bakimsiz ben

Çok uygun fiyata gayet şık kıyafet satan yerler var. Arkadaşların da dediği gibi, internetten kombinlere bakıp bu sorunu çözebilirsiniz. İndirimleri takip edip yine uygun fiyata makyaj malzemesi alabilirsiniz ki makyaj malzemeleri çabuk biten şeyler değil.

Saçınızı kendiniz boyuyormuşsunuz. Her seferinde farklı renk almak yerine tek bir renk üzerinden giderseniz rengarenk olmaz. Hatta ilk sefer koyu bir renk ile komple boyayın ki renk dalgalarından kurtulun. Daha sonra da sadece dip boya yaparsınız. Yine aynı renk.

Tamamen sizin elinizde olan bir şey bakımlı olmak.

Saçlarınızla uğraşmak zor geliyorsa akşamdan örüp yatabilirsiniz. Sabah açınca doğal ve dalgalı bir saç modeliniz olur.

Bakımlı ve ciddi olmanın yolu koyu ve düz renk kıyafetten geçer. Ayrıca maddi bahaneleriniz için, geçen gün trendyol’dan 70 liraya üç tane elbise aldığımı söyleyebilirim. İki ceketiniz iki topuklu ayakkabınız iki kumaş pantolonunuz olsa yeter. Cart renk giymeyin. Siyah, kahverengi, krem ve beyaz. Dolabımdaki yüz kıyafetin 80’i bu renk.

Bir tanıdığımın başına gelmişti. Adamın eşini aldattığı kadın için "dişi" diye tabir etmişti.
Ben çevremde hangi adam karısını aldattıysa, o ikinci kadından hep “işini biliyor” diye bahsedildiğini duydum. Hani dışarda leydi evde o.. tabiri. Ben hep derim. Kocaya karşı öyle olmak lazım. Kim ne derse desin “beni seven böyle sevsin” olayı tıraş. Erkekler boğaz köprüsü gibi yatan kadını sevmiyor. Daha açık konuşmak istemiyorum. Bu konu dış bakımla da alakalı çünkü özgüveni besliyor.

Düşünceniz bana göre kesinlikle doğru ve gerçek.

Bu anlakttıklarınızın hiçbiri para meselesi değil...
Tamamen sizin zevksizliğinizle alakalı..

Öncelikle sade renklerden kombin yapabilirsiniz..
Böyle böyle alışırsınız..

Mesela siyah kot - beyaz t-shirt - siyah top küpe - rimel bu bile çok şık bir kombin ve en düzü

Şimdiden kolay gelsin

Ailenize hele hele de "gizli gizli" yardim etmek hic hos degil. Esiniz yapsaydi adami burada gomerdik... Vay once kendi evini gecindirsin derdik...

Hayir demeyi ogrenin. Once sizin ve cekirdek ailenizin ihtiyaclari gelmeli

O arkadaşın sana seve seve yardımcı olur
Onunla alışverişe git

Kotonda çok şık pantolonlar var 60 lira gibi bişey
Al birkaç tane , üstüne gömlek bluz uyduruverin
Bir kat dış giyim al tam mevsimi trençkotların
Altına uygun renkten ayakkabı çanta al bir tane

Ordan bir takıcıya gidin
İmitasyon takı saat toka al
Çok bişey tutmaz

Saçını bi kutu boyayla boya kestir kaş bıyık kıl tüy hallet kendin evde

Sonraki çamaşırı çorap pijama ev kıyafeti eksiğini tamamla

Akşamdan duşununal yat
Sabah 10 dakika ayır saç makyaja

Eve de gereksiz eşya alıp kalabalık etme
Bırak eksikler beklesin biraz daha
Akıttığın gözyaşından değerlimi

Burcu nuz nedir balık mı

Çok güzel keşke her Bayan Kendine bu ozveride bulunsa aylık ne kadar harcama yapıyorsunuz eminim çok para da gitmiyor dur

Her ay sabit bir harcama yapmam, bi ay 100tl olur öteki ay 500 olur, öteki ay az ihtiyacim olur. Ihtiyaclarima gore degisir. Ama tek seferde maximum 1.000-1.5000Tllik alisveris yaparim. Ustune cikmam.

esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.

Evet esiniz hakli. Her ay 1 parca bile alinsa bir suru sey olur.
Mutfak esyasi ne? Yemek tabaginiz veya tavaniz yoksa alin tabii. Kasiklar yetmiyorsa falan da alin. Gece usuyorsaniz alin bir battanoye. Ama yeterli esya varken hala battaniye ve mutfak gereci aliyorsaniz maddi durumunuzun sıkısık olmasini bahane etmeyin. Maddi durumunuz sıkısık degil sadece siz kendinize ozen gostermiyor gibisiniz.

Ben rossman dan 10 liraya fondoten aldım çok memnun kaldım :) ucuz aslında her şey 20 liraya bile bluz var lcw de. Biraz da istemek önemli galiba

Ark
Arkadasn hakli. Rengarenk saclada gezilmezki. Taman makyaj yapmazsn sen o kesin ama bi sacina basina ozen goster o bile yeter. O kadarda bakamycaksak neden calisiyoruz

3 takim mi anlasildi bizimle dalga geciyosun sen canin sikldi. 5 er takim al cadi gibi gez o zaman burdan ne bekliyosun komikkkk

Tembellik bence bende okula gitmeyince mesela salıyorum kendimi.çok ucuza şık bakımlı olan insanlar var.kesinlikle içten gelen birşey.kendinizi zorlamanız lazım içinizden gelmiyorsa.

Şaka dimi bu? Benim eşim

Benim eşim mutfak eşyası toptancısı, vallahi giç düşünmedim 3 takım çatal bıcak, yemek takımı sahibi olmayı

Hemen hemen herkes makyaj tavsiyesinde bulubmus da bence makyaj cok lazim degil cok solgun gorunuyorsan ruj sur yeter.
Sik gorunmek istiyorsan ve kiyafetleri birbirine uyduramiyorsan tek renk ust tek renk alt giyin, siyah her zaman kurtaricidir. Ayrica birkac tane suslu kolye ve kuoe al kiyafetin cok sade bile olsa sik gorunur takilarla.
Saclarini bir gun topuz yap, birgun ör, duzlestir,bagla, kivir derken hafta biter zaten.
Sacini kuafore gitmesen bile tek renge boya sadece.
Bir de vakit bulursan ki bul bence piskolaga git senin en oncelikli ihtiyacin bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…