Kamerali odada dinlensin ne sakincasi var? Neticede kalkip ciplak dinlenmeyecek.Peki nerede dinleniyor?
Neden bakicinin yatip uzanacagini dusunuyorsunuz ? Valla ben bir bakiciyi yatip uzandigi icin isten cikardim
Neden bakicinin yatip uzanacagini dusunuyorsunuz ? Valla ben bir bakiciyi yatip uzandigi icin isten cikardim
Eger yatili bakiciysa o zaman tabi ki odasina koymayin kamera , benim su andaki bakicim yatili onun yattigi odadan kaldirdik kamerayi ama sabah gelip aksam gidecek insan zaten yatmamali evde
Istememeli o isterse siz izin vermeyinÇocuk uyurken belki dinlenmek isteyebilir, ev işi talebim yok. Ev işi için gelen ayrı bir kadın var zaten.
Iyide bebegin gunde kac saat uyuyacak ki yatsin dinlensin o da. Uzatsin ayagini uzansin vok rahatsiz olursa verirsin bir battaniye orter ustunu ama rahatsiz olacak bisey yok bence. Ha rahatsizsada rahatsiz olsun. Hangimiz is hayatinda totomuzu devirip uzaniyoruz ki.
Yok neden sinir olayım, başınız sağ olsun.Valla lütfen sinir olmayın, benim annem hayatta olsa gözümü kırpmadan verirdim. Kendimden bile çok güvenirdim. Yarama tuz bastınız, yeminle canım yandı.
Bence açık açık eşiniz dahil kimseyi eve getirmeyin, içeri girmesin diyin. İlk başta daha rahat söyleniyor. Sonradan tanıdıkça birşeyler söylemek zor geliyor. Banyoya koymayın. Onun haricinde kamerasız yerlerin kapısını kapatıp oralara girmeyin diyin. Siz ne kadar açık konuşursanız o kadar sizin ciddiyetinizi anlar. Size uyum sağlar.herkese selam,
Çok içime sinen bir hanım buldum bebeğime bakması için. Eğitimleri, sertifikaları her şeysi tam. Yalnız size sormak istediğim iki konu var:
Birincisi; biz eve kamera koyacağız. Ama bu insan bir odada üstünü değişecek, yeri gelecek uzanacak değil mi? O odaya kamera koymamamız gerekiyor haliyle. Örneğin "salonda kamera yok, orası sizin alanınız ama bebekle kamerasız alana girmemenizi rica ediyorum" mu demeliyim? Banyoya da koyacak halimiz yok, bebeğin banyosunu yaptıracak olsa orayı da göremeyeceğim o zaman? Siz nasıl yaptınız?
İkinci konu da ben eve kimsenin gelip gitmesini istemiyorum. Zaten kadının uzakta bir kızı varmış, çocukları yönünden sıkıntı yok ama eşinin de gelmesini istemiyorum. Evim çok kıymetli olduğundan falan değil, "bakıcının kocası çocuğu taciz etti" gibi haberler okudum, o nedenle bu konuda çok hassasım. Ama ilk günden kadıncağızın eşine sapık damgası yapıştırır gibi itici olmak da istemiyorum. Nasıl konuşmalıyım bu konuyu?
Aklınıza gelen başka önemli noktalar varsa belirtirseniz memnun olurum bakıcılı anneler :)
Kesinlikle sigortasını yapın. Burda bi konu vardı bakıcısı sigorta istememiş sonra bakıcı gitmiş dava açmış 20bin istemiş anlaşılması durumunda.Daha önce kurumsal bir yerde çalışmış biri. İnanır mı bilmem. Emekliliği de gelmiş primleri tam. Ben sigorta yaptırmak isterim, o kabul etmezse de ısrarcı olucam. Çevremde çok insana dava açtı bakıcıları.
AngelicaPickles valla ben de öyle düşünüyordum ama tecrübeli annelerden düşüncemin aksi yorum aldım :)
kahvetelvesi normal olmaya çalışıyorum yoksa ipin ucu kaçar ve bakıcıdan kan, idrar örneği almaya kadar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?