niye bu kadar tepki verdiniz arkadaşlar?
arkadaş bir konu açmış insanlar niye böyle diye.
biz nasıl bakımlıysak başka kadınlarda bakımlı olmak zorunda.bizim vaktimiz mi var ama dışarı çıktığımızda işe gittiğimizde mutlaka saçımızı yıkarız en basitinden sadece göz kalemi çekeriz ve tırnaklarımızı temizleriz.ben tırnakları bakımsız,ojesiz kadınlara bakamıyorum.veya yarı oje kalmış tırnaklara.buda benim takıntılı huyum.hep isterim tırnaklar güzel olsun bakımlı olsun zarif olsun.nede olsa hemen hemen hepimiz bir birimizin ellerine bakarız.buda bana annemden geçmiş.annemde ilk önce tırnaklara önem verir hatta acele bir yere gitmemiz gerektiğinde bile bir bakarız annem oje sürüyor eline.
kadın erkek hepimiz bakımlı olmak zorundayız.yoksa dışarı çıktığımızda bir yere gittiğimizde ter kokusundan başımız çatlıyor.
hiç değilse bunlara dikkat etsinler.
biz nasıl bakımlıysak başka kadınlarda bakımlı olmak zorunda.bizim vaktimiz mi var ama dışarı çıktığımızda işe gittiğimizde mutlaka saçımızı yıkarız en basitinden sadece göz kalemi çekeriz ve tırnaklarımızı temizleriz.ben tırnakları bakımsız,ojesiz kadınlara bakamıyorum.veya yarı oje kalmış tırnaklara.buda benim takıntılı huyum.hep isterim tırnaklar güzel olsun bakımlı olsun zarif olsun.nede olsa hemen hemen hepimiz bir birimizin ellerine bakarız.buda bana annemden geçmiş.annemde ilk önce tırnaklara önem verir hatta acele bir yere gitmemiz gerektiğinde bile bir bakarız annem oje sürüyor eline.
kadın erkek hepimiz bakımlı olmak zorundayız.yoksa dışarı çıktığımızda bir yere gittiğimizde ter kokusundan başımız çatlıyor.
benim rahatsız olduğum tiplerde süper makyaj yapmış giyinmiş süslenmiş kişilerin süper ter kokmaları dişlerinin sapsarı ağızlarının kokmaları mesela bu bahsettiğiniz kızın belliki bir derdi var bukadar saldığına göre kendini
Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?
Bende çok bakımlı cix hatunları kafama takıyorum
Ben salmışken onlar niye bakımlı ki olmasınlar.Hep beraber salalım işte
ben de anlamadım, makyajlı ojeli olmak ne zamandan beri temizlilik bakımlılık göstergesi oldu? önemli olan temiz olmak bana göre. makyaj olsa da olur olmasa da olur. bir de demişsiniz ya o fondötenli yüze dokunsam tırnağıma dolar diye, aynen öyle kat kat fondöten tabakası daha tuhaf bir görüntü oluyor yahuben yüzüme bb krem sürmeyi bilse sevmiyorum rahatsız oluyorum yüzümde tabaka oluşturmasından...
Bende çok bakımlı cix hatunları kafama takıyorum
Ben salmışken onlar niye bakımlı ki olmasınlar.Hep beraber salalım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?