Bakimsiz kadin

Yahu bırakın elalemin banyosunu, saçını, tırnağını. Bize mi temizleniyor sanki. Ne gerek var birbirinizi kırmaya? İlk baktığım zaman konu bir kaç sayfaydı, nerelere gelmiş.
Bazı arkadaşlar bir hafta yıkanmamaya çok takılmış ama bende 16-17 yaşına kadar haftada bir yıkanırdım, tabi standart değil yani yeri gelir iki günde bir yıkanırım, üşütür hasta olurum bir haftayı geçer. Yani kısaca ihtiyaç duydukça diyelim. Ama kokmazdım ben, cidden kokmazdım ya hatırlıyorum şimdi tuhaf geliyor. Tembellik falan da değil suyu, yıkanmayı severim. Sonradan nolduysa artık gün aşırı yıkanma ihtiyacı duyar oldum.
Aklıma bir anım geldi bununla ilgili.
Hani lisede bazı tipler vardır ya giydiğin kıyafetin markasına, kullandığın parfümün kokusuna takılan, bunlarla karşındakini aşağılamayı seven, her sınıfta olur bunlardan, bizde de vardı bir tane. Bu da yalnız başına takılan bir tipim diye takmış bana. Yok ayakkabın orjinal değil, yok şuran şöyle çirkin buran böyle güzel, bir keresinde de tutturdu gel buraya saçını koklucam, bakalım temiz misin? Ben de saçımı yıkamayalı bir 4-5 gün olmuş. Tuttu kokladı 'Hmm temiz kokuyor, yıkamışsın' Manyak kendine alacak sanki.
Böyle işte ne kokar ne pislenirdim o zamanlar, saçım da yağlanmazdı hemen. Sonradan hormonlar mı değişti nolduysa daha çok kokmaya, yağlanmaya başladım.

Bir dk ya kız kasiyer miydi? Ben de markette çalıştığım zamanlar su kesintisi sebebiyle uzun bir süre banyo yapamamıştım, saçlarım baya yağlanmıştı. Ooo kötü hissettim bak şimdi kendimi, kim bilir neler konuştu gelen giden müşteriler hakkımda. Aman kızlar iki eliniz kanda da olsa her daim temiz, bakımlı olun güzel kokun. Sizi hayatında sadece bir kere gören birisi bile adınızı bakımsız ve pise çıkarabilir, dikkat!

Üyeye yorum yapmayayım diyorum ama tutamadım kendimi. Bunu yazan sen değil miydin?

İstersen bir ay yıkanma beni ilgilendirmez ama bu yorumunla alıntıladığım yorumun fazlasıyla çelişiyor...

ahah fena olmuş bu .)

Hanımlar bir başkası hakkında, pismiş, bakımsızmış diye burada konu açmak hoş bir şey değil kanımca. İnsanları bu şekilde yargılamamak lazım. Kendi tercihidir, belki bir sorun vardır yıkanamamıştır, çok yoğundur vs. bu kimseyi ilgilendirmez.

Ben de üniversitede yurtta kalırken sular kesilmişti 6 gün yıkanamamıştım. Tek ben değil tüm yurt bu şekildeydi.

Olabilir yani, bu insanların bakımsız olduklarını göstermez.

Üyeye yorum yapmayayım diyorum ama tutamadım kendimi. Bunu yazan sen değil miydin?

İstersen bir ay yıkanma beni ilgilendirmez ama bu yorumunla alıntıladığım yorumun fazlasıyla çelişiyor...

Neyi çelişiyorki? Ben kimseye çok temizim ben pis değilim gibi birşey demedimki.sizin benle sorununuz ne doğruyu söyleyin?

Bende aynısını düşünmüştüm bune perhiz bune lahana turşusu

Neyi çelişiyorki? Ben kimseye çok temizim ben pis değilim gibi birşey demedimki.sizin benle sorununuz ne doğruyu söyleyin?

Seninle ne sorunum olabilir kuzum niye alındın?

Sen o yorumu yazdıktan sonra çok konuşuldu o yorum üzerine, bu arkadaş da bir nevi seni savunmuş oldu, o yüzden dedim. Yoksa dediğim gibi bana ne istersen hiç yıkanma.

9 gün yıkanmadığını söyliyen sensin sonrada temiz insanlarla ne derdiniz var diye arkadaşa çemkirende sensin kimsenin seninle bir derdi yok iki ayrı kişi yazıyor sanki

regl iken banyo yapılmaz diye bir şey duymamıştım,birisi eskilerin uydurması gibi bir şey demiş de...
ama regl iken dini sebeple tırnak kesmeyenler gördüm, gusül abdesti almadan vücuttan kendi istekleriyle parça atmıyorlar...

Benim ananem izin vermiyor regl iken banyo yapmama. Eskiden soğuklardan mı artık bilmiyorum. Üşüyeceğimi hasta olacağımı çocuğumun olmayacağını iddia ediyor. Belki de eskiden banyolar batmasın diye böyle bir şey uydurmuşlardır

sizin çocuk var mı peki

sadece boya olsa yine iyi. 15-20 gün önce okulda öğrencimin bi tanesi koştu sarıldı, bende kafasını okşuyorum falan sonra gitti yerine derse devam ediyoruz yaklaşık bir saat sonra yardımcı ablamız geldi üstünüze noldu dedi. simsiyah badimin tam göbek kısmına sümük bulaşmış kurumuş e mecbur eve gidesiye kadar öyle dolaştım.

Önce bi düşünmek lazım belki kadının durumu da bizim gibidir ya da gerçekten bakımsızdır. Bize ne ki?

herkes bakımlı olucak diye bir kural kaide yok
nedir bu kendimizden farklı biri görünce yadırgama özgürlüğü
herkes makyajlı herkes zayıf herkes modaya uygun farbrika ürünü değiliz insanız
kilolu olanlar yadırganır
makyaj yapmaz yadıganır sizene yahu pisse o onun sorunu arkadaşın değil komşun değil
kiloluyum makyaj yapmam birbuçuk aydır saçlarımı bile boyamadım beyazlarım pis pis sırıtıyor
herkes gibi her kıyafetime uygun ayakkabım çantam yoktur
saçlarımı hergün dışarıda çıksam sadece toplarım
size göre bakımsızım
ama bu sizin benden üstün olduğunuzu göstermez!!

İşte bunlar hep boş vakit, boşa yaşanıp giden fuzuli bir hayat... Yahu bu millet bunları düşünecek kadar boş vakti nasıl buluyor anlamıyorum.

Konunun açılma amacını çözemedim ama regl iken yıkanılmaz mı şimdi onu anlamadım ben her gün yıkanıyorum yaz kış alışkanlık gibi. ama bir komşumuz ailece haftada bir banyoyu kullandıklarını söylemişti pazar günü banyo gibiymiş. olur yani insanlık halidir kişiden kişiye değişir.

kendinize bu durumu bu kadar dert edeceğinize tatlı dille uyarabilirdiniz

Hanımlar,
üsluplara dikkat, çemkirmek nedir Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…