Bence tavsiyeler eksik ve modasi gecmis. Kirpik kiviricisi falan bunlar 10 sene oncesinin yontemleri, simdiki kaliteli rimeller zaten kirpigi kivirarak suruluyo. Epilasyondan bahsetmek yerine her sabah istenmeyen tuglerden kurtulmaktan bahsediyo. Cildi nemlendirmekten, her sabah vucut losyonu surerek isildayan bir ciltle gune baslamaktan hic bahsetmemis. Hepsinden onemlisi spora ve guzellik haplarina deginilmemis bile. Eeee nerde ayda 1 kere vucuttaki olu derilerden kurtulma seansi? Bu yaziyi yazan kisiye gore bence sabah bi ruj bi de goz kalemi suren kadin bakimli oluyor o zaman.
Bence bakimli olmak icin oncelikle beslenme ve spor cok onemli. Daha canli saclar, daha canli cilt, formda kalmak bunlar sadece beslenme ve sporla oluyo. Ben guzellik hapi diye bilinen Biotin hapindan gunde 1 tane almayi herkese tavsiye ederim, bu hap sac dokulmesini durduruyo cilde ve saclara isilti veriyo, gercekten kadini bir kademe guzellestiriyo.
Sabah butun vucudu nemlendirerek de gune baslamaktan yanayim. Cildi parlamayan mat olan bi kadin ne kadar ugrasirsa ugrassin bana bakimli gelmiyo. Rus kadinlarinin da sirri bu, ruslar sabah vucut losyonuyla ciltlerini parlatmadan asla gune baslamazlar. Nedense bizim Turk kadinlari bakim deyince gunde 10 dakikalik bi islem sac taramak ve makyaj olarak algiliyo bakimi. Hayir efendim tam anlamiyla bakimli bir kadin olmak icin gunde 1 saat banyoda gecireceksiniz. Yok oyle saci tara kurut bir ruj bi de goz kalemi al sana bakimli kadin. Saclar duzlestirilmeli ya da kivircik yapilmali, vucut losyonuyla cilt parlatilmali. Kabul edelim kisisel bakim ve guzelligimize Rus kadinlari kadar zaman ayirmiyoruz, zaten ben bu tuyolari da 4 sene beraber yasadigim Rus arkadaslarimdan ogrendim.
Ayrica bakimli kadin olmak sadece bugune yonelik birsey degil adeta bir yasam tarzidir ve uzun vadeli yapilmalidir. Yaslanmayi geciktirici bir yasam tarzi benimsenmelidir. Sadece gencken guzel olmak amaclanmamali 50 yasinda bile Monica Belluci gibi isildayan bir kadin olmak amaclanmalidir.