Canım sitede hayvan deneyleri konusunu takip ediyorum . Kozmetik bölümünde sabitlendi bugün konu . Birde doğal ürünlerle ilgili bir topik var . istersen linkini atarım . Biraz onlardan , biraz senden öğrendiğim ürünlerden ihtiyacım olanları bulup almaya çalışıyorum .
Öncelikle markayı buav ın sitesinden kontrol ediyorum . Buav logolu alternatif bulamazsam o zaman en azından deney yapmadığını yazan , içerik olarakta fazla kimyasal barındırmayan ürünleri tercih etmeye çalışıyorum .
Ben çoğunlukla netten alıyorum . Çok güzel indirimler oluyor , çok uyguna geliyor .
Şu anda elimde olan markalar ( deney yapmadığı dönemde aldığım fakat şu anda deney yapan markaları yazmıyorum tabii )
Everyday minerals , jane iredale , aubrey organics , bitki sandığı ürünleri , defne nuka , naturalive , queen helene , marks&spancer
Gratislerdeki wet n wild ve essence markalarının ürünleri de fiyatlarına göre gayet başarılı bence .
Oje olarak gabrini .
Jasön marka cf , içeriği çok güzel ve çok memnun kalınan ama fiyatlı bir marka . Ben denemedim , bakalım .
Benefit i bilmiyorum ama dermologica cf değil diye biliyorum canım .