bakimsiz ben

Mağazaların internetten indirimli urunlerine bakın, ordan alışveriş yapin. Ben hep öyle alıyorum. Her aldığım %50-70 indirimli geliyor.

Kimsenin sizi bu kadar acamasızca eleştirmesine izin vermeyin ne yaşadığınızı bilmiyor tabi uzaktan davulun sesi hoş geliyor ona demekki.Bana kalırsa yaşadığınız sıkıntılardan kaynaklı içinizden gelmiyor kendinize bakmak ben öyle olurum böyle dönemlerimde genelde ama ölümden başka herşeye çare var sıkmayın canınızı kendiniz yakıştıramıyorsanız giydiklerinizi bir arkadaşınızı alın yanınıza indirimler çok oluyor kıyafet olsun kozmetik olsun eve eşya alacağınız bütçeyi birazda kendinize harcayın ara sıra.

3 er takim neden çanak tabak alınır evde 36 kişi mısınız?
Cam balkonu olmazsa ölecek hastaligina mi yakalandınız ?
Çatal kaşıklar şimdi yok mu ?
Avizesiz 1 yıl idare edemez mısınız?
Lcw de kot pantolonlar 39.90 dan başlıyor daha geçen gün gördüm mesela .
Hele hele saç boyası migrosta 7.90 dı
Tek renge boyayın
Makyaj bende yapmam hazzetmem ama insan üst başta alamıyorsa
Napim ben tabak çanağı?

Bakınlı görünmek dünyanın en kolay işi. Ama sizin niyetiniz yok buna. Yoksa nasıl bakınlı görünüleceği belli, lcw dan al 40 tlye siyah yüksel bel pantolon, üzerine de nakışlı ispanyol kol gömlek bi 40 tl ye 80 tl, marketten de koyu kestane rengi boyadan al 10 tlye 90, rimel ruj kalem kapatıcı da 50 tutsa 150 liraya görünümüzü modern bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ama siz kendinize harcama yapmayı gereksiz buluyorsunuz. E insanlar da haliyle derler me bu halin diye.. depresyonda olablir misiniz acaba?

Kardeşinizin parası yoksa evliliği ertelesin. Kendi çekirdek aileniz önceliğiniz olmalı. Eliniz çok bol olsa tamam, yardım edin ama kredi çekip kendinizi sıkıntıya sokmak pahasına yapmayın.
Kendinizi sevin önce. Aynaya bakınca memnun kalın.. biraz bakımla kendiniz de daha mutlu olacaksınız, eşiniz de. Ailenizin sizi sömürmesine müsaade etmeyin. Size güvenip düğün yapmasınlar. Ne harcadığınız para geri gelir ne bu gençliğiniz.. biraz kendinizi önemseyin..
Ben de otobüsle işe giderken birkaç kişinin tekstilde mi çalışıyorsun? sorusuyla karşılaşınca titreyip kendime gelmiştim vaktiyle... ki bir çok tekstil işçisi benden hayli bakımlıydı o zamanlar..

İkinci el marka ürünler satan siteler var. Zebramo gibi.. üye olun. Makyajdan , giyime mutfak eşyasına kadar %80 indirimli satış yapıyorlar. Ordan alın. Ben herşeyimi ordan alıyorum ve satış yapıyorum. Tavsiye ederim

Takı ile desteklenen düz beyaz bir bluz bile şık durur. Gerçekten mesele bu işlerden anlayabilmek. Fahiş fiyatlı şeyler almanıza gerek yok. Degisik kombinlerle çok çeşit varmış gibi olursunuz. Bilemedim. Ben çalışırken değişik değişik giyerdim. Şu an işsiizim. Ama süslenirim yine. İnsanın içinden gelecek galiba

Dalga mi geçiyorsunuz anlamadim ki ?
Yemek takimi catal bicak zimbirtisi 3 takim niye ??
Ben biriyle 4-5 senedir idare ediyorum misafirlere de var bir özel takimim tamam mis.
Siz biraz psikogluk olmus gibisiniz sanki.

Ama gerçekten de eşinin dediğini neden uygulamıyorsun? Mutfak eşyası nereye kadar al kendine birşeyler her ay. Bitane alsan bile yeter ama iki tane al sen :) hem uydurması daha kolay olur.

Çok güzel keşke her Bayan Kendine bu ozveride bulunsa aylık ne kadar harcama yapıyorsunuz eminim çok para da gitmiyor dur

Böyle bir arkadaşın var ve açık açık konuşulmuş aranızda bence çok iyi bir samimiyet. Ona pzt günü işteyken söyle bana yardımcı olur musun de. Bu ay da borç yap karta yüklen bir kez olsun kendin için ve değiştir kendini.çıkın beraber kuaföre gidin makyaj malzemesi iç çamaşırından ojene kadar üst baş alın herşeyini arkadaşınla beraber sana yardımcı olsun.böyle mutsuz olmaktansa başkası senin yerine adım atmayacağına göre senin biyerden başlaman lazm. Yarın gerçekten bunu söyle ve iş çıkışı gidin ne var ne yok eksiğin alın.

Bak canım erkekler evde kusursuz eşyalardan yemeklerden çok kendine bakan değer veren kadınları el üstünde tutuyorlar(hoş ben tutulmadım :)ama erkekler içini boşverin de kendi kişisel özgüvenimiz için bu kadın olarak önemlidir .İnan bana kendine dikkat eden bakımlı kadınların iş yerinde bile saygınlığı artıyor.Arkadaşın senin iyiliğin için söylemiş senin kötülüğüne değil gibi geldi bana.Çok para harcamana gerek yok saçlarını tek renge boyat hersabah saçlarını şekillendir bir bb crem rimel ,allık,hafif bir ruj saçların bakımlıyken harika bir görünüm verir.

Kotonun internet sitesinde 50 lira altında o kadar güzel elbiseler var ki. Ben bir bot, bir elbise, bir kalın çorap çok seviyorum. Hem şık hem rahat hem ucuz. Kendimi tutmasam 10 tane falan alırım. Evde 1 yemek takımım var bu arada. Ne yalan soyleyim sadece fincanları kullanildi, annemin ceyizindekiler hala yeni. Bayramdan bayrama kullanilirlar.

Öncelikle bakımla yükselmek ne alaka işini düzgün yaparsın hakkınla bileğinin gücüyle çalışırsın alnının teriyle o zaman yükselirsin bakımla yükselmek bana saçma geldi kendin için kendine bakarsın bunu bir yerlere gelmemek için yapmaman lazım bazı insanlar doğal da güzeldir bu konu garibime gitti

Ayrıca aldatılan kadınlara baktığınız zaman hep eşlerinin onları aldattığı kadın hep kendilerinden çirkin oluyor genelde buda bir süre sonra bakımında bir yere kadar evliliğe katkısı olduğunu gösteriyor

Cnm sana oncelilkle birsey soyleyim bakim kiayfetle makyaj ileolmuyor evliymissin en buyuk bakim esine guzel gozukmez evde siradan sade bi badi olur sen kolyeciden aldigin imitasyon bir kolye ile cok guzel şik bir hale getirip bakimli olabilrsin, elin yuzun kremli soyulmamış oldugunda hafif bir ruj birde rimel bakimli olabilrsin, sacini bi gun maşa yapip bir gun duz yapip bakimli olablrsin ayakkbi canta veya ayakkbi kupe kombine yaparak( yani ayakkbi kirmizi ise kupede ) boyle bakimli olbalrsin ve en buyuk bakim vucut bakimi kaş bakimi epilasyon bakimidir bence mesela bakimli olduğunu sanip tirnaklarini on santim uzatanlar hersy mkyaj degl makyszda guzl olunr insn

Kendinizi çok salmışsınız. Bence her kadın kendine bakmalı hele ki evlisiniz ben sizin yerinizde olsam daha da bakardım kendime. Henüz 17 yaşındayım ama haftada bir doğal kil maskesi ve 2 haftada bir kahve maskesi yaparım cildimi maden suyu ve limonla temizlerim. Nemlendirici bakım sütü kullanıyorum bir de arada. Saçlarıma bakım yağları var onu kullanıyorum siz de kullanabilirsiniz argan yağı vs. Dısarı çıkarken illa bir ton makyaj yapmanıza gerek de yok açıkcası bi bb krem + rimel hafif de niveanın nemlendiricisi var ama renk veriyor onu kullanabilirsiniz. Bence baskalarini düşunmek yerine önce bi kendinize deger verin. Ne güzel çalışıyormuşsunuz her ay belli bi miktar ayırın kendinize çok bir sey tutmaz bunlar. Eşiniz de haklı 2 parca kıyafet alsanız birikir bir sürü kıyafetiniz olur. Saçlarınızı da çok bakamıyorum diyorsanız omuzlarınızda kestirin ama gidin bi kutu boya alın boyayın her ay. Çok zor şeyler değil ki bunlar.

Kastedilenin ağır makyaj ya da pahalı kıyafet olduğunu sanmam. Gömleği ilikleme şeklinin, seçilen pantolonun paçasının ve saçı tarama biçiminin dahi tarz gösterme özelliği var. Siz at kuyruğu yapıp bol pantolonla gidiyorsanız ondandır. Hiçbir zaman göz kalemi ve bb krem dışında bir şey sürmem. Buna karşın hiç bakımsızlık yaftası yemedim. (Saçlarım uzunken sürekli şekil vermemi isterlerdi iş yerinde ben de kısa kestirdim şimdi kendi çektiğim fön bile tarz)Bence kombin önerilerine bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…