dikkat ettiyseniz imkansızlıktan bahsediyorum ki elinde milyarlık telefon olanda yıkanmasa yine de size ne?ne diyebilirsiniz?ama pardon ders vermeyi yakıştırıyoruz ya kendimize veririz dersini olur biter!
Ya bakın arkadaşlar, biz imkanı olmayanlara bşy demedik. Allah aşkına gerçekçi olalım ya; sabuna şofbene parası olmayan insan her halinden belli olur zaten, her halinden ya... Ona bşy demiyoruz ki. Ama ben çoğunun imkansızlık yüzünden olmadığını biliyorum ve orda burda milletin kokusunu çekmek zorunda değilim. Çalıştığımız yerde ortak tuvalet kullanılıyor haliyle, şimdi arkadaşlar regl iken banyo yapmıyorum dediğnde anladım olayı (dikkat çekmek istiyorum: yapmıyorum diyenlere, yapamıyorum diyen arkadaşım üzerine alınmasın). İşyerimdeki herkes belli bi hayat standardına sahip ama yani ardında bıraktığı kokuya da ben bilirim. Biraz saygı ya, bana değil kendine... Düştüğün duruma bak!!!
senin yaran var demekki yorumuma göndermeyi sen yaptın!
Nollmuuşşş? Yara mı varmış ? Ay ortalık karıştı, beynim çorba
Ya neyse bu konunun sonu gelmez. Ben de özellikle evdeki özgürlüğü fln her konuda savunan insanım, daha önceki yorumlarıma denk geldiyseniz. Yalnız özgürlüğün en bilinen tanımı " başkasını rahatsız etmeden" istediğin her şeyi yapmaktır. Sosyal hayatın bazı gereklilikleri vardır. İnsan içine çıkarken dikkat etsin, evinde otursun canı nası isterse, aman neyse ya herkeslere selam olsun
Sizin varlığınızdan rahatsız olsalar? Kendinizi mi öldüreceksiniz?
Belki sizin 'bakım' adı altında sıktığınız parfüm, başkasını rahatsız ediyordur?
Rahatsızlık konusu derin, girmeyin bence..
evet karışırım da ders de veririm.. pislik özgürlük değildir.. o zaman çöp evlere de karışmayalım, kadının evi ister ot biriktir, ister çöp.. özgürlük sınırları olan bir olgudur, free takılmak özgürlük değildir..
ayrıca; internete girip kk da geyiğin dibine vuran adam yıkanadabilir.. 9 gün yahu 9 gün.. hem de hebi-topu 9 günmüş, kimbilir üst limit ne???
Belki sizin 'bakım' adı altında sıktığınız parfüm, başkasını rahatsız ediyordur?
konuya bir geldim düşünceler ikiye bölünmüş,bir taraf konu sahibini suçluyor diğer taraf çalışan kızı.ben iki tarafında haklı yanlarını gördüm açıkçası.
elbetteki temiz olunmalı bana göre de.adriana lima'yı bile kol kıllarıyla görmüşlüğümüz vardır.onu geçtim beyonce verdiği bir konserde bikini bölgesini temizlemediği ortaya çıktı açık açık böyle iğrenç yani.onları geçtim bohem hayat tarzı yaşayanlar 3 ayda 1 yıkanıyor ve ben gördüm ya sırf zevkine 3 ayda bir yıkanılır mı allasen? işte bunları kınayabiliriz.çünkü verdiğim 3 örneğin neler yaşadığını normal hayatta nasıl olmaları gerektiğini biliyoruz.
çalışan kıza gelince belki kızın anne veya babası vefat etmiştir.çok büyük bir travma yaşamıştır belki bunu bilemeyiz değil mi? bilmeden de kınayamayız değil mi? bahsettiğiniz bilinçli toplum olarak kalkınmak biraz da başkalarına karşı saygılı ve düşünceli olmayı gerektirir .başkalarının ne yaşadığını bilmeden kınamakla kalkınmak olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?