Ay sen kokuşuyorsun resmen yaaGün geliyor beninde saçlarım yağlı oluyor haftada bir kez banyo yaparım(özel durumlar haricinden) 8.güne sarksa mutlaka yağlanıyor yapı meselesi bu benim pis olduğumu göstermiyor bence şampuan bitti belkide marketten onu alacaktı o an
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
Yıl olmuş neredeyse 2016, haftada bir banyo yaparım diyenler var yahu... O saçların halini düşünemiyorum ben artık. Saçımı yıkadığımın 2. günü yağlanıyor saçlarım, 1 hafta tutsam kendim ölürüm herhaldeNasıl rahat ediyorsunuz yıkanmadan? Oda arkadaşım sınav zamanı üşengeçliği, zaman kısıtını, yorgunluğu falan bahane edip banyo yapmayı aksatıyor, kokudan odada duramıyorum... Yine diğer oda arkadaşım, regl döneminde banyo yapmıyor. "ay bugün banyo yapacaktım ama regl oldum, bitince yaparım" dedi geçenlerde yahu... Bu insanlara gerçeği söylesen bi türlü, söylemesen bi türlü. 20 yaş üstü insanlara temiz olmayı nasıl öğretebiliriz bilemiyorum. Yurtta 7/24 sıcak su var bu arada.
Son sene diye sabrediyorum ama bir sürü de iğrenmişlik biriktirdim içimde. Kalkmış haftada bir yıkanırım diyor.
Yahu sizin mi cok zamaniniz var, yoksa derdiniz tasaniz yok da boyle seyleri kendinize dert ediyosunuz,hadi ettiniz usenmeden konu aciyorsunuz,pes diyorum artik.
Milletin tirnak aralariyla ojesiyle bakimiyla ugrasacaginiza 1-2 kitap okuyun, 1-2 gazete alin ulkede ne olup bitiyor,hukumet kirulma calismalari ne durumda,rusyayla durumlar ne olacak falan... Ne bileyim bi mesgale bulun kendinize ahsap mi boyarsiniz,orgu mu orersiniz artik...
Lafa gelince mangalda kul birakmazsiniz. Simdi ben bunlari yazdim ya, kesin yeni cikan bitun kitaplari ezbere bilip, bir aiyasetci kadar bilgiye sahipsinizdir,bilmemne mezunusunuzdur falan da filan...(SÖZDE)
Birakin kuzum bu isleri...
Bazi insanlar karnini zor doyiriyor,cogu evde elektrik su faturalari yatiramadigi icin tasima suyuyla yemek yapan,yikanan insanlar var... Sen kalkmis oje manikur pedikur derdindesin.
Keske bunu dusjnecegine,acaba nasil bir sıkıntisi var ki boyle birakmis kendini diye sorgulasaydin.
Ya da keyfi bakimsizdir bu da olabilir. O zaman da SENANA!!!
Yahu sizin mi cok zamaniniz var, yoksa derdiniz tasaniz yok da boyle seyleri kendinize dert ediyosunuz,hadi ettiniz usenmeden konu aciyorsunuz,pes diyorum artik.
Milletin tirnak aralariyla ojesiyle bakimiyla ugrasacaginiza 1-2 kitap okuyun, 1-2 gazete alin ulkede ne olup bitiyor,hukumet kirulma calismalari ne durumda,rusyayla durumlar ne olacak falan... Ne bileyim bi mesgale bulun kendinize ahsap mi boyarsiniz,orgu mu orersiniz artik...
Lafa gelince mangalda kul birakmazsiniz. Simdi ben bunlari yazdim ya, kesin yeni cikan bitun kitaplari ezbere bilip, bir aiyasetci kadar bilgiye sahipsinizdir,bilmemne mezunusunuzdur falan da filan...(SÖZDE)
Birakin kuzum bu isleri...
Bazi insanlar karnini zor doyiriyor,cogu evde elektrik su faturalari yatiramadigi icin tasima suyuyla yemek yapan,yikanan insanlar var... Sen kalkmis oje manikur pedikur derdindesin.
Keske bunu dusjnecegine,acaba nasil bir sıkıntisi var ki boyle birakmis kendini diye sorgulasaydin.
Ya da keyfi bakimsizdir bu da olabilir. O zaman da SENANA!!!
Biliyorum ama zamanında denedim, olmadı öyle. Yağlanıyor yaniYalniz saclari haftada bir kere yikamak aslinda her iki günde bir yikamaktan daha saglikli. Ne kadar s1k yikarsaniz o kadar cabuk yaglaniyor. Ve saclar zaten alisiyor haftada bir yikamaya. Yazlari ama malesef hergün yikamak mecbur hadi kista iki günde bir olabilirde.
Biliyorum ama zamanında denedim, olmadı öyle. Yağlanıyor yaniO kadar insan içine giriyorum, imkansız öyle haftada bir yıkamam falan. Siz yine kışın iki günde bir diyorsunuz, kış geldi diye iki haftada bir yıkanan insanlar var.
Günlerce yıkanmayıp toplu taşıma araçlarını leş gibi kokutmaya da hakları yok. Yazın resmen leş ölüsü gibi kokuyor metrobüs. Dün atm de önümde kadın duruyordu resmen sigara borusu kokuyor midem bulandı.
Temizlik dediğin bir sabuna bakar , 5 liraya da şampuan var. 9 gün yıkanmsmak ne ya. Sokakta ki kedi bile yalayarak temizliyor kendini.
Ha konuyu açan kişinin bahsettiği kişiyi görmeden bir şey diyemem. Belki hastadır, belki sorunları vardır o ayrı...
Temizlik imandandır demiş Efendimiz çok güzel söylemiş.
Bitlenir insan yahu ... Bende spora gidiyorum gün aşırı saçlarımı yıkarım yani komple banyo ama her gün duş alıyorum. Ama saçlar arada yağlı dışarı çıkabilir insan benim de olmadı mı oldu..Ama tırnakların pisliği benimde kafama takılır2 hafta?! Bilmiyorumda saclarin alistigini söyleyenler var. Ben spora gittigim icin hergün yaz kis hergün dus almaya alistim. Ama hani kis günü iki günde biri normal karsilarim yani. Ama 2 hafta nedir ya hu?!
Bitlenir insan yahu ... Bende spora gidiyorum gün aşırı saçlarımı yıkarım yani komple banyo ama her gün duş alıyorum. Ama saçlar arada yağlı dışarı çıkabilir insan benim de olmadı mı oldu..Ama tırnakların pisliği benimde kafama takılır
Bende adet iken asla banyo yapmam . 9 gün sürüyo zaten hebi topu
yani aynen belki 3 gündür adet ve cok sancısı var sahsen o zamanlar cok kötü oluyorum ve mecbur markete ben gidiyorum esim yogun calısıyor normalda sık sıkırdım giyen evde bile makyajlı dolasan ben o anda heleki kış sa üstüne mont alıp sütyen bile takma istemiyorum sıkıntıdan alıp geliyorum bi tanıdık görcem diye ödüm kopuyor hani derler ya ne zaman pasaklı gezersin ille görmek istemedigin biri görür bende ne zaman böyle giyinsem ille görmesini istemedigim biri görürSelam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?