzellikle diyecekleri az arttır veya çok içini ferah tut falan bş destek almak ama yok fikirden çok eleştiri kışkırtma falan

Ya basite almadm ama inanın bazı yorumlar öyle tahrij ediciki.. Güzellikle diyecekleri az arttır veya çok içini ferah tut falan bş destek almak ama yok fikirden çok eleştiri kışkırtma falan
Kışkırtmaysa sizde aynısını yapıyorsunuz. Sizi maddi etkileyecek bir durum olsa o fiyatı soylemezdiniz diye düşünüyorum

Yaşadığınız yere şartlara göre değişir fiyatlar mesala olduğum yerde tek çocuğa 800 e bakan da var bin TL alanda var,teyzem 500tl almıştı kreşe verip geri alip akşam geç saate kadar bakıyordu ,sizinde biri okulda oluyormuş fiyatiniz bana uygun geldi canınızı sıkmayın.

Yorumunuz için teşekkür ederim.. Ya burda araştırdım inanın iki çocuğa bin en falza bin iki yüz veriyorlar.. Hatta kadının eşi bile en fazla bin verirlee demiş ayrı bi komşusu söyledi bana benö verdiğim fiyatı duyunca..

Arkadaşlar hep beraber aşağıda yazdığımı kopyalayıp yapıştırın:

Sevgili konu sahibi;
Sizin orada iki çocuğa bile en fazla 1000-1200₺ veriyorlar. Bakıcının eşi bile en fazla 1000₺ bekliyor sizden. Ayrıca çocuğunuzun biri anaokulunda olacak. Diğeri de uyuyor yarım gün.
Gerçekten 1500₺ vermeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
Eşiniz haklı değil mi sizce de?

Bakın siz de araştırmışsınız. Fiyatlar bu civarda. 1500₺ çok. Hem evde çalışacak, oturacak bütün gün. Yiyip içecek. Temizlik de yapmayacak. Daha ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X