Sigorta yaptıracaksın iste bence gereken evraklar şunlar getirirsin başlangıcını yapalım hemen falan dersin istenmiyor olsa bile. Eşininkini isteyemezsin ancak çalışacak kadınınkini isteyebilirsinŞunu sormayı unuttum sabıka kaydı istenir mi bakıcıdan ve eşinden? Yoksa abartı mı? İşyerleri bizden istiyor ya o sigorta için standart mı?
Sigorta yaptıracaksın iste bence gereken evraklar şunlar getirirsin başlangıcını yapalım hemen falan dersin istenmiyor olsa bile. Eşininkini isteyemezsin ancak çalışacak kadınınkini isteyebilirsin
Ben butun odalara kamera yerlestirdim. Sadece banyo ve tuvallette yok.orada degistirsin ustunu basini.
Banyosunuda mumkunse bir yabanciya yaptirtmayin.
Misafire izin vermediginizide belirtin.
Çalışma saatleriniz çok mu fazla? Bence bebeğinizi siz yıkayın başkası yıkamasın ne gerek var.
Kamerasız oda konusunda da, bebeğin uyuduğu saatlerde burada dinlenmek, üst vs değiştirmek isterseniz bu odayı kullanın bebekle burada vakit geçirmenize gerek yok diyebilirsiniz.
Benim bir önerim yok ama bakıcı işi zormuş onu demeye geldim. Çocuğumu bir başkasının yıkama ihtimalinin olması dahi beni korkuttu. Onun minicik bedenine dokunabilme durumunu düşünmek bile istemiyorum. Anama sinir olup duruyorum çocuğa benim gibi bakmıyor diye ama geldiğinde iyi davranayım bari:) kolaylıklar dilerim size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?