Bakimsiz kadin

Kadın gelip de tırnağını benim yemeğime sokmadığı sürece beni ilgilendirmez:) Siz niye dert ettiniz ki. Herkes bakımlı olmak zorunda değil. Ben de insanların kişisel temizliğine önem veririm ama kimin ne derdi var bilemezsiniz. Keşke etrafımızdaki tüm insanlar kadın ya da erkek tertemiz mis gibi kokarak dolaşsa. Sabahın köründe dolmuşa bindiğim zaman grantuvalet giyinmiş bir adamın ya da müthiş süslü bir kadının leş gibi ter kokmasını ben de garipserim ama markete alışverişe gelmiş, kimbilir belki de öyle olmasına neden olan bir işte çalışan ya da evinde pis bir işle uğraşırken aceleyle çıkmak zorunda kalmış, hepsini boşverin kimbilir belki de bunalımda bir kadının bakımsızlığına da kafayı takmamak lazım:) Hayır bir de siize yazık. Bu kadarcık bir şeyi kafanıza takıyyorsanız tüm gün acaba neler nelerle meşgul ediyorsunuzdur kafanızı:)

belki çok çalışıyo hayat sana sağladığı imknaları ona sağlamıyo belki iş yaparken kir doluyo tırnakları belki koşa koşa eve gidiyo hastası var işi gücü var duş almaya bile vakit bulamadı belki yorgunluktan sızdı kaldı belki kendisi hasta ama çalışmak zorunda ve herşeyi zamanında yetiştiremiyo vs....

sözün özü hayat herkese aynı şartları sunmayabiliyo bide bu tarafını düşün ha bide belkide senide pis ve bakımsız bulan biri şuan arkandan konuşuyodur

buyrun beni mi çagırdınız?

gerçi hijyen konusunda özenliyimdir ama yine de okurken size yaranamayacakmışım gibi hissettim

not: insanların ne yaşadıgını bilmeden yargılamak ve koşulları yokmuş gibi ortadan kaldırarak genelleme yapıp kamuoyu yoklaması yaparcasına konu açmak da moda oldu.

Garibim kadının hicbirseyden haberi yok. Ne çok kulaklari çınladı... :26:

Depresyondadir,unutulmustur,aldatilmistir,sevgilisinden ayrilmistir,cok yalnizdir
Hersey olabilir insanlik hali

Son düzenleme:
Kadının burada kendisinden bahsedildiğinden bile haberi yok şu an. Hatta belki de bu konuyu okuyanlardan biri ama tahmin edemiyor kendisinden bahsedildiğini. Ne kadar üzüldüm böyle düşününce ya. Kimbilir nasıl bir hayat yaşıyor...

Bunu dert etmeniz de çok ilginç geldi bana. Yani kafaya taktığınız tek şey buysa sizin yerinizde olmak isterdim. Allah daha büyük dertler vermesin ne diyeyim.

nelerle olduğunu bilemicem ama konudaki gibi bomboş şeylerle olduğu kesin...

konu sahibi arkadasim size ne?

İnsanın bazen kendisinden vazgeçtiği ağır, depresyon takıldığı anlar olur. Onlardan birini yaşıyor olabilir.

Her türlü sebebi olabilir. Bu buraya konusu açılacak kadar önemli bi mevzu mu ..

niye bu kadar tepki verdiniz arkadaşlar?
arkadaş bir konu açmış insanlar niye böyle diye.
biz nasıl bakımlıysak başka kadınlarda bakımlı olmak zorunda.bizim vaktimiz mi var ama dışarı çıktığımızda işe gittiğimizde mutlaka saçımızı yıkarız en basitinden sadece göz kalemi çekeriz ve tırnaklarımızı temizleriz.ben tırnakları bakımsız,ojesiz kadınlara bakamıyorum.veya yarı oje kalmış tırnaklara.buda benim takıntılı huyum.hep isterim tırnaklar güzel olsun bakımlı olsun zarif olsun.nede olsa hemen hemen hepimiz bir birimizin ellerine bakarız.buda bana annemden geçmiş.annemde ilk önce tırnaklara önem verir hatta acele bir yere gitmemiz gerektiğinde bile bir bakarız annem oje sürüyor eline.

kadın erkek hepimiz bakımlı olmak zorundayız.yoksa dışarı çıktığımızda bir yere gittiğimizde ter kokusundan başımız çatlıyor.
hiç değilse bunlara dikkat etsinler.

Tatlim ben bursada yaşıyorum burda bilca zeytin magazasi var. Ve magazada calisan kadinlarin tirnaklari ister istemez inanılmaz kara oluyor. Sanki aylardir yikamiyormus gibi. Bircok kimyasalla yikarlar ama yinede cikmaz. Ogranciyken yazin calisirdim ve kasima kadar anca düzelirdi tırnaklarım.

Akşamüstü bi alışveriş merkezinde tirnaklari o sekilde, ustu basi bir miktar pis, saçları daginik birilerini gorursun burda. 1 kase yogurt 2 ekmek alir olurlar genelde. Sabah 7 den akşam 5e kadar 35 liraya çalışmıştır. Sen pazar posetlerini zor tasirken o 20 kiloluk tenekelri üstüste istif yapar tum gun.

Simdi bu kadına o an ki haliyle sen bakimsizsin denmez ki be gülüm. .. kimin kimbilir ne dertleri var. Bi arkadas demia yemegime o tirnagi sokmdigi surece boaver yani. ..

Hem gıybet ediyorsunuz, hem bu günaha bizi de ortak etmeye çalışıyorsunuz.

Arkadaşım dicem ben nerden senin arkadasin oluyorum dersin diye demiyorum konuyu açan bayan;siz hiç soba yaktinizmi ,sobaniz tüttümü hiç,hiç kömür posetledinizmi?,tam kömür posetlerken çocuğunuzun ağladığını süt istediğini duyup koşa koşa bakkala gittinizmi banyo yapmadan saçınızı yikamadan aman yavrum aglamasin konukomsu ne derse desin diye dusundunuzmu?sanmıyorum dusunseydiniz yazmazdiniz.belki kadının odunu kömürü bitti banyosunda da soba yakiyordu odun olmadığı için yikanamadi,bugün odun kömür gelince kömürü posetleyip markete sabun şampuan almaya gitti.. imkansizmi?olamaz mi?

belki kadının banyo yapacak bir banyosu,suyu yoktur.hatta hatta evi yoktur.kimbilir ne şartlarda yaşıyordur

tanıdığım biri her yerde şubesi olan markette çalışıyor
bakımlı kızdır ama öyle yorucu bir işki gelince duş almaya bile üşeniyorum diyor bazen.çok yorucu ve zaman alıcı işler bunlar.işini yaparken insanlarla da uğraşıyorlar belki eve gelince yemek yemeye halleri kalmıyor.
kısacası olayları kendimize göre değil kişilerin içinde bulunduğu duruma göre değerlendirmek gerekir!

Makyaj yapmam ojede sürmem genel de bu kimseyide ilgilendirmez benide onkat fondötenli suratlar rahatsız ediyor mesela tırnağımı sürsem içi fondöten dolar
Neyse makyaj yapmam ama her zaman temizim dir o ayrı süslü değilim sadece belki kızın bir derdi var ondandır ama kirli tırnaklarda hiç hoş değil gerçekten genede bana düşmez yargılamak

Bende çok bakımlı sayılmam oje sürmem mesela tırnaklarımı hayatta uzatamam rahatsız oluyorum çünkü. Ellerim kedimden ötürü çizik içinde. Makyajı kırk yılda bir yaparım yüzümde makyajla rahatsız olurum. Saçlarımı ya topuz yaparım ya da örerim. Çünkü saçlarımı asla düzleştirmem maşa yapmam kırılmalarını istemediğimden.
Herkes pür makyaj gezmek zorunda değil ha banyo olayına gelince mesela benimde saçlarım dün yağlıydı banyo yapamadım çünkü migrenim tutmuştu. Dün bende öyle dışarı çıkmak zorunda kalsam ve sende beni öyle görsen sanırım benim hakkımda da konuşurdun.

Bebek olduktan sonra anladım ki insanın vakti yoksa her kılıkta gezebilir.
Çalışmaktan yorgun düşmüş, bebeği nefes almasına fırsat vermeyen insanlar var. O yüzden bakım konusunda çok esnek düşünüyorum. İnsanın başına herşey gelebilir.

Ojemin ucu azcık çıksa, saçım azcık parlasa duramam.
Ama kimsenin ojesine kadar eleştirecek , dedikodu yapacak kadar da değil.
Herkesin kendi tercihi.
Titiz olanlar kadar olmayanlar var yani. Bu bu kaadar anlaşılması güç bir olay değil bence.
Hayatta buna gelene kadar daha neler var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…