Bakimsiz kadin

Canım sadece meraktan soruyorum, lütfen yanlış anlama. İstemezsen cevap da vermezsin zaten de. Neresi orası? :44:

biri çıkıyor adetliyken 9 10 gün yıkanmam diyor biri diyor sana pis kokmamak için yıkanmak zorunda mı diyor. saçmalığa bakar mısın .açıkça söylüyorum pisliklerine kılıf uyduruyorlar bunu da utanmadan ifşa ediyorlar.. sonra otobüste dolmuşta ter kokusundan koltuk altı kokusundan burnumuzun direği düşüyor. iğrenç bir şekilde kokuyorsunuz . aynı soğanı oranıza buranıza sürmüş gibi kokuyorsunuz
eşiniz sevgiliniz nasıl tahammül ediyor size. !! 9 gün adetliyim diye yıkanmayan insanın elinden hiç birşey yenmez.

bende senin gibi düşünüyorum. gerçekten bazıları odama girince odayı havalandırmak zorunda kalıyorum. altlarında milyarlık araba ama 200 tl lik parfümü çok görürler. parfüme bile gerek yok. bi deodorant, temiz bi tıraşta yeter ama yok.

kızlar bosuna demişler temizlik imandan gelir diye pis olan insanlara imansız demiyorum ama dinimizde büyük bir anlamda temizliğe önem verilmiştir

dinimizi göz önüne almaz olanlar var ise şöyle diyorum saglık sorunu olan belki belli bir süre yıkanmaması gerekn insanlar için sözüm değildir yanlıs anlamasınlar ama kimse cok pis bir insanla muhattap olmak ter kokan bir insanla yakınını gitmek yakınında durmak istemez

Bir sihirli değnek değse de saçlarımız normale dönüşse keşke

off sorma hala bana şaka gibi geliyor :83:

Banane isterse kırk sene yıkanmasın ama beni de rahatsız etmesin.Markete,bakkala gidince kırk metreden kokan insanlar var yahu yapmayın artık.Özgürlük evindedir.

Biz eşimle farkedince kaçarak uzaklaşıyoruz ortamdan kimsenin pis kokusunu çekicek değiliz

Tamam herkes özgür isteyen 2 günde bir isteyen 2 ayda bir yıkansın. Ama mümkünse yıkanmayıp etrafa pis koku yayanlar toplu taşıma araçlarına binmesin.

Biz mecbur muyuz elalemin ter kokusunu çekmeye? Kokmadıktan sonra isterse hiç yıkanmasın umrumda değil.

Ben konu sahibini haklı bulmayanlardandım sonuçta o günlük bir şey olabilir ama bazı yorumları okuyunca böyle kaldım

ben kendi annemden örnek verim hiç parfüm kullanmaz ama hiçte koktuğunu duymadım eskiden sobalı evdede oturduk imkansızlık hatsaffada olduğuda oldu ama gene ne yapar eder 2 günde bir yıkanır hergün dişlerini yıkar mis gibi kokar temiz olmak içten gelen birşey üzgünüm ama neyseki anama çekmişim parfümden rahatsız oluyosunuz olabilir ama ter kokusundan olmuyomusunuz :44:

Özgürlükle yikanmamanin ne alakasi var anlamadim:44:
Evinde su olan her kisi yikanmasi gerekir bence, duru su bile yeter temiz olmaniza pahali sampuanlara parfümlere gerek yokki...
Bunu yapmayan özgürlügünden degil kalpazanligindan yapmiyor...
Durumu olmayandan, sokakta yasayandan falan bahsetmiyorum, saptirilmasin...

Son düzenleme:
her gün duşa girmek temiz olmak değildir ki, düzenli kıl tüy temizliği yapmıyorsa, kıyafetini hafta da bir değiştiriyorsa istediği kadar duşa girsin pistir benim gözümde. iş yerin de bir arkadaş vardı o da ben her gün duşa giriyorum temizim temizim diye dolanıyordu ama kadından bir ter kokusu yayılıyordu ki anlatamam demekki her gün duş alıyor ama kıl tüye önem vermiyorr dolayısıyla pistir bu kadın benim gözümde..

En azindan dus aliyormus hergün, bide almadigini düsün

bak bunu hatırlattıgınız iyi oldu, ogrencilikte maketlerden o ellerim mahvolurdu, zannedersin taş toprakla ugrasıyorum
bi de hep dus alırdım temizdim ama oyle suslenmezdim de. sacımı oldugu gibi toplar hoop uzerime bir hırka alır cıkardım.
beni de evsiz mi sanıyorlardı acaba simdi de ne zaman şövalenin önüne gecsem yemege misafir cagırmıyorum ki igrenmesinler.

konu sahibi, pislik baska sey zaten de. hani o genc ama paspal diyorsunuz ya, buyrun benim...
bi de ellerim cok fena gozukur, camasır suyunda bekletsem bile zor cıkıyor.
boşaltın icinizdekileri bana, rahatlayın.
sonra yolda yuruyen insanları rahatsız eder dedikodusunu yaparsınız falan... bir de başka sebeple hastalık vs sacını da yıkayamadıysa o gun, vay haline! en azından baskaları uzulmesin.

En azindan dus aliyormus hergün, bide almadigini düsün

farketmezdi öylede pis kokuyor böylede aynı iş yerinde bir arkadaş vardı ev sahibi güneş enerjisi kullamasına izin veriyormuş sadece, allah bilir hafta da bir yıkanıyor diye ıyy felan diyorlardı ama valla bir kere bile koktuğunu görmedim. çünkü hergün o gün ne giydiyse hatta telefon kabına kadar makineye atardı hergün kıyafet değiştirirdi kirli çamaşır biriktirmezdi tertemiz insandı benim gözümde... tabi en güzeli sürekli duş almak bunun yanında kıyafet vs temizliğine de dikkat etmek gerçek temizlik budur bence..

Yolda yürüyen sizi baglar,dedikodu konusunda da burada olan bircok kisi gibi cok tecrübelisiniz.

Yolda yürüyen sizi baglar,dedikodu konusunda da burada olan bircok kisi gibi cok tecrübelisiniz.

ay evet haklısınız, dışarda gordugum insanları şikayet eden buraya yazan da bendim.
anlık bir hafıza kaybı, oluyor işte böyle. parfum kokusu bazen tiner etkisi yapıyor, napayım

ay evet haklısınız, dışarda gordugum insanları şikayet eden buraya yazan da bendim.
anlık bir hafıza kaybı, oluyor işte böyle. parfum kokusu bazen tiner etkisi yapıyor, napayım

Parfümü nerden cikardiniz yahu :)
Ben demedim kadin parfüm kokmuyordu,bakin bu tür hakaret edebiliyorsunuz klavyeniz sayesinde.ne güzel degil mi?
Neyse niyet belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…