bakimsiz ben

Pazardada guzel kiyafetler var buyuk marka makyaj urunleride almak zorunda degilsin youtube da bi suru kanal var ucuza sik kiyafetler tanitanlar dene bak zamanla icine siner bu hayat geciyo yas ilerliyo ilerledikce pisman olursun..

tamam canim cok sagol insaallah olur basarabilirim.

Eski konularınızı baktım. Yemin ederim içim daraldı. Baştan ayağa mutsuz bi kadın gördüm . Yaşama enerjiniz tükenmiş. Tüketmişler sizde buna izin vermişsiniz. Böyle bi kadın neden giyinsin süslensin ki? İçinden gelmez haliyle.

Giyimden kuşamdan önce çözmemiz gereken daha öncelikli sıkıntılar var hayatınızda.

kizim bu sene ilkokula baslayacak guzel bir odasi olsun esyalari olsun istiyorum.duvara mantar pano normal yazi tahtasi istiyorum
.esim istemiyor.adam ev esyasi almiyor gezmeye filanda goturmuyor sanirim bir kadini boyle yapan bakimsiz yapan kendi mutsuzlugu.ama girdaptan cikip pozitif enerjiye cevirsem guzel seyler olucak ins.

Çamaşır makineniz hariç önceliğiniz kişisel bakımınız olmalı. Diğerlerinin acelesi yok ki. Lütfen bi yazdığınız yazıyı dönüp okur musunuz?
Aynen öyle, çamaşır mak. haricinde bi aciliyet göremedim, o kadar şey yazdım ama şuan ben de acaba dalga mı geçiyor konu sahibi diye düşünmeye başladım. Kuaföre gidemiyorum diyor ama arkadaşlarıma hediye alıcam diyor ilginç. Kızının genç odası olması da gerekmiyor hiç şuan.

Almanız da şart değil. Benimde güzel bir odam yoktu o yaşta. Olması da şart değil. Ne gerek var panoya falan. Önce kendinize değer verin. Kendinize harcama yapın

Ne iş yapıyosunuz? Kaç yıllık tecrübeniz var? Daha iyi maaşı olan bir iş bulamaz mısınız?

benim kiyafetim yok sadece makyaj sorunum yok onu yapiyorum.sadece saclarimi her ay boyatp fon cekmiyorum.

Saç düzleştirici alın kendinize babyliss netten 299 a almıştım bir kaç ay evvel.Çok güzel düzleştiriyor.Pratikte föne gerek kalmaz

en cok ne beni boyle uzen bilmiyorum hep tek basina mucadelem mi bilmiyorum yoruldum artik ne beni bu kadar kusturen bilmiyorum.

Öncelikle kimse için kredi çekme
Herkes durumuna göre yaşasın dünyaya bir defa geliyırsun
İç temizlik önemli duş al saçlarını fönle
Cildin düzgünse bişey sürmene bile gerek yok temiz ütülü şeyler giy
Kıl tüy temizliğine dikkat et
Ayakkabılarıntemiz boyalı olsun yeter
Gülümse gerisi gelir

1800 lira maaş var oda takımı alamazsınız ayrıca evin bu kadar eksigi varsa ve para azsa aciliyet sırası yapın..
kardesiniz calissin 1 sene para biriktirsin oyle evlensin 50 yasinda degil herhalde 1 sene beklerse olmez..
evli barkli kadın ona niye masraf yapiyor ki kendi evladı varken bu kadar fedakarlik sacma ustelik isi dusunce arar dediniz cok da abla kardeslik yok arada..Bakım temizliktir sac yagli olmasin sekil verin
loreal sac spreyi var al acil durumlarda beyazlarina sık kapar...dip boyani 5tl ye al kuafor 20 tlye boyar 25 e her ay biter isin.. ayda da 150 tl giysine ayirirsin..

nerde en cok hata yapmisim bilmiyorum.

en cok ne beni boyle uzen bilmiyorum hep tek basina mucadelem mi bilmiyorum yoruldum artik ne beni bu kadar kusturen bilmiyorum.
Öncelikle ben demeye başla
Ben ben ben önce ben. En fazla benden önde gelebilecek kişi çocuğudur insanın. Aileniz için yırtınmayın
Kardeşiniz için dünya borca girmişsiniz ama işi düşünce arar diyorsun. Kardeşlik bu değil ki. Tek taraflı bi müessese de değil. Onun için borca girmeyi falan kesin
Evlenmiş bi erkek parasının hesabını da bilecek.
Babanız kredi çektirecekmiş. Normal bi aile düzeninde ne var olabilir aile arasında derdim ama siz ailenin kullanılanı olmuşsunuz. Atın üstümüzden bi şu saçma sorumlulukları.
Kendinize güvenin. Evet bunun bi yolu da iyi giyinmek biraz bakımlı olmaktır. Kendine güven verir. Siz kendinize güvenirseniz o saygısız kocanız da saygılı olmayı öğrenecektir .
Üzülüyorum kadınların böyle yıldırılmasına. Sadece sevişilecek ve üreme için lazım gelen bişey gibi görülmesine.
Lütfen kendinize iyi bakın. Bi kızınız var galiba. Sizde ne görürse oda onu normal kabul edecektir. Tıpkı sizin annenizden ailenizden gördüklerinizi yaşıyor olmanız gibi.

eşyaya adanmış bir ömür gördüm yazdıklarınızda.
3 er takım niye?
saçım rengarenk dışarı asla çıkmam 1 takımla idare ederim.
neden kendinizden bu kadar vazgeçtiniz?
o lazım bu lazım ama sizi temizliğe gidiyor sanıyor insanlar..

ben yanlis hissediyor olamam degilmi ne bileyim yolda yururken el ele yuruyen ciftler goruyorum uzuluyorum.biliyormusun emin olamiyorum baba evinde hep sikinti vardi babam evin eksik gedigini almazdi cop dokmezdi annem bisey eksik deyince bagirir cagirirdi.benim es iyi o konuda ne dersem yapiyor copu dokuver dersem doker hatta kendi alir doker gelirken isten bisey al desem alir .anlamiyorum hic. yasadigim hayati.bende birakmisim gayret gostermeyi.bu aksam kalbim cok kirildi coj uzuldum.evlendim guzel bir evim esyalarim oldu bunu hic ummuyordum.ilgi eksikligi yasiyorum.daha kotu bir aile hayatindan ciktigim icin hayatimi anlamlandiramiyorum.neyi yasadigimin farkinda degilim ama bir seyler ters gidiyor bunun farkindayim buda beni kusturuyor hayata karsi

Bu bir rahatsizlik, farkinda misiniz? Su an bile bakimli olma, daha iyi gibi bir endiseniz, talebiniz yok ki. Bana boyle boyle soylediler, uzgunum demissiniz. O kadar. Ne yapmaliyim diye sormuyorsunuz. Ne istediginizi bilmelisiniz. Gidisattan memnunsaniz daha cok kirilacaksiniz demektir. Kimse icin degil kendiniz icin bir seyler yapin. Once sizin mutlulugunuz. Geri kalanlara yansir zaten. Sizi uyaran arkadasiniza da bravo. Insallah sizi kendinize getirir.

Her bir sey almaya niyetlendiginizde durun, sonra o parayi bir kenara koyun. Yapabilirseniz iki hafta sonunda birikenle kendinize yeni bir elbise vs. Alabilirsiniz. Şu arkadasinizi yaniniza alin bence. Sacinizi da kendiniz boyamayin ne olur. Boyanizi kendiniz alin, gidin kuafore boyasin.

Gerekirse kuru ekmek yerim, her gun pirinç makarna,hudubat yerim yine iyi giyinirim, benim fikrim de bu. Bir de her gün dus alin, saclarinizi da biraz kisa guzel, modern bir model kestirin, boyamasi da bakımı da kolay olur..40-50 liraya çok güzel elbiseler var. 50-60 liralik bir ayakkabı ve bir çorap yeter. Makyaj malzemesi deseniz , 30 yaşındayım omrumde sadece bir ruju, bitirebildim, bir kere aldınız mı kolay kolay bitmiyor. Orta kalitede seyler alirsiniz. Ben tek parfüme çok para harcıyorum. Eskiden param yokken kokusu kalıcı olmayan market markaları yerine biraz daha kalıcı orijinale yakin çakma parfüm kullanirdim. Fiyatları gayet ucuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…