Bakimsiz kadin

Belki toprakla ugrasmistir ve acilen bisey almasi lazimdi bir markete ugradi. Siz kadini neden hemen bakimsiz yapiyorsunuzki? Belki depresyonda belki cok kotu olaylar yasiyor. Gunah ayip ya hemen boyle kotu niyetli dusunuyorsunuz. Bu yaptigin cidden cok ayip.

ne tuhaf fikirleriniz var,gerçekten hayretlerim şaştı

oldu olacak bütün insanlar sizin sevdiğiniz yemekleri pisirsin evinde,tövbe tövbe...

Ay cok guldum bu konusu dert etmenize.
Iyi ki marktete benimle katsilasmazsin. Olaki karsilasirsak marktete bir kadin gordum cok kokostu diye yine dertlenir konu acarsin sanirim

benim rahatsız olduğum tiplerde süper makyaj yapmış giyinmiş süslenmiş kişilerin süper ter kokmaları dişlerinin sapsarı ağızlarının kokmaları mesela bu bahsettiğiniz kızın belliki bir derdi var bukadar saldığına göre kendini

insan çok dertli ya da üzüntülü olduğunda süslenmek, bakım yapmak içinden gelmiyor.....belki böyle bişeydir....kadın neticede herkes hoş ve bakımlı olmak ister....vardır elbet bir derdi....

Önceki konularina baktimda bende sana üzüldüm yaaaa
Kendine ciddi ugraslar bul be sekerim

Göz kalemi falan çekmem, çekemiyorum da zaten. Makyaj yapmıyorum ki. Sevmiyorum da. Siz yapıyorsunuz veya seviyorsunuz diye benim ne gibi bir zorunluluğum var? Kuaföre gitmeyi de sevmem mesela, fön çektirmem o yüzden. Affedin ne olur :)

Oje konusu da "sizin" takıntınız, benim/bizim değil. Her an oje sürüp gezmiyorum kusura bakmayın. O kadar sorunsa bakmayın ellerime, napabilirim?

Ben de "makyaj" diye üç kat badana yapılmasını sevmiyorum, "bu da benim takıntım, hep isterim insanlar az makyaj yapsın, maske gibi fondöten olmasın yüzünde". O zaman hadi herkes makyajı benim istediğim gibi yapsın

ben de anlamadım, makyajlı ojeli olmak ne zamandan beri temizlilik bakımlılık göstergesi oldu? önemli olan temiz olmak bana göre. makyaj olsa da olur olmasa da olur. bir de demişsiniz ya o fondötenli yüze dokunsam tırnağıma dolar diye, aynen öyle kat kat fondöten tabakası daha tuhaf bir görüntü oluyor yahu ben yüzüme bb krem sürmeyi bilse sevmiyorum rahatsız oluyorum yüzümde tabaka oluşturmasından...

o bayanla konuşmayı deneseydin bu konuyo. ayrıca bakımlı olmakla temiz olmak farklı şeyler lütfen karıştırmayalaım

Bende çok bakımlı cix hatunları kafama takıyorum
Ben salmışken onlar niye bakımlı ki olmasınlar.Hep beraber salalım işte

Ben tırnaklarıma özel bir bakım yapmıyorum. Kesiyorum, kısa ve ojesiz her daim. Çünkü uzun tırnak sevmiyorum, çünkü ojeli tırnak sevmiyorum. Size göre bakım oje sürmekten mi geçiyor, temiz olmaktan mı? Önce buna karar verin. Bakım makyaj ve oje demek değildir. Temiz olmak, güzel kokmaktır sadece. Siz ojeli elleri bakımlı buluyorsunuz diye her kadın ojeli mi gezsin? Ben kimsenin eline bakmıyorum aa bakıyım elleri nasılmış diye.. Off yapmayın gözünüzü seveyim yahu.

aynen canım bende öyleyim ama temizlik çok önemli benim için ter kokmamak dişlerinin temiz olması makyajlı ojeli olmaktan daha önemli bence

Benim de hoşuma gitmez bu tür şeyler ama kendime dert de edinmem.
Bazen bu tür şeyleri dert edinenlere cok özeniyorum ama gercekten daha önemli sorunlarınız olmadıgı için. Zaten olsa uğraşıp da yazmazsınız bile böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…