bakımlı olamamak

25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum

şuanda gördüğümüz ünlü mankenlerin hepsi boy -20 kilo arkadaşım.kendinden eksiklikleri değil güzellikleri gör.bence cesaret etmelisin saç için iyi olduğunu bile duydum.

Ya benim de saçım hem gür hem kabarik. sen o herkesin imrendigi ah keske benim de boyle olsaydi dedikleri saclari toplayip mi cikiyorsunnn :)
Tabi ben biraz bakimliyim saclarima baya bakim yapiyorum fazla kabarmasin diye sonra sonra duzlestirici ya da masa kullaniyorum kirilmiyor hic :) usenmesen elindekinin kiymetini bilcen de aslinda
Bayaniz biz canim insan kendine bakım yaptıkça hoşuna gidiyor kendini simartiyor. Yapmayinca da hic yapmiyor :/

Arkadaslarinda dedigi gibi fiziginiz gayet musait tayt tunik kazak altina uzun cizme kombinlerine oldum olasi bayilirim ve ne kadar spor olursa olsun bana hep cok sık gelmistir. Bende spor giyiniyorum ama kendimi şık buluyorum acikcasi sporda gayet sık olunabilir:) sicak havalarda düz beyaz tisört favorimdir.onu bile saat taki canta aksesuarlarla gayet havali hale getirebilirsin. Benim saclarimda kabaran ve inatci bir sac. Ben her dustan sonra sac maskesi kullaniyorum.15 gunde bir yağ karisimlarindan bakim yapiyorum baya idare ediyor. Bakim biraz insanin icindende gelecek. Kendine aliskanlik haline getirirsen tamamdir :)

Merhaba giyim ve makyaj onemli unsurlar ama bence ilk sirada cilt ve sac guzelligi geliyor. Bakim yapmak icin cok cesitli urunler var piyasada arastirip kendine uygun urunler deneyebilir ya da kendin maske hazirlayabilirsin. Internetten yardim alabilirsin. Bi kadini gosterenin cilt ve sac guzelligi oldugunu dusunuyorum. Uygun giyinmeyi bilmekse bunlardan hemen sonra geliyor.

bende spor giyinemeyenlerdenim ve illa ayakkabımda azda olsa topuk olucak çok kısa değilim ama öyle alıştırdım kendimi, daha çekici hissediyorum. Benim saçlarım kısa normalde çıtçıt kullanıyorum o yüzden. Biyere gidiceksem maşa yapıyorum 1 saat boyunca giyim olarakta genelde kış için tayt, uzun kazak, fülar, dar bir kaban favorim. Makyaj konusunda da göz kalemi ve parlatıcı sürmeden kendimi zombi hissediyorum. O yüzden çok abartmadan kullanırım. Ama bunların dışında bakkala kloraklı eşofmanla gitmekten de çekinmem yani kimse görmez diyerekten

Son düzenleme:

iyide benim saçım imrenilecek gibi değil ki :) dalgalı ama öyle güzel dalgalı değil nasıl anlatsam işte karma karışık bişey fönsüz berbat görünüyor

cildimle ilgili bir sorunum yok çok şükür :) bencede bir kadını gösteren saç güzelliği bende saçtan kaybediyorum zaten

Son düzenleme:
iyide benim saçım imrenilecek gibi değil ki :) dalgalı ama öyle güzel dalgalı değil nasıl anlatsam işte karma karışık bişey fönsüz berbat görünüyor

o zaman sende hep fönleyeceksin canim bakimli gorunmek olmak istiyorsan. Maşa yap. örgü yap buaralar cokta moda saç örgüleri.

25 yaşındayım... ne güzel tavsiyeler vermişsin :) brezilya fönüne cesaret edemedim bir türlü. evet herkes zayıf olmak istiyor ama ben fazla zayıfım 160 boy 43 kiloyum

ayy benimde boyum 164 kilom 47 bende nasıl giyinicem nasıl yapıcam pek beceremiyorum özellikle saç konusunda sıkıntılarım var. düzleştiricim yok saç maşam var ama onunla da saç yapmak yarım saat sürüyo üşeniyorum bide her kıyafetle de dalgalı saç olmuyo

canım işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum o kadar gür ki saçlarım yarım saatten bile fazla sürüyor düzleştirmek kollarım kopuyor resmen. en iyisi brezilya fönü galiba ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Ben de her sabah üşenmeden saçımı düzleştirip/maşa yapıp makyajımı yapar çıkarım. Hatta saçımla bu kadar uğraşmaktan kol kası yaptım deli gibi

Hele eyeliner'sız rimelsiz asla olmaz! Bir de yüz rengini sabitlemek ve kusurları yok etmek için pudra ve allık, tamam işte Göz altı kapatıcısı da mucizevi bir şey MAC'inkini kullanıyorum ben, şükürler olsun Allahıma yolumu kesiştirdi bu ürünle Ufak kızarıklıklara filan da sürüyorum ben. Bence bütün kadınlar makyaj yapmalı kadın olarak gelmişiz şu dünyaya daha güzel ne olabilir güzelliğimizi ortaya çıkaralım kızlarrrrrr

Sana tavsiyem instagram, pinterest gibi yerlerden moda sayfalarını takip edebilirsin, insana acaip ilham veriyoo, üşengeçlik filan kalmaz

Canım bakımlı olmak istiyorsan sabah erkenden kalkıp saçını makyajını yapacaksın.
Uykundan ödün vermeden olmuyor bu iş.
Hem bakımlı olayım hem işe geç kalmayayım olmuyor.
Ben sadece konu başlığını okuyup yorum yaptım, belki öğrencisin bilmiyorum. İş yerine derse geç kalmaktan bahsetmiş olayım eğer öyleyse.

Şahsen bende düzleştirici ve bukleler için maşa var fakat ben onları kullanmayı pek tercih etmiyorum.
Onları kullandığım zaman saçlarımdaki dökülmenin yoğunluğunu keşfettim çünkü.
Hergün hergün saçıma zarar veremem.
Sonuçta bakımlı olmak için gereken saç teli de kalmayabilir elimde:))))

Makyaj olayı kolay. Onda da hergün fondaten kullanmayı doğru bulmuyorum.
Böyle lastik gibi sağlam bi yüzün olsa bile hergün fondaten bozar cildini.
Bir kalem ya da eyeliner çekip, rimel ve rujla işini bitir.

Ben de bi ara böyle bir konu açmıştım.
İnsanların yaptığı yorumlar akıllara zarardı.
Ben bakımlı olmak istiyorum derken, onlar bana pissin diyorlardı.
Bakımlı olmamak olamamak pis olmak anlamına gelmiyor elbette. Seni çok iyi anlıyorum.
Herkesin söylediğine de bakma:)

Erken kalk, saçına, yüzüne ve giyimine bak tamamdır. Koltuk altı roll on, diş macunu vs. gibi kullanılması gereken şeyleri belirtmeme gerek yok zaten. Bunlar herkes tarafından bilinir.

Duzlestirdiginde ya da masa yaptığında yagli gibi kafana yapismaz havalı gorunur anlaminda demistim doğal sac tabi oyle durur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…