bakımlı olamamak

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
dert değil sadece bir sorunum var.. hep bakımlı olmak istiyorum ama üşengeçliğimden midir nedir olamıyorum. temizlik konusunda herşeyimi yaparım duşumu alırım güzel kokmaya dikkat ederim ama dış görünüş olarak bir türlü hoş görünemiyorum. saçlarımla ilgili büyük sorunum var gür, kabarık, sert ve tiftik tiftik düzleştirmeyince hep bağlamak zorunda kalıyorum çoğu zaman düzleştirmeye üşendiğimden dışarı saçımı toplayıp çıkıyorum. güzel bakımlı saçlı kadınları görünce kendimi çok bakımsız hissediyorum. giyim konusunda da sorunlarım var hep spor giyinirim çok zayıf olduğumdan etek, elbise vs yakışmıyor bana bakımlı kadınlara çok imreniyorum önerilerinizi bekliyorum her zaman bakımlı mısınız nasıl giyiniyorsunuz saçlarınıza nasıl bakım uyguluyorsunuz.

oncelikle yaşını bilmem gerekiyor..ben hostesim ve etrafımda bakımlı kadınlarla çalıştığımdan,bakımlı olmaya dikkat ediyorum.yaşın makulsa saçlarına brezilya fönü yaptırabilirsn,böylece her daim düz ve ışıl ışıl olucaklardır.ben her sabah uyanır gözüme kalemimi çekerim.tırnakların düzgün ve ojeli olabilir.zaten temizim diyorsun..birde yaşın uygunsa topuklu ayakkabılar,düz uzun çizmeler,babetler,dolgu topuk sandaletler..çok seçeneğin var.az bir makyaj,güzel saçlar,yerine göre bir giyim..zayıflığı sorun yapma çünkü şuan zayıflık modası var..tayt üzerine uzun kazaklar,tunikler..takılar..yeterki iste ve ona göre alışveriş yap.zamanla dolabın bu tarz şeylerle dolucaktır

bazen yerı gelıyor bende usenıyorum fakat bunda allah omur verırse 10 yıl sonrasını dusunuyorum o korku yetıyor bende spor gıyınen bırıyım ama spor gıyınmeyle de gayet sıklık yaratılıyor bu sectıgın parcalara baglı tabı elbısede baslı basına yetmez , saclarım cok kuru ve ınce tellı gurde degıl krem kullanıyorum duzlestırıyor yada masa yapıyorum bıraz zaman ayırırsan usengeclıgı bırakıp fıstık gıbı olursun

Ne giysen yakışır bence :))) önceki yorumlar gibi bir tayt tunik yeter saçlarını yine topla ama brezilya fönünü bende tavsiye ederim hatta İstanbuldaysan ucuz ve süper bir yer tavsiye ederim bende yaptırdım yakın zamanda... Kendini bırakma allık ruj kalem bitti gitti hiç abartmaya gerek yok :))) etrafındakilerin senin kendini biraz olsun değiştrdiğini farkedip iltifatlar alınca daha fazlasını yapacaksın ve üşenmeyeceksin artık yuppiieee :)))

25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum

25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum
saclarım dalgalı ve kabarıyor sureklı duzlestırıcıde yıpratıyor fakat brezılya fonunde kullanılan kaynaklar kanser hucrelerını etkın hale getırebılıyormus cesaret edemem acıkcası , ılla kanser olacagız degıl ama tehlıkesını bılırken gozumu yumamam

her akşam yarın şunu giyeceğim saçımı şöyle yapacağım diyorum sabah bakıyorum saçımı toplamışım üzerime montu geçirmişim çıkmışım sokağa :) ah benim saçlar kupkuru gür sert başa çıkamıyorum krem kullanınca yapış yapış oluyor saçlarım

evet bende bu yüzden cesaret edemiyorum sanırım bu fönde keratin kullanılıyormuş nasıl bir maddedir fazla bilgim yok.

Son düzenleme:
benım adam bana psıkolojık baskı yapıyor one o hıc olmusmu oranda sıvılcemı cıkmıs mecbur yanı

Son düzenleme:
Bende saçımdan nefret ederdim bebe yağı hayatıma girene kadar.Kabaran saçlara çözüm=banyodan sonra bir damla bebe yağı.Ardından bide düzleştiriyorum 2 gün gidiyo fön zaten.Artık çok seviyorum saçlarımı

Bende saçımdan nefret ederdim bebe yağı hayatıma girene kadar.Kabaran saçlara çözüm=banyodan sonra bir damla bebe yağı.Ardından bide düzleştiriyorum 2 gün gidiyo fön zaten.Artık çok seviyorum saçlarımı

Saçlarını yıkadıktan sonra boş bir fısfıslı şişeye koyduğun gliserinli su sık biraz. İstersen karışıma bakım yapması için yağlar da ekleyebilirsin. Benimde çok asi sürekli karışan şekil almayan saçlarım vardı. Şimdi yumuşacıklar. Spor giyiniyorsan da deri parçalar ekle kombinlerine daha şık görünürsün.

zayıflık güzelde fazlasıda iyi olmuyor :) bazı şeyler yakışmıyor yada ben yakıştıramıyorum kendime

bebe yagımı ? ben badem ve argan yagını karıstırıp suruyordum sacımı elledıkce yag oluyordu elım bıraktım ama sac dokulmuyordu vede kurulugu gıtmıstı amam yag tıksındırdı benı tabı , bır gebelık gecırdım henuz dusuk yaptım ve gebelıkten yana saclarım cok dokuluyor bılmıyorum ne yapsam ıkı tel sacım var zaten

peki bebeyağı saçı yağlı gibi gösteriyormu bazı kremler öyle gösteriyor o yüzden sevmiyorum

peki bebeyağı saçı yağlı gibi gösteriyormu bazı kremler öyle gösteriyor o yüzden sevmiyorum

hayır kızlar.Zaten genelde kuru saçlarda kabarma oluyo.E bir iki damla yağ saçı normal hale getiriyo nasıl yağlandırsın.Tabi zaten saçı yağlıysa o başka ama bir iki damlayla sadece kabarması geçiyo kesinlikle yağlanmıyo bide çok diplere değmicek tabi..

Saçlarına brezilya fönü yaptırabilirsin. Keratin içeren bakımlar var, çok bilmiyorum ama kuaförler yapıyor yada sen alıp kendin yapabiliyorsun onu.
Zayıf olman sorun değil bence. Ama bundan rahatsız oluyorsan ilk olarak kilo almaya çalışmalısın. Kilo almak isteyenler topiğine göz atabilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/

saçlarım çok kuru bu bebeyağını denemekte yarar var teşekkürler :)

evde yapıldığı bilmiyordum bir araştırayım bakayım :) ben 40 kiloydum zorla üç kilo alabildim hala almaya çalışıyorum

evde yapıldığı bilmiyordum bir araştırayım bakayım :) ben 40 kiloydum zorla üç kilo alabildim hala almaya çalışıyorum

Ben 2 yıl önce falan 44 kiloydum. Şuan 53 54 kiloyum. Yeter ki almak iste. Ne bulursan ye demiyorum, egzersizde yap ki yağlı yağlı olma.

öncelikle şu üşengeçliği üzerinizden atın..

spor giyinip şık olabilirsiniz dar kot pantolon kazak
yada taytlar uzun gömlekler var taytlarla çok güzel oluyor onlardan giyin altına da bi bot çok güzel olur..

saçlarınızı da kuaförde fön çektirin hergün olmaz ama bazen hanımlar kendilerine özenir hiç bişey yokken bile o zamnalar da gidin fön çektirin makyaj yapın ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…