tamam canim cok sagol insaallah olur basarabilirim.Bak ben şöyle yapıyorum, saçın hafif dalgalıysa sen de yapabilirsin önlerden birer tutam düzleştirip hafif kıvırtıyorum düzleştiriciyle, geri kalan arkalara fln hafif saç köpüğü sürüyorum, taft'ın kırmızı renkte bi köpüğü var parlaklık da veriyor, senede iki kutuyu ancak bitiyorumdur, tavsiye ederim, bir de gratiste vücut spreyleri var ama değme parfümlere taş çıkartır, body fantasies adı, pembe renkli. Yukarda dediklerimi de uygula, kendine laf söylettirme. En önemlisi de kendine güven, özgüvenin olsun. Bizi böyle sönükleştiren, özgüvenimizi kaybettiren maddi sıkıntılar hep, ama bi yerde de bizim tercihimiz oluyor, ev için gereksiz şeyler alma canım, biraz dene bakalım.
Aynen öyle, çamaşır mak. haricinde bi aciliyet göremedim, o kadar şey yazdım ama şuan ben de acaba dalga mı geçiyor konu sahibi diye düşünmeye başladım. Kuaföre gidemiyorum diyor ama arkadaşlarıma hediye alıcam diyor ilginç. Kızının genç odası olması da gerekmiyor hiç şuan.Çamaşır makineniz hariç önceliğiniz kişisel bakımınız olmalı. Diğerlerinin acelesi yok ki. Lütfen bi yazdığınız yazıyı dönüp okur musunuz?
kizim bu sene ilkokula baslayacak guzel bir odasi olsun esyalari olsun istiyorum.duvara mantar pano normal yazi tahtasi istiyorum
.esim istemiyor.adam ev esyasi almiyor gezmeye filanda goturmuyor sanirim bir kadini boyle yapan bakimsiz yapan kendi mutsuzlugu.ama girdaptan cikip pozitif enerjiye cevirsem guzel seyler olucak ins.
benim kiyafetim yok sadece makyaj sorunum yok onu yapiyorum.sadece saclarimi her ay boyatp fon cekmiyorum.
Başaramaman için sebep yok, sen mutlu ol ki kızın da mutlu olsun, ailede önce kadının mutlu olması önemli ki diğer aile üyelerine de yansısın mutluluğu.tamam canim cok sagol insaallah olur basarabilirim.
en cok ne beni boyle uzen bilmiyorum hep tek basina mucadelem mi bilmiyorum yoruldum artik ne beni bu kadar kusturen bilmiyorum.Eski konularınızı baktım. Yemin ederim içim daraldı. Baştan ayağa mutsuz bi kadın gördüm . Yaşama enerjiniz tükenmiş. Tüketmişler sizde buna izin vermişsiniz. Böyle bi kadın neden giyinsin süslensin ki? İçinden gelmez haliyle.
Giyimden kuşamdan önce çözmemiz gereken daha öncelikli sıkıntılar var hayatınızda.
nerde en cok hata yapmisim bilmiyorum.Eski konularınızı baktım. Yemin ederim içim daraldı. Baştan ayağa mutsuz bi kadın gördüm . Yaşama enerjiniz tükenmiş. Tüketmişler sizde buna izin vermişsiniz. Böyle bi kadın neden giyinsin süslensin ki? İçinden gelmez haliyle.
Giyimden kuşamdan önce çözmemiz gereken daha öncelikli sıkıntılar var hayatınızda.
Öncelikle ben demeye başlaen cok ne beni boyle uzen bilmiyorum hep tek basina mucadelem mi bilmiyorum yoruldum artik ne beni bu kadar kusturen bilmiyorum.
evin eksikleri hic bitmiyor kizima genc odasi almaliyim .balkona cam balkon yaptirmaliyim.salona avize almaliyim.antreye portmanto almaliyim mutfaga ve kizimin odasina guzel bir hali almaliyim.gardolabim bozuldu onu sokturup yeniden kurdurmaliyim.camasir makinasi tak tak ses cikartiyor yaptirmaliyim.tv unitesini marangoza verip kitapliga cevirmeliyim.koye klozet almaliyim.mutfak dolabi almaliyim.bir kac sevdigim arkadasim var onlari mutlu etmek icin hediye almaliyim.gunluk yemek takimim cok eski yeni 3 takim almaliyim.catal bicak setimde kotu 3 takimda ondan almaliyim.off offf
ben yanlis hissediyor olamam degilmi ne bileyim yolda yururken el ele yuruyen ciftler goruyorum uzuluyorum.biliyormusun emin olamiyorum baba evinde hep sikinti vardi babam evin eksik gedigini almazdi cop dokmezdi annem bisey eksik deyince bagirir cagirirdi.benim es iyi o konuda ne dersem yapiyor copu dokuver dersem doker hatta kendi alir doker gelirken isten bisey al desem alir .anlamiyorum hic. yasadigim hayati.bende birakmisim gayret gostermeyi.bu aksam kalbim cok kirildi coj uzuldum.evlendim guzel bir evim esyalarim oldu bunu hic ummuyordum.ilgi eksikligi yasiyorum.daha kotu bir aile hayatindan ciktigim icin hayatimi anlamlandiramiyorum.neyi yasadigimin farkinda degilim ama bir seyler ters gidiyor bunun farkindayim buda beni kusturuyor hayata karsiÖncelikle ben demeye başla
Ben ben ben önce ben. En fazla benden önde gelebilecek kişi çocuğudur insanın. Aileniz için yırtınmayın
Kardeşiniz için dünya borca girmişsiniz ama işi düşünce arar diyorsun. Kardeşlik bu değil ki. Tek taraflı bi müessese de değil. Onun için borca girmeyi falan kesin
Evlenmiş bi erkek parasının hesabını da bilecek.
Babanız kredi çektirecekmiş. Normal bi aile düzeninde ne var olabilir aile arasında derdim ama siz ailenin kullanılanı olmuşsunuz. Atın üstümüzden bi şu saçma sorumlulukları.
Kendinize güvenin. Evet bunun bi yolu da iyi giyinmek biraz bakımlı olmaktır. Kendine güven verir. Siz kendinize güvenirseniz o saygısız kocanız da saygılı olmayı öğrenecektir .
Üzülüyorum kadınların böyle yıldırılmasına. Sadece sevişilecek ve üreme için lazım gelen bişey gibi görülmesine.
Lütfen kendinize iyi bakın. Bi kızınız var galiba. Sizde ne görürse oda onu normal kabul edecektir. Tıpkı sizin annenizden ailenizden gördüklerinizi yaşıyor olmanız gibi.
benim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?