Bakimsiz kadin

süper olurdu bende süslüleri görünce kendime kızıyorum bazen niye böyle süslü olamıyorum diye hoş ben şişmanda olduğumdan istesemde çok süslenemem

Ben çok eriniyorum ya süslenmeye az tembelim galiba onu tak bunu sür ohooo ince işler

süper olurdu bende süslüleri görünce kendime kızıyorum bazen niye böyle süslü olamıyorum diye hoş ben şişmanda olduğumdan istesemde çok süslenemem

kilolu insanlarda gördüğüm bişey varki yüzleri çok güzel oluyo yakıştırdıktan sonra neden süsleenmeyesin

Haksız mıyım kasmasak

salasım geldiğinde bunu herkesten istiycem hale jale tüm mahalle beraber salıverelim gari

Ben çok eriniyorum ya süslenmeye az tembelim galiba onu tak bunu sür ohooo ince işler

ay aynı ben yoksa biz kardeşmiyiz

bilmem yüzüm fena değildir aslında tamam tamam çok güzelim söyledim gitti

evet, anliyorum aciniz cok büyük allah baska dert vermesin, insallah

ha su forumdaki ilk yorumum da böyle antin kuntin biseye denk geldi ya 'teeallaaamyaa ^^

evet, anliyorum aciniz cok büyük allah baska dert vermesin, insallah

ha su forumdaki ilk yorumum da böyle antin kuntin biseye denk geldi ya 'teeallaaamyaa ^^

kaç kurtar kendini

bilmem yüzüm fena değildir aslında tamam tamam çok güzelim söyledim gitti [/QUOTE]

rezil

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır hehehe...benim için tam tersi heralde kızlar yaa ben bakım yapınca yani makyaj filan olmuo bana yakışmıo ole diolar bencede ole soylemesi ayıp biraz guzelimde ıdogal halim daha iyi o yuzden pek makyaj yapmam allah vergiisi işte hehe...

yaklaşık bir yıldır buna yakın bir haldeyim (yağlı saç ve kir dışında, temizlik başka bişey) çünkü yapacak daha önemli işlerim var...benim için öncelik başkasının bakımında bir süre, kendimi biraz ihmal ettim ama toparlanmam yakındır....

demem odur ki insan hayatında dönem dönem böyle zamanlar olabiliyor...belki hayat tarzıdır belki bir sebebi vardır...

konu sahibi sana ne sana nnee?Ay böyle bir arkadaşım ya da tanıdığım olacağına hiç olmasın daha iyi.
Belki de sen o bayanın yaşadığı zorluklardan geçmemişsin daha?Bu bariz ortada..

Kızlar,
Fazlaca üstüne gitmediniz mi konu sahibinin? Zannedersem o kadar da acımasız değildir, yeterince ifade edememiş. Pis insanlara ben de tahammül edemiyorum. Tırnaklarına manikür yapmak zorunda değil herkes; ama temiz tutmak zorunda. Bunun fakirlikle ne ilgisi var? Elleri yıkamak için maddi olarak zengin mi olmak lazım? (Yaptığı işten ötürü tırnak rengi farklı olanları zaten ayırdedebiliyoruz mesela kuaförler saç boyadığı için elleri kararmış olabiliyor, ya da zeytin işiyle uğraşanlar bunlar konunun dışında)Saçın yağlı olması da aynı şekilde. Fönsüz dolaşılabilir; ama yağlı saçla, kokan bir vücutla, kirli tırnakla dolaşılamaz bence. Ben de sinir oluyorum bu tür şeylere, arkadaş forumda yazınca dedikodu gibi oldu bu yüzden sanırım tepkiniz. Ya tamam fakirlikle boğuşanları falan bi yerde anlarım da durumu iyi olup deodorant, diş macunu kullanmayan insanlar var en basitinden. Iyy tiksindim yazarken. Gerçekten var böyle insanlar. İşte benim kastettiğim bunlar. Galiba arkadaş ta bunu söylemek istedi ama ifade edemedi kendini.

sana kesinlikle katılıyorum. pis olmak bam başka bişey. bence arkadaş bunu kasdetmiştir.

Eleştirdiğiniz kişi belkide 365 günün 364 günü bakımlıydı da bir gün bakımsız kaldı o da size rastladı! Olabilir mi olabilir

Son düzenleme:
'Bir Derdim Var' bu tarz bi bölümse, hergün onlarca konu açabilirim buraya.. Günlük hayatta hepimiz neler görüyoruz çünkü..
Kayda değer bi sorunun varsa buyur ama bu da sorun mu ki? Hayattaki derdin bu mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…