Bu dediklerini ben de yapmıyorum, maskedir boyadır cart curt seyler benim icinArkadaşlar sizce bakımlı olmak nedir? Ben öyle herkesin kullandığı yüz maskesi saç maskesi Vs kullanmam,kuaföre düzenli olarak kaş bıyık için giderim öyle her dk saç kestirmem fön çektirmem. Acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Siz neler yapıyorsunuz mesela günlük hayatta? Dışardan aldığım bi tepki yok sadece merak ediyorum bu kadar maske falan yapacak ne var millette diye :) Kısacası bakımlı kadın nasıl olmalı?
Ben de hep bunu yapmak istemişimdir hatta imrenirim sabah duş alıp işe gelenlere..hasta olmuyor musnuz ben bunu bir yapabiliyorum bilemedin iki..üçüncüye hasta oluyorumBen soyle soyleyeyim 8 yillik bi aliskanligim var her sabah dus alirim en fazla 15 dk surer. Gece terlemis gibi hissederim cunku. Sonra hazirlanirken illaki makyaj yaparim. Bazen abartirim bazen fondoten allik kalem rimel rujla birakirim. Kiyafetime de dikkat ederim. Her zaman oje suremem mesela. Boyle benim rutinim.
Arkadaşlar sizce bakımlı olmak nedir? Ben öyle herkesin kullandığı yüz maskesi saç maskesi Vs kullanmam,kuaföre düzenli olarak kaş bıyık için giderim öyle her dk saç kestirmem fön çektirmem. Acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Siz neler yapıyorsunuz mesela günlük hayatta? Dışardan aldığım bi tepki yok sadece merak ediyorum bu kadar maske falan yapacak ne var millette diye :) Kısacası bakımlı kadın nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?