- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Ayak kokusuuuuuu ayyyyyy geçen kış ayaklarım ne kokardı ne kokardı yarrabbim bu sene kokmuyo allahtan geçen sene niye öyle oldu anlamadım :))) teksilde çalışıyorum bide kıyafetleri prova yapıodum bazen kendi ayakkabımı çıkartıp şirketteki topuklu ayakkabıyı giyiodum allalhım nasıl koku cıkıodu anlatamam bütün deodrant şişesini ayakkabıma sıkıodum :) geçen sene tam bi kabustu bnm için :)
Temizlik alışkanlığı olmayan insan burada bir şey okuyup rencide olup teşvik olmaz.Bana çok itici geliyor ben şöyle yapıyorum böyle yapıyorum şu kadar temizim böyle temizim.Konuya bir şey demiyorum.Bir rahatsızlığınız var bunu dile getiriyorsunuz. Altına ben kazağımı değiştiriyorum ben bilmem neyimi değiştiriyorum ee bravo peki çözüm önerisi mi bu? Amaaan neyse işte
Yikanmaktan nefret ederim.asiri usengecim.ne yani ben pismi oluyorim simdi
Arada oluyor öyle canım ayakkabıdan da kaynaklanıyor ben onlardan bahsetmiyorum aslında istisna durumlar var benimde yazın bir babetimden dolayı ayakta 2 gün dursa babetim koku yapardı sürekli ayakkabıyı yıkardım ayaklarıda ama yine aynı eskidi bende kurtuldumErkeklerin genelinde bu var ayakkabıdan değil çorap değiştirmiyorlar bence ayakkabıyı havalandırmıyorlar o yüzden yoksa gün içinde insan ayakta kalıyor falan olabiliyor koku
Bnmde boyum kısa birde allahım adamlar kolunu kaldırıp tutununca tam koltuk altlarına geliorum((( yazın tam bi kabus oluo bide siğara içip otobüse biniyolar allahım o an kusasım gelio
Bilmiyorum bnmde ayakkabıdandı heralde bu sene hiç kokmadı :) geçen sene çok çektim ama bnm bile kusasım geliyodu :)
Bilmiyorum bnmde ayakkabıdandı heralde bu sene hiç kokmadı :) geçen sene çok çektim ama bnm bile kusasım geliyodu :)
aynen güzelim yaa.
ben bu konuda "aa birde kadın olacak" diye ayrım yapamıyorum
erkeginde bu konuda hassas olması lazım.
(amacım reklam değil)benim eşim pek ter korkmaz
deodorant kullanmiyordu.ama yinede alistirdim.kullanıyor.
anlamiyorum o erkeklerin eşleri kız kardeşleri yokmu hiçmi kimse uyarmiyor.:26:
ayakkabınızın derisi ile alakalı olabilir sanırım. anneminde vardı yazlık bir babeti, aman allahım ya bildiğin biber gazı etkisiydi
O sigara kokusuda olmamalı evet içmiyorum o yüzdenmi fazla geliyor insanın üzerine sınıyor o koku resmen konuşurken ağzından da kokuyor yemekte yenen soğan sarımsaktan sonra nasıl dikkat ediliyorsa buna da dikkat edilmeli dişler fırçalanmalı bir sakız çiğnenebilir üzerine en azından deodorant sıkabilir kokuyu ne kadar değiştirir bilmiyorum ama özellikle erkekler buna dikkat etmiyor
Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.
Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.
Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.
Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?
Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.
Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !
Sigara bende iciyorum,ne kadar dikkat etsem de bu meretin kokusu asla gecmiyor,hele icmeyene dahada kokuyor haklisiniz
Çözüm falan ne diyebiliriz yazmısız işte degiştiriyoruz diyoruz bilmem ne okusun belki aaaa bende böyle yapim der ( hoş bu yasına kadar yapmamış bundan sonra iki cümle okumakla kimse değişmez ama ) dedik yani nolduuuuuu? Her dediğmizin büyük bi amacımı olmalı hergün kazak değişiriorum diyip hava attım ! Kime ne?
Sigara bende iciyorum,ne kadar dikkat etsem de bu meretin kokusu asla gecmiyor,hele icmeyene dahada kokuyor haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?