Bakimsiz kadin

bir yazı vardı çok hoşuma gitmişti aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
yolda şişman diye dalga geçerler bilmezler ki hormonlarında sıkıntı var yani hasta
13ünde elinde bir bebekle bir kız geçer herkes bu yaşta olur mu der ayıplar bilmezler ki tecavüze uğramış
demem o ki vardır bir sebebi

Adetli iken annem banada koymazdi banyo yapayim.tehlikesi var sanirdim.meger hatunun derdi yanlislikla kurulanirken havluya falan degmesi yerlerin batmasiymis.ama ben yogun gundeyapmam.ilk sinyali aldigim gun yaparim.ara verdigim gun yaparim bide bittigi gun

Bide arkadaslar herkes herseye konusur.benim tirnaklarim en dibinde keserim.azcik uzasa bir yere surtse icim kiyilir.ne yapsamda ici kirli olur.o yuzden uzatmam.ama arkadasim aaaaaa tirnaklarinimi yiyon uzat oje sur bayana yakismiyor dedi.kendiside ojeli ve uzun tirnakli.bebeginin altini degistirip kalkip yemek yapmis biri.allahim ben o corbayi o israrlara dayanamayarak nasil ictim bide bana sorun iyyyyy

Allah'ım yok artık yaa, bu gece rüyamda hepi topu 9 gün yıkanmadığımı görüp sabaha çıkamazsam diye korkuyorum şu an:26:

hastalara falan bir şey diyemem de, geri kalan her şey hikaye benım için.

suyun 2 ay boyunca bir damla bile akmadığı yerlerde çalıştım.

marketten parayla su alıp onunla yıkandım maksimum üc günde bir.

üc gün de benim için en imkansızlık haliydi yani, normal şartlarda çatlar ölürüm.

insanların pisliğe kılıf uydurmaya çalışması da çok hoş gerçekten

twety civcivim yine muhteşem yorumunla gelmişsin bayılıyorum kız sana
gökselin şarkısı değilmi bu

Tessekurler canim
Evet evet tam ustune bastin ayagini kaldir

konuya gelince konu regl iken banyo olmamaya gelmis,
bende eskiden regl iken banyo olunmaz diye biliyordum ama,
olmak daha saglikli bence hele 9 gune yorumsuz :)

Son düzenleme:
Tessekurler canim
Evet evet tam ustune bastin ayagini kaldir

konuya gelince konu regl iken banyo olmamaya gelmis,
bende eskiden regl iken banyo olunmaz diye biliyordum ama,
olmak daha saglikli bence hele 9 gune yorumsuz :)

Ona hala kimse bir yorum bulamadı zaten tweetycim hadi kış neyseeee diyelimde bunun bide yazı var anneciiimmm :83: :83:

Kastettiğiniz kişisel temizlikse evet, yadırganabilir sonuçları diğer toplum üyelerini etkliyor çünkü kişinin kötü kokusundan rahatsız olmak gibi.. Ama ben toplumun bir kadını bakım yapmadığı için eleştirmesine, yermesine karşıyım. Yok makyaj yapmayan kadın, pedikür manikür yapmayan kadın, parfüm kullanmayan kadın, saçlarını boyalamayan kadın... O kadar çok etiketliyoruz ki. Sistem bir şekilde "mükemmel kadın" olmak için ürünler, seçenekler piyasaya sürüp tüketmeye sevk ediyor.. Bunlara uymayan kadınsa direkt "bakımsız" oalrak etiketleniyor.. Yapmayın bunu lütfen, mükemmel kadın kalıbına uymak için çırpınan nice kadın mutsuzken...

Son düzenleme:
vuuu konu nerelere gelmiş
kimbilir kadın ne şartlarda yaşıyor
herkesin hayatı günlük güneşlik değil kimseyi hor görmemek lazım
regl iken 9 gün yıkanmamakta abartı bence iğrençlik resmen
bu şekilde batıl inançlara hiç inanmam asıl o dönemde sık yıkanmak lazım...

kim regl iken 9 gün banyo yapmıyormuş ya hu
bir kere insanın yaratılışında terlemek var
teri nasıl giderir ki 9 günde

Arkadaş 9 gün banyo yapmamak nedir yahu 3 gün yapmayayım kendimi pis hissediyorum :26:
İnsan dikkat etmeli kendisi için bakımına, temizliğine
Özellikle genç bayanlarımıza ben yakıştıramıyorum haddim değil ama görünce mana buluyorum

başlık bakımsız kadın ve 29 sayfa yorum buram buram tartışma ve ban kokusu geliyor..

kadının ne koşullarda yaşadığını nerden bilicez belki fakir belki su faturasını ödeyemedi kimbilir? kim öyle gezmek ister ki?? :26:

Temizliği seven insanlara niye bu kadar takıyorsunuzki .yoksam siz pis biri misinizki?

ban yemek istemiyorum o yüzden şöyle bir üslup takınıp 9 gün banyo yapmayan sen bana kalkmış pis biri misinizki?diyorsunuz bi gidin allah aşkına.ben neyi savunuyorum siz bana nelerle geliyorsunuz.

yahu temizliğinde mi imkanı olurmuş....ya temizsindir yada değilsindir...su mu yok al komşundan bi tas su banyo lifinle bi güzel sil sağını solunu muhtemelen komşu aa bi tas olmaz getir kovanı sıcak su vereyim der.....faturadan dolayı su kesik olabilir diyenler için gelsin...

bu konuyu kendinize dert mi ettiniz o onun seçimi belki de depresyondadır ya da başka bi sorunu vardır kendine bakamayacak kadar kötü hissediyodur kendini

Yahu çoğu kişi durumu yoktur diyor ben ki bir gün duşa girmesem kendimi kötü hissediyorum diye komşu geldiginde karsisina cikmayan insanim hadi anladik insanlık halidir bazen moralin bozuktur, suyun yoktur ama burda bazi bayanlar ben 9 gunde bir yikanirim diyor. Bu arkadasimizin durumu mu yokta yikanmiyor. Herseye bir bahane bulmak kolay birazda realist olunsa besbelli üşengeçlik bu arkadaşım herseye bir neden aramayalim. 9 günde bir banyo ayda sadece 3 eder ya koskoca 30gunde 3 kez ne demek. Ben bayanlarin her daim temiz olmasi gerektiginden yanayim. Her ne kadar ben kokmuyorum deselerde kokuyor işte bizde otobüslerde burnumuz koltukaltlarina dayali sekilde gitmek durumunda kaliyoruz :/

Son düzenleme:
Konu sahibinin üzerine çok gereksiz gidilmiş.

Temizlik bu..Süs püs değil..Ve temizlik kesinlikle bir alışkanlıktır. İmkan meselesi değildir..

Ayrıca 9 gün banyo yapmak nedir ya..Cidden korkunç..

lisedeyken 1 arkadaşımdan duymuştum regl döneminde banyo yapmadığını,çok şaşırmıştım ama saçlarını yıkardı

Son düzenleme:
konuyu okuyunca istemsiz güldüm :) demek ki dedim birileri de benim için böyle düşünüyor bilip bilmeden ,şimdi özel yaşantımda yani mesela en azından izin günlerimde pırıl pırıl ve mis gibiyimdir, pazartesi iş başı olur formam ütülü ,tırnaklar pırıl pırıl bakım kremleri vs ama akşam 6 iş çıkışı görün beni , o mis eller( yıkadığım halde) makina yağı izleri tırnak kenarları soyulmuş içi kara görüntü( kir değil yine makina yağı) he ben o şekilde markete gitmekten hoşnutmuyum hayır ama evde ihiyaç oluyor arıyorlar gelirken ekmek al diyorlar napıyım şimdi? sofra kurulmuş bekleniyorsun durun siz bekleyin ben bi duş alıyım hemen bi manikür yapam ekmek alıp geleyim mi diyim? ön yargılarınızı kenara bırakınız .Emin olun hiçbir insan bırakın bayanı erkeği öyle görünmekten hoşnut değildir o an onu gerektirmiştir hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…