bendeki sikinti sacimi hic boyatmiyorum kendim boyuyorum hep farkli renklere beyazlarim cikiyor onemsemiyorum sikildim artik beyazin varsa hemen boyatmalimiyiz bi arkadasimin arkadasi var di facede gordum kizin upuzun saclarinin yarisindan cogu beyazdi ama kiz cok tatliydi.bakimliydi.benim kiyafetlerjm cok kotu hic yakismiyorlar ben bile yakistirmiyorum begenerek giymiyorum yenisinide gidip almiyorum.30 tl den asagi magazalarda guzel bisey yom 30 tlde bana oyle cok geliyorki.ben iyisimi kendime 2 tane ust alayim bu ay bide sacimi boyatayim.her ay 2 kiyafet alsam mutlu olurum insallah..Ben burdaki bazi yorumlari da anlamiyorum. Bakimli gözükmek esittir makyaj yapmak midir yani? Ben de makyaj yapmiyorum, buna da asla zorunlu degilim. Kimse bana makyaj yuzunden bakimsizsin diyemez, dedirtmem. Kadinin kadina yaptığını baska kimse yapamaz ne kadar dogru. Resmen makyaj yapmiyorum diye isimde yukselememisim demissiniz. Boyle sacmalik olabilir mi?
Hayir kilik kiyafetinizin temiz ve utulu olmasina dikkat edersiniz. Birbirleriyle renkleriyle uyumlu olmasina dikkat edersiniz. Sacinizi sokakta mi buldunuz her gun duzlestireceksiniz? Saciniza bakim yapin, saglikli olsun. Farkli renkler varsa, dip boyaniz gelmisse guzel canli bir renge boyatin ve bu renk mumkumse cirlak bir sari olmasin. Guzel canli kahverengi sizi genc ve zinde gösterir.
Yuzunuzun makyajla puruzlerini kapatmak yerine, sağlıklı beslenmeye, yuzunuzun temizliğine onem gosterin. Makyaj yapacaksiniz da agir makyajdan kacinin ama SAKIN kendinizi buna zorunlu hissetmeyin. En onemlisi kendinize guvenin. Guven eksik ise tonla makyaj yapip şık gozukun yine bir ise yaramaz. Kendinize güvenin bu herseyin basidir!
Bir kaç tane kaliteli albendeki sikinti sacimi hic boyatmiyorum kendim boyuyorum hep farkli renklere beyazlarim cikiyor onemsemiyorum sikildim artik beyazin varsa hemen boyatmalimiyiz bi arkadasimin arkadasi var di facede gordum kizin upuzun saclarinin yarisindan cogu beyazdi ama kiz cok tatliydi.bakimliydi.benim kiyafetlerjm cok kotu hic yakismiyorlar ben bile yakistirmiyorum begenerek giymiyorum yenisinide gidip almiyorum.30 tl den asagi magazalarda guzel bisey yom 30 tlde bana oyle cok geliyorki.ben iyisimi kendime 2 tane ust alayim bu ay bide sacimi boyatayim.her ay 2 kiyafet alsam mutlu olurum insallah..
Olur olur. Lc pahali gelir ama daha ucuzunu bul.lc waikikiye gidip incecik kazaklar varya kot ustune alsam olurmuki.
ev aldik canim biz borc oduyoruz.7 yil daha borcumuz var.ev borcunu oduyor birazda iddaa oynuyor sigara iciyor.zamaninda hep belirli bir miktar ben verdim ona sonra iddaaya yuklu miktarlar yatirdigini farkettim.eskisi gibi maasimi almaya calisiyor vermiyorum artik o kendi parasiyla ev borcunu oduyor bende ft.ve mutfak masrafim oliyor yol param kiz yollarda her markete girdigimizde biseyler aliyor eli ayagi durmuyor ay sonunu zor getiriyorum.bir parca ufak birsey alabilirsem o ay cok mutlu oluyorum.Ben hala kocanızın bu evliliğin -ev geçindirme konusunda-neresinde olduğunu anlayamadım?
Bak ben şöyle yapıyorum, saçın hafif dalgalıysa sen de yapabilirsin önlerden birer tutam düzleştirip hafif kıvırtıyorum düzleştiriciyle, geri kalan arkalara fln hafif saç köpüğü sürüyorum, taft'ın kırmızı renkte bi köpüğü var parlaklık da veriyor, senede iki kutuyu ancak bitiyorumdur, tavsiye ederim, bir de gratiste vücut spreyleri var ama değme parfümlere taş çıkartır, body fantasies adı, pembe renkli. Yukarda dediklerimi de uygula, kendine laf söylettirme. En önemlisi de kendine güven, özgüvenin olsun. Bizi böyle sönükleştiren, özgüvenimizi kaybettiren maddi sıkıntılar hep, ama bi yerde de bizim tercihimiz oluyor, ev için gereksiz şeyler alma canım, biraz dene bakalım.bu arada evde 2 tane sac duzlestirici makinam var ama enerji yok sabah 05.30 da kalkiyorum 6 da yollara dusuyorum aksam 19.30 da eve geliyorum yaptigim is cokkkk yorucu aldigim maas cok dusuk otomatik enerjim dusuk oluyor.kresi var is yerinin diye sabrediyorum ama yas ilerliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?