- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Bunlar temel temizlik kurallari ve yasadigin toplumu rahatsiz edecek boyutta olanina ben de kiziyorum acikcasi. Yoksa kimin ne kadar temiz oldugu beni ilgilendirmiyor, o pislik bana ulasincaya kadar...
Birkac sayfaya kadar "herkes temiz olmak zorunda mi canim, size ne" gibi guzel yorumlar gelecektir. :)
Daha gecenlerde boyle bir konu acilmisti da.
Bnm nişanlımın kardeşi var bi kere dikkat ettim çocuk okuldan geldi üstünü çıkarmadı yattı uyudu sabahta öyle formasıyla kalkıp okula gitti :))) yani aileylede ilgili kimse git cıkar üstünü demedi ki çocuganasıl yetiştirirsen öyle gidiyo işte o yüzden hep derler ya aile terbiyesi önce gelir diye :)
Ya gercekten bu zor geliyor bazi insanlara.
bi arkadasim acik acik soyler
Dusa girmek iskence gibi geliyor diye.
insanin kendini temizlemesi kadar normal bir is var mi gun icinde
Extra geliyor dus almak roll-on surmek dis fircalamak coguna
Ya hanımlar bazılarınız o kadar kötü bir üslup kullanmış ki, hiç hoş değil gerçekten. Bir insanı yargılamanız için o insanın hayatında olup bitenleri bilmeniz gerekir. Belki rahatsızlığından ötürü kişisel bakımına dikkat edemedi, belki depresyonda; kendisine bakmaya psikolojisi el vermiyor. Belki farklı sebepler var. Bazı bayanlar koltuk altı tüylerini almıyor. Almamayı tercih ediyor, sebebini bende bilmiyorum. Yeni moda sanırım. Ben, bir bayanın vücudunda tüy bırakmamasından yanayım ama almıyorlar yani. Fakat neyin ne olduğunu bilmeden yargılayıp eleştirmek bana düşmez. Ya da eleştiri yapacaksam seviyeli bir şekilde yaparım, hakaretvari değil. Üsluplarda biraz daha özenli olalım lütfen.
Kişisel temizlik önemli bana görede hele hele günümüz koşullarında çokta zor değil her gün 20 dakkanı ayırıp duşunu almak, dişini firçalamak, elini yüzünü yıkamak.
ok fazla makyaj yapmam ama her gün duşumu alırım, tırnaklarım uzun ve kirli olmaz. Yazın günde iki kere (sabah akşam) duş alırım.
Tabiki kimse temiz olmak zorunda filan değil ama en zından çevresini rahatsız etmeyecek kadar özenebilir.
Herkes ne kadar temiz olduğundan bahsetmiş
Kuzum insan psikolojisi çok önemli. Bazen bazı insanlar öyle şeyler yaşayabiliyor ki hayatlarında, saçlarını bile taramayı unutabiliyorlar. Herşey insanlık için. Tabi ben burda eleştiri yapan kişilerin bazılarını haklı görüyorum, ama eleştiri yaparken acımasızca yapmak olmaz.Hijyenin ne gibi bir engeli olabilir canim ya. Bir su bir sabun. Kimin durumu olmayacak.
Psikolojisi her bozuk olan kir pas icinde mi gezecek.
Tuvalet ihtiyaci bittiginde
ayip solemesi poposunu silip sifonuda cekmesin ozaman psikolojisi bozuk olanlar. Olurmu oyle sey.
Günde 1 kereye indirin bence onu.Çok zararlıymış.
Temiz olan övünerek anlaticak tabi.
Nesi var bunun.
Aramizda olanlari tesvik edebiliriz belki.
Bellimi olur.
Hijyenin ne gibi bir engeli olabilir canim ya. Bir su bir sabun. Kimin durumu olmayacak.
Psikolojisi her bozuk olan kir pas icinde mi gezecek.
Tuvalet ihtiyaci bittiginde
ayip solemesi poposunu silip sifonuda cekmesin ozaman psikolojisi bozuk olanlar. Olurmu oyle sey.
Temizlik imandan gelir yahu kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok yazları ter kokusundan kışları ayak kokusundan otobüsün içinde baygınlık geçireceğim geliyor neredeyse :111::120:Midenizi bulandırdım farkındayım bayanlar ama gerçeklerden kaçamıyoruz :97:
konu ggenel
herkesin rahatsız olduğu dertlendigi konu.
ama başkalarının eksikliğinden yanlışından.
kendi raklamini yapanda az değil.
yok ben böyle yapıyorum
yok yedek kiyafet taşıyorum.yok şöyle yok böyle.
insan hadi kendini düşünmüyor
peki etrafında ki insanı rahatsız etmeye ne hakkı var
toplu taşıma araclarinda kollarını havaya kaldırıp
kokuyu burnuna burnuna sokan mi dersin.
yan koltuğuna kulaklarının içi bir kalıp kir ile oturan kokoşmu dersin.
.anlamiyorum anlayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?