25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum
dert değil sadece bir sorunum var.. hep bakımlı olmak istiyorum ama üşengeçliğimden midir nedir olamıyorum. temizlik konusunda herşeyimi yaparım duşumu alırım güzel kokmaya dikkat ederim ama dış görünüş olarak bir türlü hoş görünemiyorum. saçlarımla ilgili büyük sorunum var gür, kabarık, sert ve tiftik tiftik düzleştirmeyince hep bağlamak zorunda kalıyorum çoğu zaman düzleştirmeye üşendiğimden dışarı saçımı toplayıp çıkıyorum. güzel bakımlı saçlı kadınları görünce kendimi çok bakımsız hissediyorum. giyim konusunda da sorunlarım var hep spor giyinirim çok zayıf olduğumdan etek, elbise vs yakışmıyor banabakımlı kadınlara çok imreniyorum önerilerinizi bekliyorum her zaman bakımlı mısınız nasıl giyiniyorsunuz saçlarınıza nasıl bakım uyguluyorsunuz.
Ya benim de saçım hem gür hem kabarik. sen o herkesin imrendigi ah keske benim de boyle olsaydi dedikleri saclari toplayip mi cikiyorsunnn :)
Tabi ben biraz bakimliyim saclarima baya bakim yapiyorum fazla kabarmasin diye sonra sonra duzlestirici ya da masa kullaniyorum kirilmiyor hic :) usenmesen elindekinin kiymetini bilcen de aslinda
Bayaniz biz canim insan kendine bakım yaptıkça hoşuna gidiyor kendini simartiyor. Yapmayinca da hic yapmiyor :/
Merhaba giyim ve makyaj onemli unsurlar ama bence ilk sirada cilt ve sac guzelligi geliyor. Bakim yapmak icin cok cesitli urunler var piyasada arastirip kendine uygun urunler deneyebilir ya da kendin maske hazirlayabilirsin. Internetten yardim alabilirsin. Bi kadini gosterenin cilt ve sac guzelligi oldugunu dusunuyorum. Uygun giyinmeyi bilmekse bunlardan hemen sonra geliyor.
iyide benim saçım imrenilecek gibi değil ki :) dalgalı ama öyle güzel dalgalı değil nasıl anlatsam işte karma karışık bişey fönsüz berbat görünüyor
25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum
ayy benimde boyum 164 kilom 47 bende nasıl giyinicem nasıl yapıcam pek beceremiyorum özellikle saç konusunda sıkıntılarım var. düzleştiricim yok saç maşam var ama onunla da saç yapmak yarım saat sürüyo üşeniyorum bide her kıyafetle de dalgalı saç olmuyo
Duzlestirdiginde ya da masa yaptığında yagli gibi kafana yapismaz havalı gorunur anlaminda demistim doğal sac tabi oyle durur :)iyide benim saçım imrenilecek gibi değil ki :) dalgalı ama öyle güzel dalgalı değil nasıl anlatsam işte karma karışık bişey fönsüz berbat görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?