- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Keşke bakımlı olmayı makyaj yapmak sanmasak bir de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın bakmalı kendıne.Bakımsız diye aldatılmamalı bence.Once ıstek ve onerılerını soylemelı.Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Kadın ilgisiz veya bakımsız olsa bile, bunun konuşulup çözülmemesi için hiçbir sebep yok.Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Anket mi yapıyorsunuz yoksa bununla ilgili bir sorununuz mu var? AnlayamadımMerhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
+1Aldatilmayi degil de boşanmayi hakeder, erkek için de geçerli bu. Bakim, ilgi sadece kadinin yapmasi gereken bisey degil.
Sanki adamlar çok bakımlı, ilgili...şu sorunuzda mantık olsa, Türk erkeğinin de %85'i aldatılmayı hakkediyor o zaman.
Atlet donla balkona çıkanlara bitiyorum ben en çok.Göbeğini kaşıyıp pamuk çıkaran tip geldi gözümün önüne![]()
Aldatmanin bunlarla ilgisi yoktur. Adriana Lima bile aldatildi gayette bakimli kadin... haberlerde bir sürü unlunun aldatildigini duyuyoruz. Aldatmak karakter meselesidir. Bosansin sonra ne halt yiyorsa yesin. Aldatmaya kılıf dikilmez.Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Hayatım dağı delen Ferhat.Aldatmanın her türlüsü alçaklıktır, kahpeliktir, hainliktir, karaktersizliktir. Hiçbir bahanesi yoktur!
Leyla çok çirkinmiş ama Mecnun onun için dağları delmiş!
Aşktan o kadar uzağım ki faile bakar musın dndndnnfmf ne fark eder biri çöl aşmış biri dağ delmiş bizimki de içeride çekirdek çıtlatıyorHayatım dağı delen Ferhat.