Bakimsiz kadin

yok öyle bir dünya senin burnun kötü koku almayacak diye yıkanmak zorunda değil kimse kokuyorsa kokuyor bu onun dışında kimseyi ilgilendirmez.ha çok rahatsız ediyorsa çekilirsin öteye temiz havanı alırsın.kimseyi kokuyor diye yargılayamaz ona ders vermeye kalkamazsın.ayrıca konu açılmış herkes yorum yapar ben de konuya yorum yapmıştım sen niye üzerine alındın onu da anlamadım.

Size ne bize ne dersek,bu toplum o imkana ne zaman sahip olacak?
Imkani yoksada size ne bize ne diyecegimize bilinclenip,boyun egmeyelim yönetime.
Bilincli toplum olup kalkinmak gerekir.

Son düzenleme:
dikkat ettiyseniz imkansızlıktan bahsediyorum ki elinde milyarlık telefon olanda yıkanmasa yine de size ne?ne diyebilirsiniz?ama pardon ders vermeyi yakıştırıyoruz ya kendimize veririz dersini olur biter!

Ya bakın arkadaşlar, biz imkanı olmayanlara bşy demedik. Allah aşkına gerçekçi olalım ya; sabuna şofbene parası olmayan insan her halinden belli olur zaten, her halinden ya... Ona bşy demiyoruz ki. Ama ben çoğunun imkansızlık yüzünden olmadığını biliyorum ve orda burda milletin kokusunu çekmek zorunda değilim. Çalıştığımız yerde ortak tuvalet kullanılıyor haliyle, şimdi arkadaşlar regl iken banyo yapmıyorum dediğnde anladım olayı (dikkat çekmek istiyorum: yapmıyorum diyenlere, yapamıyorum diyen arkadaşım üzerine alınmasın). İşyerimdeki herkes belli bi hayat standardına sahip ama yani ardında bıraktığı kokuya da ben bilirim. Biraz saygı ya, bana değil kendine... Düştüğün duruma bak!!!

Sizi kendi tercihlerinizle başbaşa bırakıyorum.Yarası olan gocunur.Ama arada yıkanın,merak etmeyin hiçbirşey olmuyor.

ben de diyorum ki ne yapabiliriz bu onun seçimi,kendi tercihi imkanı varsa yine de dikkat etmiyorsa kendi bileceği iştir kötü kokmak istiyordur.kimse yargılayamaz.

senin yaran var demekki yorumuma göndermeyi sen yaptın!

senin yaran var demekki yorumuma göndermeyi sen yaptın!

Nollmuuşşş? Yara mı varmış ? Ay ortalık karıştı, beynim çorba

Ya neyse bu konunun sonu gelmez. Ben de özellikle evdeki özgürlüğü fln her konuda savunan insanım, daha önceki yorumlarıma denk geldiyseniz. Yalnız özgürlüğün en bilinen tanımı " başkasını rahatsız etmeden" istediğin her şeyi yapmaktır. Sosyal hayatın bazı gereklilikleri vardır. İnsan içine çıkarken dikkat etsin, evinde otursun canı nası isterse, aman neyse ya herkeslere selam olsun

Sizin varlığınızdan rahatsız olsalar? Kendinizi mi öldüreceksiniz?
Belki sizin 'bakım' adı altında sıktığınız parfüm, başkasını rahatsız ediyordur?
Rahatsızlık konusu derin, girmeyin bence..

ağzına sağlık

Kız ağzına sağlık

bak mesela ben başkalarının sıktığı hafif parfümler bile rahatsız olmama yeterli astım hastasıyım kendim bile parfüm kullanamıyorum eşim evin içinde değil sabahları dış kapının önünde sıkıp parfüm şişesini bana verip kaçıyor neden çünkü rahatsız oluyorum bütün gün öksürüp nefes alamıyorum..
otobüslerde boğuluyorum kendine bakım adı altında parfüm boca eden insanlar yüzünden..

şu parfümler beni mahvediyor.hele o toplu taşıma araçlarında birbirine karışan çeşitli parfümlerden muzdaribim.sözde ter kokusunu bastırmak için sıkıyorlar ama farkında değiller her halde parfümle ter karışınca daha kötü oluyor.resmen burnumu kapatıp yolculuk ediyorum

temizlik kadar güzel birsey varmı dünyada.. insan temiz olunca kendine olan saygısıda artıyor, baskalarının ona olan saygısıda.. temiz olmak icin oyle abartıldıgı gibi imkanlarda gerekmiyor.. bir su bir sabun yani.. baska birsey olmasada olur..

Size ne ki bundan bu durum kendisini ilgilendirir... Belki bakıma ayıracak zamanı yada vakti yoktur yada buna gerek duymuyordur... Onun bu hali size mi dert oldu

kendi aklı suyu sabunu kullanmaya yetiyor ve tercihini kullanmamaktan yana kullanıyorsa kimse kimseye bişey diyemez

konuya bir geldim düşünceler ikiye bölünmüş,bir taraf konu sahibini suçluyor diğer taraf çalışan kızı.ben iki tarafında haklı yanlarını gördüm açıkçası.
elbetteki temiz olunmalı bana göre de.adriana lima'yı bile kol kıllarıyla görmüşlüğümüz vardır.onu geçtim beyonce verdiği bir konserde bikini bölgesini temizlemediği ortaya çıktı açık açık böyle iğrenç yani.onları geçtim bohem hayat tarzı yaşayanlar 3 ayda 1 yıkanıyor ve ben gördüm ya sırf zevkine 3 ayda bir yıkanılır mı allasen? işte bunları kınayabiliriz.çünkü verdiğim 3 örneğin neler yaşadığını normal hayatta nasıl olmaları gerektiğini biliyoruz.
çalışan kıza gelince belki kızın anne veya babası vefat etmiştir.çok büyük bir travma yaşamıştır belki bunu bilemeyiz değil mi? bilmeden de kınayamayız değil mi? bahsettiğiniz bilinçli toplum olarak kalkınmak biraz da başkalarına karşı saygılı ve düşünceli olmayı gerektirir .başkalarının ne yaşadığını bilmeden kınamakla kalkınmak olmaz.

bence haftada 1 banyo yapan topluma olan gorevini yerine getirmistir. bundan fazlasi kendine olan gorevi ve saygisidir.
ama yasadigim yerde yilda bir banyo. yapanlara denk gelseniz tirnaklar artik tirnakligini kaybetmis, idrar kokusu cigerinizi sizlatan pislikten saclarin top top oldugu inan 9 gun banyo yapmayana cemkiremeZsiniz. evet insanlarin ozgurlugu var elbet makyaj yapmak oje surmek bunlara kimse karisamaz ama karsidakinin burnunun diregini sizlatiyorsan zaten kul hakkindan yatacak yerin olmaz.

Aynen öyle,dost aci söyleyincede bazi seylerin daha iyi farkina varabiliyoruz.

Niye kendimi öldüreyim canım, çözümü var mı onu düşünürüm. Eğer çözümü olan bşy değilse, o zaman girerim "Kusura bakma,sana ne" moduna.

Evet bu kadar ince detaylara girince bayağı bir derin oluyor. Sarı saç güneşte gözümü alıyor ya da kel olanın kafasından gözüme ışık yansıyo. Ben şekerden nefret ederim şekerli kokulardan çok rahatsız oluyorum. Yok daha neler.. Bunlardan bahsetmediğimizi aslında siz de biliyorsunuz da neyse.. Temizlik apayrı bi konu bunlardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…