tüy dökücü sprey, jiletle aynı işlevi görüyor, en azından ben de öyle oldu. hatta spreyin kokusu o kadar iğrençti ki annem boru patladı zannetmişti. tüy dökücü köpük aldım, sıkıyorsun yayıyorsun sonra spatulası var, onunla tüyleri alıyorsun. aynı jilet çıktı o da. artık hep epilatör kullanıyorum.
saç bakımına gelirsek.. oooof of, kuaför hatası ve dolandırıcılığı yüzünden, mısır püskülü olur ya hani, aynı öyle olmuştu saçarım. mısır püskülü ve çöpçülerin elindeki süpürgeler olur ya bir de o. püskül ve süpürge karışımıydı resmen. bir çok şey kullandım, hangisi işe yaradı bilemem ama düzelttim çok şükür.
mecit efendi saç bakım yağı aldım, kullandım. kokusu çok güzel.
john frieda saç bakım maskesi aldım, bir kez aldım, kullandım bitti.
zeytin yağı sürdüm.
her hafta birini yaptım, maske ise her banyo zamanı.
yağları sürünce, saçlarımı poşete geçirdim. bazen ısı için fön tuttum poşet üstünden, bazense sadece poşetle bekledim. en az 45 dk boyunca tuttum. sonunda da kurtardım saçlarımı.
Ben dove'un ısıya karşı olan saç spreyini kullanıyorum.
Bence kupkuru saça maşa kullanmaktansa bu tarz spreylerle koruma oluşturmak en iyisi.
Ben de aksine maşalı saçlardan nefret ederim.Düz seviyorum.
Saç kremi olmazsa olmazdır. Mutlaka kullanılmalı bence.
Çünkü seçtiğimiz şampuan kremsiz olmalı.
Kremli saç şampuanlarını cilt doktorum asla kullanma çok zararlı demişti bana.
Sadece şampuan olmalı.
Ee şampuan tek başına yumuşatmadığına göre özellikle de seninki gibi yıpranmış saçlara krem şart.
Kullanamayacağın bir şey değil ki.
Dök avcuna saç dipleri hariç özellikle uçlara ve daha kuru hissettiğin yerlere sürüp 3-5 dk beklet ve yıka, bu kadar.
Krem kullanmazsan daha kolay kırılır saçların.
Tüy dökücü sprey krem vs. kesinlikle önermem jiletten farkı olmadığı için.
Ayrıca iğrenç oluyor kremin içinde kılları görmek.
Ben bi kez denedim midem bulanmıştı.
netten almıştım ben, bir eczane sitesiydi, kozmetik ürünler de satıyorlardı. bir de mesela limango gibi markafoni gibi sitelerde kampanyaya giriyor zaman zaman.
Bende tüy dökücü kremleri sevmiyorum ama veet'in adına inanmıştım ama kullanmadan şu dakika vazgeçtim
Dove'un ısıya karşı koruyucu saç spreyinide araştıracağım çok teşekkür ediyorum,
Birde saç kremini kullandığımız şampuanınkini mi alayım ?
Yoksa fark etmiyor mu :26:
Bana göre fark etmiyor. Ben farklı farklı kullanıyorum şampuan ve saç kremini.
İstediğin gibi yapabilirsin.
Mesela bitkisel şampuanların saç kremleri olmuyor. Onlar saçı çok kurutur. O zaman illa ki farklı marka krem almak gerekiyor. Yani aynı marka şart olamaz.
Aman aman tüy dökücülerden uzak dur,mahvediyor daha fazla çıkartıyor. Bence de saç kremi kullanmalısın illa ki şampuanının markasından olması şart değil.Diplere sürme sadece uçlarına sür. Bana da buradaki bir arkadaşım argan yağını önermişti,ve ılık zeytinyağını. Deneyemedim henüz zaten benim saçlarım duzlestirici sağolsun mefta oldular
İnternette bakındım biraz baya övmüşler o ürünü,
Takipte olacağım fiyatıda baya uygun görünüyor..
evet, ben de uzun uzun araştırdıktan sonra almıştım. hatta saç renklerine göre şampuanları var, ama ben kabartmayan, aksine sönükleştiren şampuan seviyorum. bu yüzden cesaret edip alamadım ya kabartıyorsa diye. ürünü çok. benim aldığım, grimsi bir ürün, kapağı da eflatunumsuydu.
Uzak duracağım kesinlikle veetin sitesinde baktığımda ağdayla aynı özellikte olduğunu yazmışlar,
iyi ki danışmışım size
Kremde kullanacağım artık
Son olarak birde şu saç köpüklerini sorsam çok olur muyum
Zararı oluyor mu ?
Ben kullanmıyorum ama ablam sürekli saç köpüğü kullanır,saçları mis gibi canlı ve parlak. Zararı olsa herhalde ablama olurdu. Yanlış bilgilendirmek istemem yine de:)
tatlım bende saclarım ıcın saf zeytınyagı suruyorum uclarına ve alımınyum folyoya sarıp bekletıyorum.acıkcası cok fazla sampuan denedım pantene ve shwaskof(kesın yalnıs yazdım:)un sarı renklı sampuanı okadar sacımı doktukı hıc tavsıye etmem.ama sac kremı kullanıcksan bence yıne shwaskofun o sarı renklı maskelerınden kullan ben bayaa memnun kalmıstım yumusacık oluodu saclarım.bıde kerastase kullanıorm bole altın rengınde olanı durulumaya gerek kalmayan krem ondanda cokkkk memnunumsampuan olarakta sadece head&shoulderı kullanıorm cunku cılt doktorum sampuandan hıcbısı beklemeyın sadece temızler sacı bakım vs yalan demıstı.kas ve kırpıklerım ıcın her aksam uyumadan once eskı bır dıs fırcasıyla badem yagı suruorm.cokkk cok ıı geldı helede kalıtelı organık urunler satan bı yerden alırsan cok dha fazla randıman alırsın.tum bunların dısında ne sacına ne de cıldıne cok fazla yuklenmemenı tavsıye ederım zıra yapılan ısmlemler o kadar agır kı hıcbır bakım olayı kotaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?