Bakımsız , ilgisiz kadınlar aldatılmayi hakeder mi?

Aldatılmayı kimse haketmez. Ama bakımsız biriyle yaşamayı da kimse haketmez.
Bakımsızlıktan kastım ne biliyim diş fırçalamak, duş almak vesaire yoksa 7/24 full makyajlı olmaktan bahsetmiyorum.
Ben şahsen kocam bakımsız olsun istemem. Duş almayan, diş fırçalamayan bir adamı öpmek midemi bulandırır.

Şöyle cevap vereyim
Kendileri dizi çıkmış eşofman altlarını giyip, salona oturup çoraplarını salonun ortasına çıkarırken, traş zamanını geçirip papaz gibi dolaşırken veya deodorant sürmeyip leş kokarken o zaman aldatılmayı dibine kadar hakediyorlar bu mantıkla...
Hepsi çok mu bakımlı??

Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Kadın bakmalı kendıne.Bakımsız diye aldatılmamalı bence.Once ıstek ve onerılerını soylemelı.

Merhaba hanımlar, gerçekten o kadar çok aldatılma konusu açılmış ki şaşırıyorum ne hale düzen bu hale geldi. Size sorum şu, farzı misal bakımsız ilgisiz bir kadınsıniz. Eşinizin aldatması onun haklı olduğumu gosterir mi ?
Kadın ilgisiz veya bakımsız olsa bile, bunun konuşulup çözülmemesi için hiçbir sebep yok.
Aldatan insan net karaktersiz ve şerefsizdir. İletişim kurmaktan ve çözüm sunmaktan eriniyordur.

Ya birde böyle konular ne alaka yahu?
Konu sahibi senin fikrin nedir?

Burada ki bütün kadınların evet aldatılmakta haklıdır demesini mi bekliyosun?
Hangi kadın aldatılmak ister?

Kadın yada erkek farketmez. Aldatma hakkı kimse de olmaz. Bahanesi olmaz. Aldatmanın sebebi olmaz.

Anket mi yapıyorsunuz yoksa bununla ilgili bir sorununuz mu var? Anlayamadım

Eşiniz için yol arkadaşı mı yoksa cinsel bir meta mısınız? Yol arkadaşı iseniz tabi ki birbirinizin her haline şahit olacaksınız. Belki felç kalacaksınız birbirinize bakacaksınız. Ama bu demek değil ki elin ayağın tutarken iyice kendini sal. Özsaygısını kaybetmiş birini kim niye istesin?Ama çözüm aldatmak değil boşanmak.

Aldatmanin bunlarla ilgisi yoktur. Adriana Lima bile aldatildi gayette bakimli kadin... haberlerde bir sürü unlunun aldatildigini duyuyoruz. Aldatmak karakter meselesidir. Bosansin sonra ne halt yiyorsa yesin. Aldatmaya kılıf dikilmez.

Evet hak ederler.
Zaten o kadar ilgisizdir ki bu kadınlar, evde yemek yapmak-mutfak düzeniyle uğraşmaktan soğan kokarlar, kocalarının oraya buraya bıraktığı ıvır zıvırları toplarken terlerler.. Hususi olarak soğan kavurup saçlarını buharına tutan gördüm, yıkanmazlar da zaten, bilerek şöyle 2 saatlik yayıla yayıla yıkanmazlar.

Çoluk çocuk doğururlar, alırlar 10-15 kilo salarlar, o bebeler kusar mıçar, onlarla birlikte kusmuk olur mıçmık olurlar, bir yandan çalışanı olur eve eppek getirirler ama bu süre zarfında hep bakımsızlardır. Dipleri gelir, tırnakları kırılır... Kadın dediğin bakımlı olmalı ama, çalışanları birazcık daha bakımlı gibi dursa da, hayır; evlenince salarlar; bir yandan işte bir yandan evde çalışır dururlar. Kendine bir bak kadın, bu kadar zor olmamalı; gün denilen şey 38 saat değil mi?

Kocaları ondan yaklaşmaz bu kadınlara, oysa onlar günde iki kez duş alıp parfümle yıkanır ve düzenli berbere giderler.
Çocuklarına da bakarlar, uzaktan bi bakış atarlar mesela, ama bakımlıdırlar. Göbek bırakırsa "Balkonlu erkek"tir öyle de yakışır.
Yani totalde böylesine mükemmel erkekler, kendilerini salan, bakımsız kadınları aldatmayıp ne yapsın?
Çok haklılar evet.

Aldatmanın her türlüsü alçaklıktır, kahpeliktir, hainliktir, karaktersizliktir. Hiçbir bahanesi yoktur!
Leyla çok çirkinmiş ama Mecnun onun için çölleri aşmış.
(düzelttik naparsın cahillik .d)

Back
X