- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
Kadın gelip de tırnağını benim yemeğime sokmadığı sürece beni ilgilendirmez:) Siz niye dert ettiniz ki. Herkes bakımlı olmak zorunda değil. Ben de insanların kişisel temizliğine önem veririm ama kimin ne derdi var bilemezsiniz. Keşke etrafımızdaki tüm insanlar kadın ya da erkek tertemiz mis gibi kokarak dolaşsa. Sabahın köründe dolmuşa bindiğim zaman grantuvalet giyinmiş bir adamın ya da müthiş süslü bir kadının leş gibi ter kokmasını ben de garipserim ama markete alışverişe gelmiş, kimbilir belki de öyle olmasına neden olan bir işte çalışan ya da evinde pis bir işle uğraşırken aceleyle çıkmak zorunda kalmış, hepsini boşverin kimbilir belki de bunalımda bir kadının bakımsızlığına da kafayı takmamak lazım:) Hayır bir de siize yazık. Bu kadarcık bir şeyi kafanıza takıyyorsanız tüm gün acaba neler nelerle meşgul ediyorsunuzdur kafanızı:)
niye bu kadar tepki verdiniz arkadaşlar?
arkadaş bir konu açmış insanlar niye böyle diye.
biz nasıl bakımlıysak başka kadınlarda bakımlı olmak zorunda.bizim vaktimiz mi var ama dışarı çıktığımızda işe gittiğimizde mutlaka saçımızı yıkarız en basitinden sadece göz kalemi çekeriz ve tırnaklarımızı temizleriz.ben tırnakları bakımsız,ojesiz kadınlara bakamıyorum.veya yarı oje kalmış tırnaklara.buda benim takıntılı huyum.
Senin takintin yüzünden ben kapalı bir bayan olarak oje mi surucem simdi?aman dışarıda huylu birileri vardır diye düşünüp ojeyemi sarilicam?tövbe tovbe..
ee sizene bundan,bizene bundan
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?