- 9 Ocak 2015
- 19.833
- 82.249
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bein şuan kullandığımdan çok memnunum hem koku olmuyor asla özelden yazaym sanamesela dogal deodorant markasi yazar misin??
hangilerini kullanayim??
tamm .Bein şuan kullandığımdan çok memnunum hem koku olmuyor asla özelden yazaym sana
Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme.Bunlarin hepsi var benim sorun farkli "useniyorum" . Bir konu da ben mi acsam.
Yani bir bakıma doğru ama misal ben oje sevmem ama tırnaklarım bamyok yani daha özenli olma açısından dedim. tırnakları düzgün ve temizse hep hep oje sürmesine gerek yok zaten ama sonuçta oje de kendisiyle uğraştığını, bakım yaptığını belli eden yüzeysel bir detay.
Oyy içimi kararttınHer gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme.
Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme.
Hahahah yersene kadar yükseldim yerseni görünce patladım.Saclar kisa, fone gerek yok.
Gozlerde eyeliner var eyeliner cekmeye gerek yok.
Dudaklar zaten renkli ruja gerek yok.
Kirpikler uzun rimele gerek yok.
Cilt zaten bebek gibi fondotene gerek yok.
Topuklu ayakkabi dersen spor ayakkabi varken gerek yok.
Yersen ... :)
benim de çok kullandığım söylenemez :dYani bir bakıma doğru ama misal ben oje sevmem ama tırnaklarım bam
Beim kendi ten kokum yetiyor canim... saka saka.Parfum yerine ne kullaniyosun
Parfum yerine ne kullaniyosun
yani benimde herr zamn yercihim dogal olmak..Bakımlı olmak,bana fresh ve doğal bir görünümü hatırlatıyor.
Bunun içerisinde asla makyaj yok mesela,benim için makyaj varsa doğalık yok, kim ne derse desin makyaj eşittir kamufulaj.
Makyajsız doğal görünüm tercihim tabii,ama günümüz şartlarına bakarsak makyaj şartmış gibi görünüyor.
İşe gidiyorum makyaj yapmam lazım gibi, kadınlara dayatılan saçma bir olgu var mesela.
Hiçbir erkek yok ki , sabah traş olmaktan başka derdi olsun.
Ne kadar doğal olursak , o kadar güzel oluruz.
Ve bu doğallığı erkek gözüne alıştırmalıyız.
Sabah uyanınca makyaj yapan erkek yok, demek ki bakımlı olmanın, makyajla alakası yok.
bende bakimli olmak istoyorum ..
benimkosi ayri dert benim derdim genc gostermek istemem ..
bunu icin ayri bir konu acmam lazim..
ben cok bakimli degilim ya..
mesela canim organik kremin adi nedir??
Her gün fön çekmek mesela... sonra fön bozulmasın diye saç açık dolaşmak. Yemek yerken yemek yaparken falan saçları toplayamamak, saçların yarısını yemek... yemekten sonra ağzı silince rujla birlikte ağzın çevresindeki fondötenin de gitmesi... gözde rimel varken yanlışlıkla göz ovuşturmak... topuklu ayakkabı giyeceğim derken bütün gün hazal kaya gibi yürümek... Sürdüğün ojenin ertesi günü ojenin uçlarının aşınması... gel de üşenme.
bir deneyim istersen .Genç göstermenin formülünü bilmiyorum malesef. Bizim milletimizde genelde cilt kendini bırakmaya başladıktan sonra bakım yapmak akla geliyor. Ama yaşlanan cildi gençleştirmek herhangi bir ürünle çok mümkün değil. O yüzden en geç 20'li yaşların ortasında başlanmalı.
Ben son 3-4 aydır ecowell ürünleri kullanıyorum. Bir deneyin isterseniz.
bir deneyim istersen .
ya zaten yaslanmakla ölume care yok ama..
en azinsan yasimi gostermek istiuorum.
herkes yasimi buyuk diyor buna uzuluyorum yani
dogal mi bu urunler..
Hahahah yersene kadar yükseldim yerseni görünce patladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?