Temizliği seven insanlara niye bu kadar takıyorsunuzki .yoksam siz pis biri misinizki?
Bende adet iken asla banyo yapmam . 9 gün sürüyo zaten hebi topu
Üyeye yorum yapmayayım diyorum ama tutamadım kendimi. Bunu yazan sen değil miydin?
İstersen bir ay yıkanma beni ilgilendirmez ama bu yorumunla alıntıladığım yorumun fazlasıyla çelişiyor...
Üyeye yorum yapmayayım diyorum ama tutamadım kendimi. Bunu yazan sen değil miydin?
İstersen bir ay yıkanma beni ilgilendirmez ama bu yorumunla alıntıladığım yorumun fazlasıyla çelişiyor...
Neyi çelişiyorki? Ben kimseye çok temizim ben pis değilim gibi birşey demedimki.sizin benle sorununuz ne doğruyu söyleyin?
Neyi çelişiyorki? Ben kimseye çok temizim ben pis değilim gibi birşey demedimki.sizin benle sorununuz ne doğruyu söyleyin?
regl iken banyo yapılmaz diye bir şey duymamıştım,birisi eskilerin uydurması gibi bir şey demiş de...
ama regl iken dini sebeple tırnak kesmeyenler gördüm, gusül abdesti almadan vücuttan kendi istekleriyle parça atmıyorlar...
Benim ananem izin vermiyor regl iken banyo yapmama. Eskiden soğuklardan mı artık bilmiyorum. Üşüyeceğimi hasta olacağımı çocuğumun olmayacağını iddia ediyor. Belki de eskiden banyolar batmasın diye böyle bir şey uydurmuşlardır
sizin çocuk var mı peki
Daha denemedim hep korunuyorum inşallah haklı çıkmaz
aynen o boyalarla benim de basim dertte oluyor, ne kadsr temizlenirsen temizlen tırnak diplerine giriyor sirf bu yüzden cogu zaman koyu renk oje kullanmisimdir.
insanlarin hayatlarini bilmeden etmeden yargilamak ne kadar acimasiz bir sey, hadi diyelim bi anlik aklindan gecirdi ama konu sahibi bir de senmeden buraya konu acmis. umarim kendisi hep bakimli olur, bir gun bile sacini yikayamadan dolasmak zorunda kaldigi zorluklarla basbasa kalmaz
haklı çıkarsa hepimiz yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?