Cilt Bakımı Ürünleri bakimli olmak istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
in vino veritas captainden sonra beni en çok şaşırtan üye oldun

Ne biliyim verdiği fiyat çok çok hatta çok mâkul bir fiyat oysaki sephoranın benim gözümde lüks yasayan bir kadın imajı vardı

Ben bunları kullanıyorum demedim canimcim. Ama lüks yaşamıyorum ayol ben. Normal nivea deodorant falan kullanıyorum ben de gidip tekin acardan 70 liraya roll on almıyorum.
Sadece sampuana ve cilt ürünlerine biraz daha fazla ödüyorum ama onlar da lüks seviyesinde değil. Dove yerine organik bir ürün kullanıyorum yüzümü yıkamak için mesela. Öyle işte

Benim bakımdan anladığım temiz bir beden (kıldan tüyden arındırılmış,ter kokmayan)temiz bir cilt,temiz saçlar,temiz tirnaklar. Bunların olması için öyle çok büyük paralar harcamak gerekmiyor. Ayrıca makyaj malzemeleri çeşit çeşit,her bütçeye uygun alternatif muhakkak var ki siz öğrencisiniz dolayısıyla minimal birşeyler işinizi gayet görür,öyle çeşit çeşit dizmenize gerek yok inanın.
Cildiniz zaten yaşınız itibariyle kapatıcı vs istemez,dudak balmı,rimel,kalem makyaj için işinizi görür diye düşünüyorum.
Makyaj=bakım diye birşey yok,ne makyajlar gördüm cildi görünmeyecek şekilde yapılmış maske misali,boyun doğal renginde,yüz bambaşka alemhiç bakımlı ve temiz görünmüyorlardı emin olun.

Fiyat çıtan yine düşündüğüm kadar yüksek değilmiş benim düşündüğüm sephoraya göre

Ogrenciyken takma kafana :) calisinca doyarsin bunlara

makyaj malzemesiyle bakımlı olanıda ilk kez duydum temiz olmak elinde yüzünde kıl tüy bırakmamak kokmamak ütülü kıyafet açıksan temiz ve güzel şekil verilmiş saç kapalıysan atıyorum düzgün topuz ( yapıyorsan şayet ) ütülü baş örtüsü . temiz veyahut silindiği belli olan ayakkabı temiz çanta bunlar seni bakımlı yapar ha dersen yanımdan ne ayırmayayım kesinlikle rolon parfüm kullanıyorsan eğer esans ben çok severim kaşıma ve bileklerime saatimin üstüne sürerim açıkken kulağımın arkasına sürerdim . sonra rimel göz kalemi yada eyeliner bu kadar o saydıkların zamanla tammalanan şeyler hiç birini hiç birimiz bir günde almıyorum benim hala bahsettiğin bir çoğundan yok

Sephoralar benim mi sanıyorsunuz acaba

o kadar olmasa da havalı bi imaj çizdiğin doğru gerçekten geçenlerde bi konuda yaptığın yorumu beğenmiştim, kardeşime okuyordum bak birisi böyle yazmış katılıyorum diye, kardeşim geldi şöyle bi göz attı, profil resmine ve nickine, sonra dedi ki ''e böyle profilin böyle yorumu olur''

haftasonu meşhur kozmetikçilerin hepsinde indirim vardı makyaj malzemeleri için bu indirimleri takip edebilirsin, ruj ve kalem aldım ben de baya uygundu, diğerlerinden almadım ama gördüğüm kadarıyla rimeller 10-15 tl ye, bb kremler 10-20 tl ye düşmüştü (may... falan)
onun dışında kıl, tüy, yıkanma, saç yapma bedava zaten, yüzünüze orta sınıf bir yüz yıkama jeli alsanız indirimdeyken 10 tl ve baya gidiyor, kendi adıma biodermanın yüz yıkama jelini alıyorum, 2 li paket 50 tl ye bulunuyor nette indirimde falan, 1 yıl kullanıyorum.

nerde gördün bide bb kremin boyutu nasıldı şuan gözümden kalp fışkırarak bakıyorum :))

nerde gördün bide bb kremin boyutu nasıldı şuan gözümden kalp fışkırarak bakıyorum :))

Ben gratise girdim ama watsons ve rossmanda da indirim vardi. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Wet wild mi ne bir marka cok ucuzdu ama acelem oldugu icin cok inceleyemedim boyutlara da dikkat edemeidm tabi ama standart boydur %50 indirim vardi cogunda.

Ahaha ben neymişim ayol...

Canim o konu benimde moralimi bozuyor. Ogrenci halimizle bunlari almak zor ama calisan bi kadin olsaydim tum maasi bunlara yatirirdim valla. Uygun fiyatli kozmetik magazalarina gidiyo musun? Hem kaliteli hemde uygun fiyatli bakim ve makyaj urunleri oluyo bide %50 indirim zamanindan alirsan tadindan yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…