- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
Valla insan içine çıkamadığım olmadı bugüne kadar.Abdest aldığım için 5 vakit yıkanmış kadar oluyorum çok şükür.Onun dışında tabi ki 1 hafta aynı çamaşırlarla gezmiyoruz...Kışın zaten yaz gibi değil Zaten evler soğuk hava soğuk. terleme olayı olmuyor e haliyle kokmuyoruzda.Yaşadığım yer dolayısıyla çevremde genelde çoğu kişi haftada bir yakıp yıkanıyor. Zaten evler soğuk hava soğuk.Kimseden bir koku duymadım :)
Gerçekten 1 hafta banyo yapılmaması olayına çok şaşırıyor musunuz? Aaa inanmıyorum,nasıl olur tepkilerini gerçekten mi veriyorsunuz merak ediyorum.Eğer gerçekse bu tepkileriniz sanırım çok insanla muhattap olmuyorsunuz.Doğruluğunu tartışmıyorum ama küçücük evlerde kalabalık olarak yaşamak zorunda olan bayanlar var.Banyosu evinde olmayan insanlar var.Ki bu banyolarda doğal gaz filan da yok. Kıl tüy işlerinin imkansızlığından bahsetmiyorum bile. ''Ya gerçekten aaa inanmıyorum haftada 1 banyo yapıyormuuşş '' diye tepki verecek kadar uzak mısınız bu gerçeklere?
1 hafta banyo yapmıyor diye şaşıranlara asıl ben şaşıyorum ne bu tepkine yalan söyleyeyim benim ayda birde olsa 1 hafta banyo yapmadığım oluyor adetken banyo yapamam çünkü direk adetim kesilir,saçlarım çok çabuk yağlanır hele birde düzleştirmişsem 2.gün hemen yağlanır ama adet olduğum zamanlar ben saçlarımı lavaboda yıkarım,ilk gün çok sancım olduğu için yattığımdan saç baş dağınık olur 2.günden sonra düzelirim biraz ama tüm bunlar demek değil ki ben pisim
Bu kadar tepki bana saçma geldi kusura bakmayın....
Vay arkadaş iyiki ortaya bir laf attık, tekrar söylüyorum ben adet olduğum zamanlar ne yazik ki banyo YAPAMIYORUM dikkat ederseniz YAPMIYORUM DEĞİL YAPAMIYORUM DEDİM, eskilerde ne varmış ne demişler bilmiyorum hiç merak edip araştırmadım da, bu vücutla alakalı birşey, ben ilk adet olduğum zamandan beri (11 yaşından beri) ne zaman adetken banyo yapsam ya azalır normal gününden 2 gün önce biter yada kesilir önümüzde ki ayda bunun acısını berbat bir şekilde çekerim.
Aynı şekilde adetken kahvede içemem yine azalır erken biter veya kesilir ama tam tersi tereyağlı pekmez yiyeyim çocuk bezi bile kurtaramaz beni, bu vücutla alakalı birşey.
Ben adetken banyo yapamıyorum diye pislik değilim, saçlarımı hergün (adetim 6 gün sürer) lavaboda bir güzel yıkar,saat başı ped değiştirirken de iç çamaşırlarımı değiştirir, mis gibi tertemiz kıyafetlerimi giyerim,parfümümü de sıkar,makyajımı yaparım,saçlarımıda düzleştirme,maşa,örgü,topuz vs şekil verir,süslenir püslenirim sonra evin tüm camlarını açar evimi tertemiz temizlerim.
Gerçek hayatta karşılaşmak istemem diyenler olmuş neyse hiç bişey demiyorum paşa gönlünüz bilir konunun yeterince dışına çıktığımızı düşünüyorum... İyi günler.......
kadınlar gene iyi az çok kendilerine bakıyorlar. herkesin yaşamı farklı. ben işe makyajsız gitmem ama haftasonu fullmakyaj topuklu ayakkabıda bana garip gelir. herkesin alışkanlığı farklı sonuçta.
o değilde asıl erkeğin bakımsız ve pisi hiç çekilmiyor. bizim burda var birisi tırnaklar kesilmez, memur ama tıraş olmaz, dişler fırçalanmaz sapsarı sigarada var zaten, parfüm nerdeee, hergün odada ayvalık tostu yer. yemin ederim yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor. hele yemekte kaçıyorum onla aynı masada otururum diye ödüm kopuyor. çorbayı bile ekmeği banarak yer o uzun tırnaklarıyla. bööğ midem bulandı gene
bu arada bu kişi öyle durumu falan yok değil ailecek saygılı pozisyonlarda çalışıyorlar maddi durumları falanda yerinde kendide daha 26 sında, olmayınca olmuyor işte
Ayy cok ayip ama,nasil gelip burada dedikodu yaparsin?
Yok yok olmaz.ayip denen bisey var,diye ahkam kesen cok var burada,vay efendim sanki ben geldim dedim ki,imkani olan olmayan hasta olan olmayan hepsini kast ediyorum?
Hayir arkadas özen göstermeyen genc ve aslinda paspal olanlardan kastimis ama yok laf hemen kötü yöne cekilmeden olmaz.
Insanlarin biraz daha duyarli olmasi mesele sadece.
kadınlar gene iyi az çok kendilerine bakıyorlar. herkesin yaşamı farklı. ben işe makyajsız gitmem ama haftasonu fullmakyaj topuklu ayakkabıda bana garip gelir. herkesin alışkanlığı farklı sonuçta.
o değilde asıl erkeğin bakımsız ve pisi hiç çekilmiyor. bizim burda var birisi tırnaklar kesilmez, memur ama tıraş olmaz, dişler fırçalanmaz sapsarı sigarada var zaten, parfüm nerdeee, hergün odada ayvalık tostu yer. yemin ederim yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor. hele yemekte kaçıyorum onla aynı masada otururum diye ödüm kopuyor. çorbayı bile ekmeği banarak yer o uzun tırnaklarıyla. bööğ midem bulandı gene
bu arada bu kişi öyle durumu falan yok değil ailecek saygılı pozisyonlarda çalışıyorlar maddi durumları falanda yerinde kendide daha 26 sında, olmayınca olmuyor işte
Yahu tamam banyo yapmıyorsunuz,adetiniz kesiliyor da afedersiniz de o bölgeyi hiç mi yıkamıyorsunuz adet boyunca.Banyodan ne farkı var.Tuvaletinizi yapınca silip mi kalkıyormusunuz.Töbe töbe.Banyo yapınca bütün vücut temizleniyor işte.Suya sabuna dokunun biraz.
Parası olmayan,yıkanacak durumda olmayanlar tamam da yüzde kırk kat makyaj,elinde milyarlık telefonu olanları nasıl savunacaksınız?Pardon bize ne değil mi?Pis pis yaşayalım birlikte.
başkasının özgürlüğüne girme hakkımız yok sanırım, bu da onun özgürlüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?