Haksız mıyım kasmasak
süper olurdu bende süslüleri görünce kendime kızıyorum bazen niye böyle süslü olamıyorum diyehoş ben şişmanda olduğumdan istesemde çok süslenemem
süper olurdu bende süslüleri görünce kendime kızıyorum bazen niye böyle süslü olamıyorum diyehoş ben şişmanda olduğumdan istesemde çok süslenemem
Haksız mıyım kasmasak
Ben çok eriniyorum ya süslenmeyeaz tembelim galiba onu tak bunu sür ohooo ince işler
kilolu insanlarda gördüğüm bişey varki yüzleri çok güzel oluyo yakıştırdıktan sonra neden süsleenmeyesin
salasım geldiğinde bunu herkesten istiycemhale jale tüm mahalle beraber salıverelim gari
evet, anliyorum aciniz cok büyükallah baska dert vermesin, insallah
ha su forumdaki ilk yorumum da böyle antin kuntin biseye denk geldi ya 'teeallaaamyaa ^^
kaç kurtar kendini
bilmem yüzüm fena değildir aslındatamam tamam çok güzelim söyledim gitti
analdım ben canım sorun yokbiliyorum zaten benim yüzüm güzel
analdım ben canım sorun yokbiliyorum zaten benim yüzüm güzel
ne tuhaf fikirleriniz var,gerçekten hayretlerim şaştı
oldu olacak bütün insanlar sizin sevdiğiniz yemekleri pisirsin evinde,tövbe tövbe...
Kızlar,
Fazlaca üstüne gitmediniz mi konu sahibinin? Zannedersem o kadar da acımasız değildir, yeterince ifade edememiş. Pis insanlara ben de tahammül edemiyorum. Tırnaklarına manikür yapmak zorunda değil herkes; ama temiz tutmak zorunda. Bunun fakirlikle ne ilgisi var? Elleri yıkamak için maddi olarak zengin mi olmak lazım? (Yaptığı işten ötürü tırnak rengi farklı olanları zaten ayırdedebiliyoruz mesela kuaförler saç boyadığı için elleri kararmış olabiliyor, ya da zeytin işiyle uğraşanlar bunlar konunun dışında)Saçın yağlı olması da aynı şekilde. Fönsüz dolaşılabilir; ama yağlı saçla, kokan bir vücutla, kirli tırnakla dolaşılamaz bence. Ben de sinir oluyorum bu tür şeylere, arkadaş forumda yazınca dedikodu gibi oldu bu yüzden sanırım tepkiniz. Ya tamam fakirlikle boğuşanları falan bi yerde anlarım da durumu iyi olup deodorant, diş macunu kullanmayan insanlar var en basitinden. Iyy tiksindim yazarken. Gerçekten var böyle insanlar. İşte benim kastettiğim bunlar. Galiba arkadaş ta bunu söylemek istedi ama ifade edemedi kendini.
çirkin şey hala gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?